objavi na
pozareport.si

forum

Live

Sreda, 22. junij 2016 ob 14:36

Drama na HSE. Kadrovska komisija sesula Skubina, kandidata SMC, najboljši Podkrižnik?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pred jutrišnjo sejo nadzornega sveta Holdinga Slovenske elektrarne, ko naj bi izbrali novega predsednika uprave, se očitno odvija prava drama, polna preobratov. Po naših informacijah je kadrovska komisija presenetljivo popolnoma "sesula" kandidata SMC, Gorazda Skubina, člana uprave HSE, češ - Skubin ni in ni dovolj sposoben menedžer ter posledično neprimeren za prvega človeka tako velikega energetskega sistema. Naši viri ocenjujejo, da bodo člani nadzornega sveta, na podlagi teh poraznih ocen, in kljub politični podpori Cerarjeve stranke, za novega predsednika uprave zelo težko imenovali ravno - Skubina. Menda že ne vedo, kaj bi zdaj naredili, hkrati pa so se razširile govorice, da naj bi sedanjega predsednika uprave HSE, Blaža Košoroka, ki se poteguje in močno lobira za nov mandat, podpiral DeSUS, oziroma celo osebno prvak Desusa in minister za zunanje zadeve Karl Erjavec.
Največ točk članov kadrovske komisije, prav tako presenetljivo, je po navedbah naših virov dobil Metod Podkrižnik, direktor Ferspeda, hčerinske družbe Slovenskih železnic. Podkrižnik je sicer tudi spremljevalec Pia Tajnikar, hčerke medijsko znanega profesorja ekonomije, nekdanjega predsednika nadzornega sveta Adrie Airways in bivšega gospodarskega ministra Maksa Tajnikarja, torej bodoči Tajnikarjev zet.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Drama na HSE. Kadrovska komisija sesula Skubina, kandidata SMC, najboljši Podkrižnik?!