objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 24. maj 2017 ob 06:27

Kako zaslužiti prvi milijon ali kako se Zoran Janković predvsem smeši?!
... Tako Tomaž Štih kot Libertarec na Twitterju o famoznem predavanju ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića na srečanju mariborskih študentov na temo: Kako zaslužiti prvi milijon?Zorana Jankovića naj bi sicer prišlo poslušat samo dvanajst poslušalcev?! In še ocena poznavalcev: Janković se s takšnimi nastopi predvsem smeši. Je tudi edini slovenski politik, ki je celo osebno, prek svojega podjetja KLM Naložbe, pomagal navrtati milijardno luknjo v slovenske banke. Točno 3,6 milijona evrov je prek tega njegovega podjetja izginilo v Factor banki ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zoran Janković med mariborskimi študenti. No, poslušati naj bi ga prišlo samo dvanajst firbcev.
Izkazalo se je, da si želi presenetljivo malo ljudi zaslužiti prvi milijon. 12? Točno stokrat več Mariborčanov je plačalo 25 evrov, da bi poslušalo Thompsona ... (vir: Twitter)
(... Tako Tomaž Štih kot Libertarec na Twitterju o famoznem predavanju ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića na srečanju mariborskih študentov na temo: Kako zaslužiti prvi milijon?
Zorana Jankovića naj bi sicer prišlo poslušat samo dvanajst poslušalcev?! In še ocena poznavalcev: Janković se s takšnimi nastopi predvsem smeši. Je tudi edini slovenski politik, ki je celo osebno, prek svojega podjetja KLM Naložbe, pomagal navrtati milijardno luknjo v slovenske banke. Točno 3,6 milijona evrov je prek tega njegovega podjetja izginilo v Factor banki ...)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Tomaž Štih factor banka Pozitivna Slovenija KLM Naložbe

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kako zaslužiti prvi milijon ali kako se Zoran Janković predvsem smeši?!