objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 25. november 2015 ob 14:15

Brez zvez ne gre. Žena kandidata za novega direktorja UKC je desna roka - Milana Brgleza
Bojan Požar

Odpri galerijo

Če smo v današnjem članku z naslovom "Baričiča boli k. On se je pršu sam zajebavat ..." med drugim zapisali, da naj bi enega od možnih kandidatov za novega vršilca dolžnosti generalnega direktorja UKC Ljubljana, Petra Černelca, predstojnika hematologije v Kliničnem centru, omenjali v Stranki modernega centra, je drugi možni kandidat, poslovni direktor Kirurške klinike znotraj UKC, Matjaž Tavčar, član Socialnih demokratov, stranki plačuje članarino, nima pa nobenih funkcij.
Vendar tudi Tavčar ni brez povezav (linkov) do ožjega vodstva SMC. Njegova žena, Uršula Tavčar Zore, je namreč generalna sekretarka državnega zbora ter velja za desno roko predsednika državnega zbora in podpredsednika SMC Milana Brgleza. Je pa mogoče res, kar pravijo naši viri, da je Uršula Tavčar Zore "prva nepolitična sekretarka parlamenta". Tam je namreč zaposlena že od leta 1993 in je tako rekoč karierna uradnica znotraj državnega zbora, in tudi ni članica nobene politične stranke.
Matjaž Tavčar je bil pred leti tudi direktor košarkarskega kluba Union Olimpija.

GLAŽAR NAJ BI SE SAMOPREDLAGAL ...

No, po naših zadnjih informacijah pa naj bi se za vršilca dolžnosti generalnega direktorja UKC Ljubljana vendarle "samopredlagal" tudi predsednik sveta UKC - Tomaž Glažar.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Brez zvez ne gre. Žena kandidata za novega direktorja UKC je desna roka - Milana Brgleza