objavi na
pozareport.si

forum

Petek, 16. december 2016 ob 06:25

Skrivnostna znana svetovalka, ki so ji iz Umaga ukradli jahto Princesa, je Andreja Jernejčič
Bojan Požar

Odpri galerijo

Andreja Jernejčič in Zoran Janković med snemanjem oddaje Zajtrk PR Andreji v Novem mestu
Nekateri mediji so včeraj poročali, da so po podatkih hrvaške in slovenske policije Slovenki iz marine v Umagu ukradli jahto Princesa. Gre za osem let staro 11-metrsko plovilo znamke Bavaria 37 Sport, z registrsko oznako Pi-2467, iz umaške marine pa je izginila 22. novembra. Iz javno dostopnega registra plovil je razvidno, da je lastnica jahte A. J., gre pa, tako na spletnem portalu Siol.net, za "znano svetovalko na poslovni sceni".
No, skrivnostna "znana svetovalka na poslovni sceni", ki je ostala brez jahte, je Andreja Jernejčič, nekdanja članica vodstva Infonet Medie (v lasti "radijskega mogotca" Lea Oblaka, ki se je pred kratkim znašel v kriminalistični preiskavi zaradi spornih poslov, povezanih z Lekarno Ljubljana), svetovalka za odnose z javnostmi ter lastnica in direktorica družbe Lin&Nil, d. o. o. Na lokalni televiziji Vaš kanal iz Novega mesta vodi pogovorno oddaji Zajtrk PR Andreji in menda skrbi tudi za javno podobo znane podjetnice Tanje Skaza. Njeno podjetje Lin&Nil svetovanje in izobraževanje, d. o. o., je lani zabeležilo 272 tisoč evrov prihodkov in nekaj več kot 4 tisoč evrov dobička. Andreja Jernejčič je morda tudi celo edina slovenska piarovka, ki premore svojo jahto.
Jahto je, kot sklepamo, poimenovala po hčerki z imenom Princesa, ki jo ima z bivšim soprogom Andrejem Vizjakom, poslovnim svetovalcem iz Ljubljane, ki je bil pred nastopom vlade Alenke Bratušek nekaj ur celo kandidat za finančnega ministra.

				To je, po podatkih policije, jahta Bavaria sport 37, ki so jo v Umagu ukradli Andreji Jernejčič.<br>
			To je, po podatkih policije, jahta Bavaria sport 37, ki so jo v Umagu ukradli Andreji Jernejčič.
Mimogrede, na spletnem portalu www.siol.net so se pod člankom sicer pojavili tudi komentarji, namigi, češ, sploh ni nujno, da gre za krajo, šlo bi namreč lahko tudi za težave pri plačevanju leasinga.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andreja Jernejčič Leo Oblak Tanja Skaza Andrej Vizjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Skrivnostna znana svetovalka, ki so ji iz Umaga ukradli jahto Princesa, je Andreja Jernejčič