objavi na
pozareport.si
forum
Estrada

Nedelja, 14. februar 2016 ob 10:27

Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.
Razvpita ljubljanska plavolaska z bujnim oprsjem je skoraj osem let starejša od nekdanjega golgeterja Olimpije, ki za FC Basel danes debitira v derbiju švicarske prve lige proti Grasshopersu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Andraž Šporar, nekdanji golgeter Olimpije in trenutno drugi najdražji slovenski nogometaš (poleg Josipa Iličića), ki je lani decembra podpisal za švicarski klub FC Basel, se je v Švico preselil skupaj s Katarino Benček, eno od najbolj znanih in razvpitih slovenskih starlet.
Medtem ko se Andraž Šporar pripravlja na današnji prvi nastop v dresu Basla, in to proti Grasshopersu (gre za največji švicarski nogometni derbi; Basel sicer v prvi ligi premočno vodi - 46 točk pred Grasshopersom, ki ima 34 točk), pa Benčkova opremlja njuno stanovanje.
Spomnimo, prestop nogometaša Šporarja v Švico je stal skoraj 4 milijone evrov, Šporar pa je pogodbo podpisal za 4 leta in pol. Letno naj bi sicer zaslužil okoli 700 tisoč evrov, Iličić pa v Italiji, kjer igra za Fiorentino, letno zasluži okoli en milijon in 200 tisoč evrov.
Katarina Benček, plavolaska z bujnim oprsjem, ki je pred leti poskušala kariero v Združenih državah Amerike (Las Vegasu) in je skupaj z nekdanjo Playboyevo nagico Dorotejo Premužič, bivšo spremljevalko raperja Roka Terkaja, vodila agencijo za posredovanje modelov in organiziranje kulturnih prireditev pod imenom Diamantke (pred časom je namreč Benčkova po javno dostopnih podatkih iz agencije lastniško izstopila, edina lastnica agencije pa je ostala Premužičeva, ki je naslov agencije prenesla iz LjubljaneMaribor), je pred Šporarjem hodila z osebnim trenerjem fitnesa in starim znancem televizijskih resničnostnih šovov Rokom Mariničem. Katarino Benček je sicer še vedno mogoče najti na znani "moški" spletni strani GentlemaneChoise (Index.hr).

KATARINA SKORAJ OSEM LET STAREJŠA OD ANDRAŽA

In zanimivo, Andraž Šporar, ki bo 27. januarja praznoval 22. rojstni dan, je skoraj osem let mlajši od Katarine Benček. Starleta bo namreč letos septembra stara "že" 30 let.

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

3oqo thirdeye

2018-07-15 20:13:48


Pasulj ;-)

Prijatelji

Mira žugeljSašo LapNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pahor dela nove volitve. Janša ne more sestaviti vlade, Šarec pa ni material za to.
Zakulisje pogajanj. Najhuje to sredo. Prisotni viri: Šarec ga je nadiral več kot petnajst minut!
Osebna izpoved: tako kadruje Mojca Prelesnik! Fiktivni razpisi, po domače.
Vedno večji pritisk: tudi na levi bi tehničnega mandatarja, namesto Šarca
PO ENAJSTIH URAH: NOVA SLOVENIJA VERJETNO NE BO ŠLA ZRAVEN, BRATUŠKOVA SUPER-PODPREDSEDNICA VLADE?!
Trikotnik na Brniku. Županič, Podbregar in televizijka Katja Tratnik
Vlada toži Hrvaško, a tožbo skriva pred slovensko javnostjo?! Mediji pa tiho, poslušno.
Napoved. Sedela bosta samo Šrot in Bavčar, Uroš Rotnik očitno preveč ve (II)
Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.