objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 14. februar 2016 ob 10:27

Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.
Razvpita ljubljanska plavolaska z bujnim oprsjem je skoraj osem let starejša od nekdanjega golgeterja Olimpije, ki za FC Basel danes debitira v derbiju švicarske prve lige proti Grasshopersu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Andraž Šporar, nekdanji golgeter Olimpije in trenutno drugi najdražji slovenski nogometaš (poleg Josipa Iličića), ki je lani decembra podpisal za švicarski klub FC Basel, se je v Švico preselil skupaj s Katarino Benček, eno od najbolj znanih in razvpitih slovenskih starlet.
Medtem ko se Andraž Šporar pripravlja na današnji prvi nastop v dresu Basla, in to proti Grasshopersu (gre za največji švicarski nogometni derbi; Basel sicer v prvi ligi premočno vodi - 46 točk pred Grasshopersom, ki ima 34 točk), pa Benčkova opremlja njuno stanovanje.
Spomnimo, prestop nogometaša Šporarja v Švico je stal skoraj 4 milijone evrov, Šporar pa je pogodbo podpisal za 4 leta in pol. Letno naj bi sicer zaslužil okoli 700 tisoč evrov, Iličić pa v Italiji, kjer igra za Fiorentino, letno zasluži okoli en milijon in 200 tisoč evrov.
Katarina Benček, plavolaska z bujnim oprsjem, ki je pred leti poskušala kariero v Združenih državah Amerike (Las Vegasu) in je skupaj z nekdanjo Playboyevo nagico Dorotejo Premužič, bivšo spremljevalko raperja Roka Terkaja, vodila agencijo za posredovanje modelov in organiziranje kulturnih prireditev pod imenom Diamantke (pred časom je namreč Benčkova po javno dostopnih podatkih iz agencije lastniško izstopila, edina lastnica agencije pa je ostala Premužičeva, ki je naslov agencije prenesla iz LjubljaneMaribor), je pred Šporarjem hodila z osebnim trenerjem fitnesa in starim znancem televizijskih resničnostnih šovov Rokom Mariničem. Katarino Benček je sicer še vedno mogoče najti na znani "moški" spletni strani GentlemaneChoise (Index.hr).

KATARINA SKORAJ OSEM LET STAREJŠA OD ANDRAŽA

In zanimivo, Andraž Šporar, ki bo 27. januarja praznoval 22. rojstni dan, je skoraj osem let mlajši od Katarine Benček. Starleta bo namreč letos septembra stara "že" 30 let.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

igor hauptman

2019-07-15 20:21:11


Takole, Istok Potočnik glede dokazov o neprimernosti bankirja za direktorski stolček na MK. Kandidat mora v postopki izbire predložiti dokaze le o tem, da izpolnjuje razpisne pogoje, med drugim dokazilo o nekaznovanosti. Požarju za oceno, za kakšnega kandidata gre ni potrebno predlagati prav nobenih dokazov. O njegovi primernosti je mogoče soditi predvsem na podlagi dosedanjih referenc, ki očitno izhajajo predvsem iz bančništva. O teh referencah pa lahko le ugibamo. Če mene vprašate, seveda me ne bo nihče, so le te že zaradi njegovega položaja v času kopanja enormne bančne luknje ( že druge v 20. letih) nadvse sporne. Da ni prav nič odgovoren zanjo se lahko pohvali, kot tudi vsi ostali bančniki v vseh bankah, ki so jih sanirali slovenski davkoplačevalci. Niti eden od njih ni pravnomočno obsojen zaradi nevestnega dela, kar zaradi nenormalno visokih dokaznih standardov v naši kazenski zakonodaji ni prav nič izjemnega. Je pa zaradi tega izjemna naša država.Da gre za spornega kandidata je jasno tudi iz tega, da je imela Šarčeva vlada do sedaj z njim očitne težave. O poteku postopka zoper Iztoka Gornika ne morem soditi, verjetno se v resnici do sedaj ni končal niti še preiskovalni postopek. Vendar dokler še ta ni zaključen, nekako nenaivno pričakujem, da po tem postopek ustavljen pa je popolnima neprimerno, da se o takem kandidatu vlada sploh pogovarja. In zakaj, Istok Potočnik po vašem mnenju bi moral ravno ta sporna oseba ponovno odločati o premoženju države. Ugibam. Zato ker bo nalogo opravil v interesu tistega, ki ga ves čas forsira in to ni nujno ravno minister Počivalšek. Ali pa ima toliko močnega strica, ki bo zanj pač poskrbel. Naj bo dober in poskrbi še za delavke ARUMA, zadnje metamorfoze bivše MURE, ki so ravno danes dokončno ostale brez službe. Še brezplačen nasvet. Naj gre dotični gospod za nekaj časa delat še za bančni šalter, ki ga verjetno sploh še ni videl, kot še mnogo naših "uspešnih" bančnikov.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.