objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 23. september 2015 ob 15:45

Patria morda še ni končana. Janša ne bo tožil, se bo pa pritožil.
Neuradni, vendar zanesljivi viri: prvak SDS se bo pritožil zoper sklep okrajne ljubljanske sodnice o zastaranju zadeve Patria, ne bo pa odškodninsko tožil države.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Janez Janša se bo najverjetneje pritožil zoper sklep ljubljanske okrajne sodnice Tanje Lombar Jenko, da je zadeva Patria zastarala, pač v skladu s "starim" kazenskim zakonikom oziroma desetletnim absolutnim zastaralnim rokom. Tako da Patria morda sploh še ni končana.
No, kot je znano, se državno tožilstvo zoper sklep omenjene sodnice ne bo pritožilo, prav tako se ne bosta pritožila druga dva obtožena in obsojena v procesu Ivan Črnkovič in Anton Krkovič, sodbi katerih je ustavno sodišče tudi razveljavilo.
Isti viri blizu prvaka SDS, ki navajajo, da se bo Janša zoper sklep o zastaranju "najverjetneje pritožil", hkrati pravijo, da pa zaradi zadeve Patrie ne bo odškodninsko tožil države.
Zakaj točno naj bi se Janša odpovedal odškodninski tožbi, še ni znano. Zanesljivo pa gre za politično odločitev.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Patria morda še ni končana. Janša ne bo tožil, se bo pa pritožil.