objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 5. oktober 2017 ob 06:57

Marjan Šarec izgublja glasove. Zakaj? Mediji ga resda ne preiskujejo, toda umazane podrobnosti prihajajo v javnost.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marjan Šarec, predsedniški kandidat trde levice, je fasciniran nad Hitlerjem in tretjim rajhom.
Marjan Šarec, župan Kamnika in predsedniški kandidat trde tranzicijske levice, očitno izgublja volilno podporo in glasove. To dokazuje tudi zadnja znana anketa javnega mnenja, ki jo je za časopis Primorske novice pripravila agencija Valicon (faksimile dela te ankete objavljamo na koncu članka). Čeprav ga večinski mediji, Marjana Šarca namreč, tako rekoč ščitijo, saj ga novinarji teh medijev čisto nič ne preiskujejo, je padec podpore zelo verjetno posledica številnih "umazanih podrobnosti" o Marjanu Šarcu, ki tako ali drugače prek različnih virov in družabnih omrežij nezadržno prodirajo med širšo javnost.
Mimogrede: po tej anketi agencije Valicon Romana Tomc, kandidatka SDS za predsednico države, tudi prvič prehiteva Ljudmilo Novak, kandidatko Nove Slovenije za predsednico države.
No, poglejmo nekaj podrobnosti okoli Marjana Šarca:
 
* Marjan Šarec naj bi bil "neznanega družinskega porekla". Bil naj bi v reji (vir: VVFaktor); česar doslej ni ne potrdil ne zanikal. Javnost pa ima vso pravico izvedeti, kdo je v resnici kandidat za predsednika republike.
* Kot igralec in imitator znanih osebnosti naj bi več deset tisoč evrov pokasiral na roko, v kešu ali gotovini, in se tako izognil plačilu davkov (vir: Reporter).
* Čeprav je kandidat levice, menda naravnost obožuje Adolfa Hitlerja, tretji rajh in tudi druge zloglasne diktatorje iz krvave človeške zgodovine. Prijateljem in znancem rad podarja knjige o Hitlerju ali tretjem rajhu, menda celo Hitlerjev Mein Kampf. Tako je biografijo o Hitlerju in roman Sojenice na temo holokavsta podaril tudi Ivanu Kendi, nekdanjemu direktorju občinske uprave v Kamniku, ki se ga je kasneje sicer znebil.

				Marjan Šarec je biografijo Adolfa Hitlerja in roman Sojenice podaril tudi Ivanu Kendi.<br>
			Marjan Šarec je biografijo Adolfa Hitlerja in roman Sojenice podaril tudi Ivanu Kendi.
* Ob Adolfu Hitlerju in tretjem rajhu je, kot pravijo naši viri, ves čas imel strašno željo, da bi se naučil govoriti nemško. Všeč mu je namreč "ostrina in trdota tega jezika".
* Hitler, pravijo nekateri njegovi sodelavci, ki seveda želijo ostati neimenovani, je pri Šarcu na dnevnem redu vsaj trikrat na dan. Kar naprej razlaga, da so bile te zadeve "in", Adolfa Hitlerja pa ves čas imitira, maha, salutira, no, vse to seveda le v ožjih krogih.
* Tisti, ki ga bolje poznajo, pravijo tudi takole: "Marjan Šarec je v bistvu en velik blefer. Sam je precej nesposoben, zna samo replicirati, posnemati, imitirati, skratka - vsega se nauči, nič pa ni njegovega. Vse govore in vse informacije mu vedno pripravijo drugi, famozno Janjo Zorman Macura, svojo tiskovno predstavnico, ki je ves čas z njim, pa menda tolerira samo še zato, ker mu vse napiše in sugerira na štiri oči."

PREK TRUPEL

Marjan Šarec pa je seveda pripravljen iti tudi prek trupel. Ker je v zadnjih dnevih modro ugotovil, da mu kamniško volilno telo pospešeno beži k Borutu Pahorju, je začel snubiti bivšega župana Kamnika Antona Smolnikarja, da bi bila spet prijatelja?! Hkrati naokoli razlaga, kako sta bila s Smolnikarjem na kavi, pred sedmimi leti pa je tega istega Smolnikarja po uporabi gladko zavrgel ...

