objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 21. december 2017 ob 07:00

Maske padajo. Iza Login pod drugim imenom rinila tudi v politiko. Pismo Sama Logina pa polno laži in sprenevedanja.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tako se je Iza Login predstavljala volivkam in volivcem leta 2010 - lokalne volitve v Preddvoru.
Maske zakoncev Ize in Sama Logina, medijsko znanih tudi kot "najbogatejših Slovencev", ki sta pod krinko tako imenovanega "varovanja zasebnosti" prek dveh sodnic ljubljanskega okrajnega sodišča, Mateje Gruškovnjak in Katje Stritih, dosegla začasno prepoved oddaje #VVFaktor na TV3, ki še ni bila niti posneta, kaj šele predvajana, in članka v reviji Reporter Magazin, ki prav tako še ni bil niti objavljen, padajo druga za drugo.

KANDIDATKA IZ ZGORNJE BELE 36

Iza Login namreč ni samo "relativna javna oseba", ampak celo "absolutna javna oseba", saj je, kot danes ekskluzivno razkrivamo, leta 2010 kandidirala tudi za politično funkcijo. Na lokalnih volitvah je namreč želela postali občinska svetnica v občini Preddvor, na listi Stranke za napredek krajevnih skupnosti, vendar ni bila izvoljena. Iza Login je na volitvah, kot lahko vidimo, nastopila s svojim zdajšnjim imenom - Login, kot svoje stalno bivališče navedla Zgornjo Belo 36, kot zaposlitev pa "samostojna podjetnica" (faksimile).
Da ima javnost vso pravico izvedeti, kako so se prej (resnično) pisali kandidati za politične funkcije, pa verjetno ni nobenega dvoma! In to velja tudi za Izo Login.

				Iza Login med nekaterimi drugimi kandidati za funkcijo občinske svetnice občine Preddvor na lokalnih volitvah leta 2010. Na koncu sicer ni bila izvoljena, je pa njena stranka še vedno v občinskem svetu.<br>
			Iza Login med nekaterimi drugimi kandidati za funkcijo občinske svetnice občine Preddvor na lokalnih volitvah leta 2010. Na koncu sicer ni bila izvoljena, je pa njena stranka še vedno v občinskem svetu.

POZDRAVLJENA G. ŠURLA IN G. POŽAR

"Odprto pismo" Sama Logina, naslovljeno na "gospoda Požarja", avtorja teh vrstic, in "gospoda Šurlo" (odgovornega urednika tednika Reporter), ki ga je včeraj popoldne plasiral v nekatere medije in bloge, pa je polno laži, sprenevedanj in zavajanj. Tako rekoč nič ne drži, kar je Samo Login napisal v tem pismu, vsaj v tisti verziji ne, ki jo je avtorju teh vrstic poslal minuli torek, 19. decembra, ob 18. uri 26 minut po elektronski pošti. Torej dobrih 45 minut pred začetkom sodno prepovedane oddaje #VVFaktor.
Samo Login namreč piše, da sta se zakonca Login za sodno prepoved oddaje #VVFaktor odločila zato, "ker boste" - citiramo pismo gospoda Sama Logina, ki ga sicer v celoti objavljamo na koncu članka - "pisali o najinih sorodnikih, se s tem nisva mogla sprijazniti, ker jima najin uspeh že tako velikokrat predstavlja breme. Tako enostavno je: želiva si zasebnosti in do neke mere sva se sprijaznila, da je midva ne bova imela več v polni meri. Ali je preveč, če si želiva to za svoje najbližje?". Konec citata.
Toda nič od tega ni res. Oddaja #VVFaktor na TV3, ki sta jo sodno prepovedovala zakonca Login, ni bila namenjena pisanju o njunih sorodnikih, ampak o skrajno nenavadni medijski cenzuri, ki jo zganjata zakonca Login, predvsem pa o njunih motivih za takšno početje, kaj je pravzaprav v ozadju vsega tega, kar je seveda povsem legitimno novinarsko delo. Avtor teh vrstic pod prisego izjavlja, da ne pozna nobenega sorodnika zakoncev Login in me tudi ne zanimajo. Vsaj doslej me niso, odslej me morda bodo, kar je pa tudi povsem legitimno in logično, glede na to, kar se zdaj dogaja. O zasebnosti zakoncev Login pa tako ali tako nima smisla resno razpravljati, dokler Iza Login prek videoposnetkov, ki jih snema sama ali z medijsko zvezdnico Savino Atai ter sama objavlja na družabnih omrežjih in po bizarnih monologih med drugim najavlja, da si gre(sta) zdaj masirat oprsje ... No, če bo šlo tako naprej, bo Iza Login kmalu začela nastopati v televizijskih resničnostnih šovih.
Bizarno in sprenevedavo je tudi, da zakonca Login, ki se sama javno hvalita, kako sta imela cilj zaslužiti 100 milijonov evrov, "prvi milijon" pa sta očitno zaslužila tako, da sta sodelovala pri sporni prodaji projekta Najdi.si državnemu Telekomu Slovenije, danes slovenskim medijem očitata, da jim je glavni motiv "prodati več oglasnega prostora"?!
Gospod Samo Login je tudi zelo dobro vedel, kakšen je koncept torkove oddaje #VVFaktor, saj sem ga na to eksplicitno opozoril v mojem odgovoru na njegovo pismo in ga zato pozval, naj sodno odredbo o prepovedi oddaje umakne. Na moje pismo Samo Login še do zdaj  - ni odgovoril.

