objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 20. december 2017 ob 07:22

Skrivnosti zakoncev Login. Kdo jima svetuje takšne reakcije?
Tako Tomaž Štih, nekdanji programski direktor Državljanske liste, kot Libertarec na twitterju ob včerajšnji začasni sodni prepovedi oddaje #VVFaktor na TV3, ki sta jo na ljubljanskem okrajnem sodišču s Cipra dosegla zakonca Iza in Samo Login.Oddaja je kljub temu bila, več o famozni in komaj verjetni začasni prepovedi pa na tem portalu objavljamo prihodnji ponedeljek.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Samo in Iza Login
Ne razumem, kdo jim to svetuje. V tednu dni sta šla od herojev Slovenije, po lastni neumnosti, do prvih preiskovancev v državi. Popolnoma napačna reakcija na prvi članek. (vir: Twitter)
Tako Tomaž Štih, nekdanji programski direktor Državljanske liste, kot Libertarec na twitterju ob včerajšnji začasni sodni prepovedi oddaje #VVFaktor na TV3, ki sta jo na ljubljanskem okrajnem sodišču s Cipra dosegla zakonca Iza in Samo Login. Oddaja je kljub temu bila, več o famozni in komaj verjetni začasni prepovedi pa na tem portalu objavljamo prihodnji ponedeljek.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Samo Login Iza Login Samo in Iza Login Tomaž Štih Libertarec Twitter VVFaktor na TV3 Prepoved oddaje

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Skrivnosti zakoncev Login. Kdo jima svetuje takšne reakcije?