objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 21. december 2016 ob 06:29

Kako so vsi povezani. Nova spremljevalka Mira Cerarja je bivša tajnica novega tajnika SMC.
In kot smo pravilno napovedali, kabinet predsednika vlade je zapustila Tina Štrafela, ki naj bi bila kriva za razpad zveze med Cerarjem in Vesno Arnšek.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tina Štrafela je zapustila kabinet predsednika vlade. Viri: morala se je umakniti Mojci Stropnik.
Na dan prihajajo nove podrobnosti o Mojci Stopnik, odvetniški pripravnici, bivši svetovalki, zdaj pa tudi zasebni spremljevalki predsednika vlade Mira Cerarja: gre za nekdanjo tajnico in sodelavko Jožeta Artnaka, enega do vodilnih politikov propadle LDS, potem SMC v Šentjurju, ki je od septembra dalje novi generalni sekretar SMC. Eni pravijo, da je Stropnikovo v Ljubljano lansiral prav Jože Artnak, potem pa naj bi ona Artnaku pomagala do službe sekretarja stranke na sedežu centrale SMC v Ljubljani. Mimogrede, iz SMC je tudi slišati, da Artnaka, čeprav je generalni sekretar SMC, "pri kadrovskih zadevah ni čutiti", saj naj bi vse to še vedno vodila prejšnji generalni sekretar Erik Kopač in Aleksandar Kešeljević iz Cerarjevega kabineta na Gregorčičevi ulici.
Mojca Stropnik pa je v Šentjurju še vedno lastnica stanovanjske hiše, s petimi sobami in stare 28 let, ki je po Gursu vredna skoraj 61 tisoč evrov. Hiša leži na 4.800 kvadratnih metrov veliki parceli, večina parcele pa so dobra kmetijska zemljišča in po Gursu vredna točno 10 tisoč in 335 evrov. Na parceli je od leta 2005 tudi manjša lesena hiša.

				To je hiša Mojce Stropnik, nove spremljevalke Mira Cerarja, v Šentjurju.<br>
			To je hiša Mojce Stropnik, nove spremljevalke Mira Cerarja, v Šentjurju.

ŠTRAFELA IZPUHTELA

Kabinet predsednika vlade pa je "morala" zapustiti, kot smo sicer napovedali že septembra, dosedanja tiskovna predstavnica predsednika vlade Tina Štrafela, ki naj bi bila kriva, da sta se razšla Cerar in njegova prejšnja zasebna partnerica Vesna Arnšek. No, zdaj se je Štrafela, predvidevamo, morala umakniti - Mojci Stropnik. Po naših informacijah, ki smo jih sicer že objavili, se Štrafelova po novem letu seli v Bruselj, na stalno slovensko predstavništvo pri Evropski uniji, ki ga po novem vodi Cerarjev znanec, veleposlanik Janez Lenarčič.

				Tina Štrafela je že izginila iz medijskega središča na spletni strani predsednika vlade ...<br>
			Tina Štrafela je že izginila iz medijskega središča na spletni strani predsednika vlade ...

				... na svojem Facebook profilu pa je ob tem - 13. decembra - objavila velik pomenljiv napis Perspective - z obrnjenimi črkami, karkoli naj bi že to pomenilo.<br>
			... na svojem Facebook profilu pa je ob tem - 13. decembra - objavila velik pomenljiv napis Perspective - z obrnjenimi črkami, karkoli naj bi že to pomenilo.
Članek o novi spremljevalki Mira Cerarja si lahko preberete tukaj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
mojca stropnik miro cerar jože artnak Erik Kopač aleksandar kešeljević Tina Štrafela Vesna Arnšek Janez Lenarčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kako so vsi povezani. Nova spremljevalka Mira Cerarja je bivša tajnica novega tajnika SMC.