objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 19. april 2017 ob 08:46

Takoj po našem članku: Erjavec bo ukinil Jazbeca. Vladi bo predlagal skrajšanje mandata.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Milan Jazbec in Erjavec. Minister bo vladi predlagal skrajšanje Jazbečevega mandata v Makedoniji.
Takoj po objavi današnjega članka o famozni predsedniški kandidaturi veleposlanika Milana Jazbeca in nenavadnem molku ministra za zunanje zadeve Karla Erjavca (ta članek si lahko preberete tudi tukaj) se nam je osebno oglasil - minister Erjavec.
Minister za zunanje zadeve in prvak stranke Desus pravi, da je bila predsedniška kandidatura veleposlanika Jazbeca "tudi zanj presenečenje", ko mu je Milan Jazbec "to omenil".
Erjavec in Jazbec sta imela pogovor tik pred velikonočnimi prazniki, ko je Jazbec pripotoval v Ljubljano, in takrat mu je Erjavec povedal, da bo kot zunanji minister predlagal vladi tako imenovano "skrajšanje mandata veleposlanika v Makedoniji, takoj ko bo Jazbec uradni predsedniški kandidat". Erjavec je Jazbecu, kot pravi sam, tudi povedal, da mu "od tega pogovora dalje ministrstvo za zunanje zadeve tudi ne bo več pokrivalo nobenih potnih in drugih stroškov".

ERJAVEC SE DISTANCIRA

Sicer pa Karl Erjavec zanika tudi navedbe o vlogi Desusa in njega osebno, zapisane v našem prvem in izjemno odmevnem članku o ozadju kandidature Milana Jazbeca, objavljenem 14. aprila.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 karl erjavec Milan Jazbec desus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-09-14 16:45:23


Šmarca, četudi z najpomembnejšo funkcijo v državi, od nikoder prispelega in živečega v tej vasi, ne premore več niti trgovine. Morda kakšno zanikrno gostilno, nekaj beznic in Šarčevih sosedov, trgujočih z drogo, so pa začuda zaprli, sploh, ker so narkotiki, njihova reprodukcija, nepogrešljiva omama političnih in družbenih elit in precej pomembna gospodarska panoga v državi. Končno, so vsi tovrstni kriminalci v Sloveniji varni, zlasti tisti, blizu ljubljanskemu šerifu, pri katerem je Šmarčan opravljal politični, pripravniški staž...Šmarca sicer premore, v širši javnosti nekaj zelo znanih osebnosti. Najbolj znan je Joc Pečečnik, Aleksander Jereb tudi izvira od tod, zdaj se v to sfero umešča tudi Šarec. Šmarski zet je recimo priznani marksist, Bogomir Kovač. Nasploh pa vas , ob, za Slovenijo standardnem priseljevanju južnjakov, s Šarcem na čelu, ni nič drugačna od kakšne druge, ki ima še vedno povečini slovenski živelj. Vsekakor je bil za večino Šmarčanov in kamniških občanov svojevrsten šok, ko je takratni kamniški župan, ki ga je izvolilo pretežno ruralno prebivalstvo, vstopil v stranko Pozitivne Srbije, prej omenjenega kriminalca. Šarec je hitro uvidel napako in špekulativno izstopil, vsekakor pa nakazal svoj, balkanski način razmišljanja in dojemanja stvari v življenju, z izrazitim, že skoraj živalskim nagonom po preživetju. Mojemu zapisu bi tokrat moral verjeti tudi Potočnik, ker sem iz - Šmarce. Tudi in predvsem zato, mi hitreje obrne želodec, ko vidim nekatere ljudi v politiki, ki to nikoli ne bi smeli biti, če bi hoteli ohraniti neke minimalne etične in higienske standarde med tistimi, ki odločajo o usodi naroda. Tako pa se nad njim in državo zgrinjajo le temni oblaki.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Takoj po našem članku: Erjavec bo ukinil Jazbeca. Vladi bo predlagal skrajšanje mandata.