objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Nedelja, 15. november 2015 ob 06:35

SDH. Jazbec sprl tudi dve vodilni televizijski urednici, Rebernikovo in Pašek Šetinčevo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zakulisna vojna okoli spornih kadrovskih zamenjav na Slovenskem državnem holdingu se je preselila tudi v medije, v opisanem primeru na TV Slovenija. Lobist Mile Šetinc, soprog urednice dnevnoinformativnega programa TVS Mojce Pašek Šetinc, zadnje dni, kot pravijo naši viri, intenzivno širi tezo, da so se na SDH "pokrili interesi" vodilne vladne stranke SMC in največje opozicijske stranke SDS, a hkrati naj bi svoje lobistične storitve začel ponujati novemu vodstvu holdinga.
Zato so nekateri v SDH (šele) predprejšnji petek povezali niti, češ, zakaj je Mojca Pašek Šetinc tako intenzivno klicala na SDH in želela po vsej sili priti do novega predsednika uprave SDH Marka Jazbeca, ki se še vedno skriva pred mediji, med novinarje pa pošilja tudi še vedno precej novega predsednika nadzornega sveta Damjana Beliča. Čeprav slednji medijsko nastopa izjemno slabo ter z vsakim novim javnim nastopom sebi in že tako ali tako spornemu vodstvu SDH povzroča še več škode.
Pašek Šetinčevi, kot pravijo naš viri, naj bi minuli ponedeljek z Marko Jazbecem vendarle "uspelo spiti kavo", kako se bo to poznalo na poročanju o Jazbecu na TV Slovenija, pa bomo tudi kmalu videli.

CERAR NA ZAPRTI SEJI TUDI O POŽAREPORTU

Zanesljivo je s tem povezano tudi "naključje", da je predsednik vlade Miro Cerar predprejšnjo soboto dopoldne v ljubljanskem hotelu Mons (Four Points by Sheraton) na tako imenovani zaprti - za javnost - delovni konferenci Stranke modernega centra, kamor so bili vabljeni poslanci SMC, ministri SMC in predsedniki lokalnih odborov SMC, v svojem nastopnem govoru eksplicitno napadel poročanje TV Slovenija v povezavi, pozor, z Markom Jazbecem(?!) in pisanje spletnega portala, ki ga pravkar berete.
Mimogrede, dopoldanska uvodna nagovora na tej konferenci sta imela, kot rečeno, Miro Cerar in pa Horst Hafner, namestnik generalnega sekretarja SMC Erika Kopača in Cerarjev zaupnik, ne pa - Kopač. Sicer pa se ponovno širijo govorice, da si Nejc Brezovar, eden od vidnih članov SMC, ki dela tudi v Cerarjevem kabinetu, želi zamenjati Kopača in prevzeti sekretarsko funkcijo.
No, poročanje o Jazbecu in vse bolj izrazite zakulisne medijsko-lobistične operacije zakoncev Šetinc pa so, tako naši viri, spet resno sprle Mojco Pašek Šetinc in njeno nadrejeno odgovorno urednico informativnega programa Jadranko Rebernik. Spomnimo, Pašek Šetinčeva je ob nedavni aferi z razvpito pogodbo Draga Kosa v Novi Ljubljanski banki javno namočila Rebernikovo, ko je povedal, da naj bi prav Rebernikova na TVS naročila, naj se v tej zgodbi povzema pisanje časnika Finance.

STRATEG IZ OZADJA: MILAN MARINIČ

Kar se pa tiče SDH in Save, naši viri iz vrst "old boysov" pripovedujejo, da naj bi bil glavni zakulisni strateg dogajanj širši javnosti neznani Milan Marinič, prej dolgoletni vodilni uslužbenec NLB, zdaj pa direktor Direkcije za upravljanje skupine Sava. O Marku Jazbecu pa, da tako slabe in negativne kadrovske selekcije ni imela niti Partija ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

SDH. Jazbec sprl tudi dve vodilni televizijski urednici, Rebernikovo in Pašek Šetinčevo.