objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 12. november 2017 ob 06:30

Kadunc se je poravnal na svojo roko. In žalostno: Nataši Pirc Musar dvainpolkrat več denarja kot za nasilno smrt otroka!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Igor Kadunc (desno Ljerka Bizilj) se je za poravnavo z Natašo Pirc Musar odločil povsem samovoljno.
Nekateri člani programskega sveta RTV Slovenija so po sklenitvi famozne sodne poravnave z Natašo Pirc Musar, nesojeno generalno direktorico RTV, in sredini tiskovni konferenci generalnega direktorja RTV Slovenija Igorja Kadunca - ogorčeni. Pravijo, da je Kadunc, kar zadeva sodno poravnavo, zavajal novinarje in javnost.
Tako naj bi direktor Igor Kadunc, citiramo naše vire iz programskega sveta, pred novinarji in javnostjo "meglil vzroke, ki so privedli do poravnave z Natašo Pirc Musar, saj se je za poravnavo odločil popolnoma samostojno," čeprav so bila okoli tega znotraj programskega sveta mnenja zelo deljena.
Pri tem opozarjajo, da je Igor Kadunc takoj po svojem imenovanju na RTV Slovenija za svetovalca zaposlil Gorazda Slaka, nekdanjega programskega direktorja Pro Plusa in Planeta TV (in povsod so ga že odslovili ...), ki je bil, spomnimo, predviden kot del ekipe, ki naj bi jo na RTVS pripeljala Nataša Pirc Musar, če bi slučajno postala generalna direktorica RTVS.
In čeprav so na programskem svetu sprejeli sklep po sodbi ljubljanskega višjega sodišča, da razsojanje o domnevni odškodnini Nataši Pirc Musar prepuščajo sodišču, se je Kadunc odločil, da bo RTV Slovenija Nataši Pirc Musar plačala 70 tisoč evrov odškodnine?! Na sredini tiskovni konferenci pa celo trdil, da je Nataša Pirc Musar dobila sodbo, kar je zavajanje. Resnica je takšna, pravijo naši viri iz programskega sveta RTVS, da je Nataša Pirc Musar "izgubila vse svoje tožbe zoper RTVS, Kadunc pa ji je za nagrado dal 70 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja". Ali drugače, Nataša Pirc Musar je 70 tisoč evrov dejansko dobila kot tolažbo za to, ker ni postala generalna direktorica RTV Slovenija?!
Zdaj pa, pravijo člani programskega sveta RTVS, generalni direktor Igor Kadunc predlaga programskemu svetu, naj potrdi PPN (Poslovno-programski načrt RTVS) za leto 2018, ki predvideva okroglih 2,5 milijona evrov izgube?!

TO JE VELIKA SRAMOTA NATAŠE PIRC MUSAR

Plačilo 70 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja v obliki sodne poravnave Nataši Pirc Musar pa je izrazito sporno tudi z moralnega vidika, in to ne velja samo za plačnika, torej RTVS, ampak še zlasti za Natašo Pirc Musar. Po eni strani za prejetje tolikšnega zneska ni prav nobene materialne osnovne, saj Nataša Pirc Musar s svojo prostovoljno kandidaturo in drugimi postopki okoli RTVS ni bila z ničimer oškodovana. Ker je ves čas svoje kandidature za generalno direktorico RTVS normalno delala kot odvetnica (tako se je vsaj sama hvalila) in posledično ni imela nobenega izpada dohodka. Po drugi strani je pobasala 70 tisoč evrov, kar je, reci in piši, kar 40 tisoč evrov več, kot je ljubljansko sodišče na primer prisodilo staršem do smrti pretepenega Gorazda Čamernika, dvajsetletnega fanta, ki sta ga 7. septembra 2007 dva varnostnika iz družbe VIP Varovanje brutalno in do smrti pretepla pred ljubljanskim nočnim klubom Global. Spomnimo, sodišče je staršema šele po osmih letih sodnega postopka prisodilo 30 tisoč evrov odškodnine.
Nataša Pirc Musar, nekdanja informacijska pooblaščenka, ki se sama ves čas aktivno spogleduje z drugimi javnimi službami in tudi politično kariero, je torej prepričana, da je njena nekajdnevna slaba volja, ker pač ni postala direktorica RTV Slovenija, vredna približno dvainpolkrat več kot nasilna smrt nesrečnega mladeniča ...?! Kar je najmanj velika sramota Nataše Pirc Musar!