				Anketa agencije Valicon za Primorske novice: podpora Borutu Pahorju raste, Marjanu Šarcu upada, Romana Tomca pa je prvič prehitela Ljudmilo Novak.<br>
			Anketa agencije Valicon za Primorske novice: podpora Borutu Pahorju raste, Marjanu Šarcu upada, Romana Tomca pa je prvič prehitela Ljudmilo Novak.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 marjan šarec Borut Pahor Valicon primorske novice Romana Tomc ljudmila novak sds nova slovenija Janja Zorman Macura Ivan Kenda Adolf Hitler tretji rajh Sojenice Anton Smolnikar VVFaktor na TV3 reporter občina kamnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Borislav Kosi

2019-05-21 17:28:00


Aljuš Pertinač, se povsem strinjam s teboj. Si še preveč diplomatsko umirjeno zapisal vse skupaj. Da pa sta z Bojanom Požarjem med redkimi novinarji pri nas, ki se vsaj trudijo kolikor toliko pošteno opravljati svoj posel in so pri tem tudi dokaj uspešni, se vidi tudi po komentarjih pod tem tvojim zadnjim prispevkom. Kar nekaj, še posebno anonimnih komentatorjev, "besni" in blati avtorja zapisa in njegovega kolega Bojana Požarja zaradi zapisanih, sicer dokaj poznanih dejstvih o stanju neokomunistične press-titucije pri nas, ki pa, če vsaj malo spremljaš dogajanje po svetu, ni nič kaj dosti slabše kot drugje po zahodni Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji. Vsaj minimalna verodostojnost nekaterih svetovnih medijskih hiš, kot recimo BBC, Newsweek, Spiegel, ipd., iz 70-ih in 80-ih let 20. stoletja je že zdavnaj prazgodovina. Aljušev tokratni zapis vsekakor še kako velja tudi za njih, čeprav je zunanja pojavna oblika presstitucije mogoče nekoliko drugačna. O katastrofalnem stanju pravice do obveščenosti v družbah izven zahodnega civilizacijskega kroga – mogoče z delno izjemo Japonske, Južne Koreje in Tajvana (Republike Kitajske brez pridevnika ′Ljudska′) – pa ne bi izgubljal časa in besed. Mogoče samo to, da če sklepam tudi po stopnji smrtnosti med novinarji v Putinovi Rusiji, je uradno evropska država Rusija vsekakor civilizacijsko bližja Turčiji, celinski rdeči Kitajski ali Severni Koreji kot pa srednji in zahodni Evropi – kar pa nekako priznavajo celo nekateri ruski analitiki ruske zgodovine in ruske mentalitete. Trdijo namreč, da če samo malo popraskaš po evropski prevleki Rusije, udari ven mongolsko tatarska avtoritarna iracionalnost in grozovitost. Po mojem prepričanju niti približno ni slučajno, da so prostozidarsko jezuitski globalisti, svetovna vlada v senci, "zaupali" začetek krvavega marksistično komunističnega eksperimenta v praksi prav ruskim levičarjem. Če hoče resnična svetovna vlada v senci uspeti s svojim dolgoročnim načrtom totalitarnega "novega svetovnega reda", mora postopno omejiti pretok informacij med ljudmi do polne blokade resnične obveščenosti. Pred bolj ali manj odkrito cenzuro, katero masoni poleg drugega prakticirajo v svojem učnem eksperimentu "Ljudski" republiki Kitajski, je seveda treba žabo (to je nas, prejemnike informacij) počasi in neopazno skuhati/obdelati s spremembo novinarstva v presstitucijo. Sestavni del projekta je vsekakor med drugim tudi že vse od začetka svetovnega spleta bombardiranje njegovih uporabnikov z nepregledno količino bolj ali manj zavestno ustvarjenih protislovnih informacij, kjer poleg plačanih anonimnih spletnih "trolov" obilno sodelujejo tudi presstituti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Marjan Šarec izgublja glasove. Zakaj? Mediji ga resda ne preiskujejo, toda umazane podrobnosti prihajajo v javnost.