objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 28. februar 2017 ob 06:01

Stojan Petrič, ki velja za bahatega podeželana, ima glede Cimosa prav
Tako Stojan Petrič, lastnik Kolektorja in časopisne hiše Delo, o realnosti Cimosa.Stojan Petrič med ljubljansko poslovno-politično elito sicer velja za pretirano bahatega provincionalnega tajkuna iz Idrije, ki se je med drugim blamiral tudi s knjižno biografijo Damoklejev meč, toda glede Cimosa ima še kako prav.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Stojan Petrič
... Če vstopi v Cimos ta, ki ima isti program, obstaja možnost, da ostane Cimos v Sloveniji s 600 ali 700 zaposlenimi. Če vstopi Italijan, bo šla proizvodnja v Romunijo. Tako je moje mnenje.
Katerokoli slovensko podjetje bo vstopilo, si bo umazalo roke. Treba bo odpuščati ljudi. Ko nekaj prevzameš, so vsi srečni, ko začneš delati spremembe, pa si največja baraba ... (vir: Gospodarski forum Primorsko-notranjske regije - Finance.si)
(Tako Stojan Petrič, lastnik Kolektorja in časopisne hiše Delo, o realnosti Cimosa.
Stojan Petrič med ljubljansko poslovno-politično elito sicer velja za pretirano bahatega provincionalnega tajkuna iz Idrije, ki se je med drugim blamiral tudi s knjižno biografijo Damoklejev meč, toda glede Cimosa ima še kako prav.)
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
stojan petrič cimos

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Stojan Petrič, ki velja za bahatega podeželana, ima glede Cimosa prav