				Nataša Pirc Musar je za nekajdnevno slabo voljo, ker ni postala direktorica RTVS, zdaj pobasala 70 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja ali tako imenovano odškodnino.<br>
			Nataša Pirc Musar je za nekajdnevno slabo voljo, ker ni postala direktorica RTVS, zdaj pobasala 70 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja ali tako imenovano odškodnino.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
rtv slovenija igor kadunc nataša pirc musar Programski svet RTV Nočni klub Global Gorazd Slak Gorazd Čamernik Višje sodišče v Ljubljani ljerka bizilj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Borislav Kosi

2019-05-21 17:28:00


Aljuš Pertinač, se povsem strinjam s teboj. Si še preveč diplomatsko umirjeno zapisal vse skupaj. Da pa sta z Bojanom Požarjem med redkimi novinarji pri nas, ki se vsaj trudijo kolikor toliko pošteno opravljati svoj posel in so pri tem tudi dokaj uspešni, se vidi tudi po komentarjih pod tem tvojim zadnjim prispevkom. Kar nekaj, še posebno anonimnih komentatorjev, "besni" in blati avtorja zapisa in njegovega kolega Bojana Požarja zaradi zapisanih, sicer dokaj poznanih dejstvih o stanju neokomunistične press-titucije pri nas, ki pa, če vsaj malo spremljaš dogajanje po svetu, ni nič kaj dosti slabše kot drugje po zahodni Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji. Vsaj minimalna verodostojnost nekaterih svetovnih medijskih hiš, kot recimo BBC, Newsweek, Spiegel, ipd., iz 70-ih in 80-ih let 20. stoletja je že zdavnaj prazgodovina. Aljušev tokratni zapis vsekakor še kako velja tudi za njih, čeprav je zunanja pojavna oblika presstitucije mogoče nekoliko drugačna. O katastrofalnem stanju pravice do obveščenosti v družbah izven zahodnega civilizacijskega kroga – mogoče z delno izjemo Japonske, Južne Koreje in Tajvana (Republike Kitajske brez pridevnika ′Ljudska′) – pa ne bi izgubljal časa in besed. Mogoče samo to, da če sklepam tudi po stopnji smrtnosti med novinarji v Putinovi Rusiji, je uradno evropska država Rusija vsekakor civilizacijsko bližja Turčiji, celinski rdeči Kitajski ali Severni Koreji kot pa srednji in zahodni Evropi – kar pa nekako priznavajo celo nekateri ruski analitiki ruske zgodovine in ruske mentalitete. Trdijo namreč, da če samo malo popraskaš po evropski prevleki Rusije, udari ven mongolsko tatarska avtoritarna iracionalnost in grozovitost. Po mojem prepričanju niti približno ni slučajno, da so prostozidarsko jezuitski globalisti, svetovna vlada v senci, "zaupali" začetek krvavega marksistično komunističnega eksperimenta v praksi prav ruskim levičarjem. Če hoče resnična svetovna vlada v senci uspeti s svojim dolgoročnim načrtom totalitarnega "novega svetovnega reda", mora postopno omejiti pretok informacij med ljudmi do polne blokade resnične obveščenosti. Pred bolj ali manj odkrito cenzuro, katero masoni poleg drugega prakticirajo v svojem učnem eksperimentu "Ljudski" republiki Kitajski, je seveda treba žabo (to je nas, prejemnike informacij) počasi in neopazno skuhati/obdelati s spremembo novinarstva v presstitucijo. Sestavni del projekta je vsekakor med drugim tudi že vse od začetka svetovnega spleta bombardiranje njegovih uporabnikov z nepregledno količino bolj ali manj zavestno ustvarjenih protislovnih informacij, kjer poleg plačanih anonimnih spletnih "trolov" obilno sodelujejo tudi presstituti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kadunc se je poravnal na svojo roko. In žalostno: Nataši Pirc Musar dvainpolkrat več denarja kot za nasilno smrt otroka!