objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Petek, 27. november 2015 ob 05:30

Kočljive fotografije in situacija za Kraška, šefa AVK. Zasačili so ga z odvetnico, sum korupcije?!
xy
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po spletu so zaokrožile fotografije Andreja Kraška, direktorja Javne agencije za varstvo konkurence, in odvetnice Mateje Čuk iz znane ljubljanske odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & rartnerji, ki Kraška in Čukovo prijazujejo v "kočljivih položajih". Zraven pa je priloženo anonimno pisanje, ki direktorja AVKn v povezavi z odvetnico Čukovo, obtožuje korupcije in konflikta interesov.
Očitajo mu namreč, da naj bi, zaradi zveze med Kraškom Čukovo, odvetniška pisarna, kjer je zaposlena Čukova, imela privliegiran položaj pri postopkih Kraškove agencije, in samo na primeru izdaje odloćbe, povezane s prodajo Mercatorja Agrokorju, naj bi ta odvetniška pisarna povečala svoje prihodke za en milijon evrov.
Pismo sicer omenja še nekatere drugi sporne primere ali odločbe AVK, med njimi Pivovarno Laško in Heineken, Gen-I in Energetiko Ljubljana ter primer Pop TV ozoroma Plo Plusa.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kočljive fotografije in situacija za Kraška, šefa AVK. Zasačili so ga z odvetnico, sum korupcije?!