				Pismo Sama Logina. To verzijo pisma je dan kasneje, ko ga je pošiljal medijem, precej dopolnil z nekaterimi precej prirejenimi informacijami okoli sporne prodaje Najdi.si - Telekomu Slovenije.<br>
			Pismo Sama Logina. To verzijo pisma je dan kasneje, ko ga je pošiljal medijem, precej dopolnil z nekaterimi precej prirejenimi informacijami okoli sporne prodaje Najdi.si - Telekomu Slovenije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Iza Login Samo Login Mateja Gruškovnjak Katja Stritih VV Faktor VV Faktor na TV3 bojan požar silvester šurla Savina Atai Zakonca Login Samo in Iza Login Preddvor Stranka za napredek krajevnih skupnosti Karin Stritih Okrajno sodišče v Ljubljani reporter silvester šurla bojan požar VVFaktor na TV3

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Borislav Kosi

2019-05-21 17:28:00


Aljuš Pertinač, se povsem strinjam s teboj. Si še preveč diplomatsko umirjeno zapisal vse skupaj. Da pa sta z Bojanom Požarjem med redkimi novinarji pri nas, ki se vsaj trudijo kolikor toliko pošteno opravljati svoj posel in so pri tem tudi dokaj uspešni, se vidi tudi po komentarjih pod tem tvojim zadnjim prispevkom. Kar nekaj, še posebno anonimnih komentatorjev, "besni" in blati avtorja zapisa in njegovega kolega Bojana Požarja zaradi zapisanih, sicer dokaj poznanih dejstvih o stanju neokomunistične press-titucije pri nas, ki pa, če vsaj malo spremljaš dogajanje po svetu, ni nič kaj dosti slabše kot drugje po zahodni Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji. Vsaj minimalna verodostojnost nekaterih svetovnih medijskih hiš, kot recimo BBC, Newsweek, Spiegel, ipd., iz 70-ih in 80-ih let 20. stoletja je že zdavnaj prazgodovina. Aljušev tokratni zapis vsekakor še kako velja tudi za njih, čeprav je zunanja pojavna oblika presstitucije mogoče nekoliko drugačna. O katastrofalnem stanju pravice do obveščenosti v družbah izven zahodnega civilizacijskega kroga – mogoče z delno izjemo Japonske, Južne Koreje in Tajvana (Republike Kitajske brez pridevnika ′Ljudska′) – pa ne bi izgubljal časa in besed. Mogoče samo to, da če sklepam tudi po stopnji smrtnosti med novinarji v Putinovi Rusiji, je uradno evropska država Rusija vsekakor civilizacijsko bližja Turčiji, celinski rdeči Kitajski ali Severni Koreji kot pa srednji in zahodni Evropi – kar pa nekako priznavajo celo nekateri ruski analitiki ruske zgodovine in ruske mentalitete. Trdijo namreč, da če samo malo popraskaš po evropski prevleki Rusije, udari ven mongolsko tatarska avtoritarna iracionalnost in grozovitost. Po mojem prepričanju niti približno ni slučajno, da so prostozidarsko jezuitski globalisti, svetovna vlada v senci, "zaupali" začetek krvavega marksistično komunističnega eksperimenta v praksi prav ruskim levičarjem. Če hoče resnična svetovna vlada v senci uspeti s svojim dolgoročnim načrtom totalitarnega "novega svetovnega reda", mora postopno omejiti pretok informacij med ljudmi do polne blokade resnične obveščenosti. Pred bolj ali manj odkrito cenzuro, katero masoni poleg drugega prakticirajo v svojem učnem eksperimentu "Ljudski" republiki Kitajski, je seveda treba žabo (to je nas, prejemnike informacij) počasi in neopazno skuhati/obdelati s spremembo novinarstva v presstitucijo. Sestavni del projekta je vsekakor med drugim tudi že vse od začetka svetovnega spleta bombardiranje njegovih uporabnikov z nepregledno količino bolj ali manj zavestno ustvarjenih protislovnih informacij, kjer poleg plačanih anonimnih spletnih "trolov" obilno sodelujejo tudi presstituti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Maske padajo. Iza Login pod drugim imenom rinila tudi v politiko. Pismo Sama Logina pa polno laži in sprenevedanja.