objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 27. oktober 2017 ob 06:38

Člani volilnega štaba Marjana Šarca preslikani iz Pozitivne Slovenije. So kot Jankovićeva lista iz Kamnika.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Šarec razlaga, da ni del političnega establišmenta, v štabu pa mu sedijo člani Pozitivne Slovenije.
Predsednik vlade Miro Cerar se je včeraj pojavil v volilnem štabu Marjana Šarca, ker naj bi se "želel seznaniti s programom predsedniškega kandidata". Cerarjeva stranka SMC se namreč odloča, koga bo podprla v drugem krogu predsedniških volitev, Boruta Pahorja ali Marjana Šarca. No, slednjega med obiskom Mira Cerarja v štabu ni bilo?!
Pri Šarcu, ki ga podpira trda tranzicijska levice, so se namreč očitno odločili, da je slovenski javnosti bolje prodajati zgodbo, da Marjan Šarec ni del sedanjega "političnega establišmenta", kar javno razlaga Šarec, zato Šarec menda "ne bo prosil nikogar", torej nobene politične stranke, za volilno podporo. Kar pa je, kot bomo videli v nadaljevanju, eklatantna laž ter eno samo veliko sprenevedanje.
Če za Šarcem strateško stojijo ljudje iz kroga Milana Kučana, ki so mu doslej zagotavljali podporo večinskih medijev, je volilni štab kamniškega župana večinoma sestavljen iz (nekdanjih?!) članov Pozitivne Slovenije, torej stranke ljubljanskega župana Zorana Jankovića, in tudi bivše stranke Marjana Šarca. Pri tem je zelo zanimivo, da se nihče od novinarjev ali medijev še ni pozanimal, kdo so člani štaba, ki so se minulo nedeljo zvečer po prvem krogu predsedniških volitev fizično postavili za Marjanom Šarcem na odru tiskovnega središča v Cankarjevem domu in bi se po volitvah v primeru zmage Marjana Šarca preselili v urad predsednika republike?!

JANKOVIĆEVI IZ KAMNIKA

No, morda so se mediji sicer pozanimali, vendar ne želijo objaviti ... Volilni štab Marjana Šarca je namreč skoraj dobesedno preslikana Pozitivna Slovenija ali Jankovićeva lista iz Kamnika.
Med njimi so, denimo, Dejan Kmetič, glavni koordinator Pozitivne Slovenije ali regionalni direktor za članstvo in teren po Sloveniji, zdaj pa je koordinator pri Marjanu Šarcu; Nives Matjan, članica izvršnega odbora Pozitivne Slovenije iz Kamnika, pri Šarcu pa je glavna organizatorka volilne kampanje; Aleksander Prelec Matjan, član podmladka Pozitivne Slovenije, tukaj pa je član Šarčevega volilnega štaba ...

				Dejan Kmetič (na sliki desno) je glavni koordinator Pozitivne Slovenije za članstvo in teren po Sloveniji, zdaj pa je glavni koordinator pri Marjanu Šarcu.<br>
			Dejan Kmetič (na sliki desno) je glavni koordinator Pozitivne Slovenije za članstvo in teren po Sloveniji, zdaj pa je glavni koordinator pri Marjanu Šarcu.

TA ORANŽEN ALI KUHAR IN KELNER IZ TUHINJSKE DOLINE

Posebna zgodba je Igor Žavbi, podžupan Kamnika, ki mu v tuhinjski dolini pravijo "ta oranžen". Včasih pa tudi "kuhar ali kelner". Podobno kot Marjan Šarec tudi Žavbi velja za kolerika, po poklicu je kuhar, ampak zaradi vzkipljivega značaja ni dolgo zdržal v nobeni službi oziroma v nobeni kuhinji ali za šankom, kot pravijo naši viri iz Kamnika. Tudi znameniti Sodexo, kjer kuhajo hrano iz vrečk, naj bi bil za Žavbija prehud izziv.

				To je Igor Žavbi, podžupan Kamnika, znan kot ta oranžen, kuhar ali kelner.<br>
			To je Igor Žavbi, podžupan Kamnika, znan kot ta oranžen, kuhar ali kelner.

BRATRANEC SOVA

Član ožjega kroga volilnega štaba Marjana Šarca je tudi njegov bratranec Marko Šarec, ki je tudi kamniški občinski svetnik. Ljubkovalno ga kličejo "Sova", velja pa za "tiho vodo, ki bregove dere". Eni tudi pravijo, da "z njim ni prijetno delati", skupaj z Marjanom Šarcem pa vodita gasilce iz Šmarce.

ŠPEHAR IN KORDIŠ

Kot je boljšim poznavalcem že znano, je član volilnega štaba Marjana Šarca tudi Matej Špehar, ki se ukvarja s facebookom, neuradno pa še Roni Kordiš, nekdanji vidni član propadle stranke Zares in bivši uslužbenec razvpite Ultre, ki skrbi za promocijo Šarca na twitterju in blogih. Spomnimo, Kordiš se je z Marjanom Šarcem prejšnji petek razkazoval tudi na zadnjem soočenju sedmih predsedniških kandidatk in kandidatov na Pop TV.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
predsedniške volitve 2017 marjan šarec Borut Pahor miro cerar SMC Pozitivna Slovenija zoran janković Dejan Kmetič Nives Matjan Aleksander Prelec Matjan Igor Žavbi Sodexo Roni Kordiš Matej Špehar Facebook Twitter Milan Kučan Ultra pop tv Marko Šarec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Člani volilnega štaba Marjana Šarca preslikani iz Pozitivne Slovenije. So kot Jankovićeva lista iz Kamnika.