objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 18. april 2018 ob 06:52

Jankovića ubijajo anonimke. Imeli smo prav, ne gre na volitve, on se je samo napihoval. Celo Srbi na volitve brez njega.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tranzicijska levica očitno noče, da bi Zoran Janković šel na junijske parlamentarne volitve.
Naše napovedi, da se ljubljanski župan in predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković prek določenih medijev, zlasti časopisa Delo in TV Slovenija, zgolj napihuje, da bo osebno šel na prihajajoče parlamentarne volitve - na čelu tako imenovane "stranke županov", se potrjujejo kot točne. Janković ima definitivno preveč masla na glavi, da bi drznil kaj takšnega, za vsak slučaj pa ga zdaj "ubijajo" še anonimke (faksimile).
Tako so na spletnem portalu Siol.net v zadnjih tednih že objavili nekatere članke o zelo resnih sumih korupcije, povezanih z Mestno občino Ljubljana, direktorico mestne uprave Urško Otoničar, Zdenko Grozde, direktorico Javnega holdinga Ljubljana, ter nepremičninskimi posli (vir - Posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba). Ker se znotraj ljubljanske občine oziroma Jankovićeve "velike ljubljanske mestne družine" ne zgodi čisto nič brez neposredne odobritve velikega bossa Zoran Jankovića, je povsem logično, da so vsi ti sporni posli, ki prihajajo v javnost, tako ali drugače povezani tudi z Jankovićem. Ker pa vse te povezave in vsi ti sporni posli do novinarjev in medijev prihajajo prek anonimk (ne pa, recimo, kot rezultat dela raziskovalnega novinarstva), in to ob najbolj primernem času (tik pred parlamentarnimi volitvami, poleg tega pa ima Janković letos novembra tudi lokalne, torej županske volitve), je vsakemu malo boljšemu poznavalcu medijske in politične scene jasno, da so anonimke zoper Jankovića odraz najnovejših spopadov znotraj tranzicijske levice, kjer očitno ocenjujejo, da Janković ne more in ne sme na parlamentarne volitve. Jankovićeva napihovanja, najprej v Delu (vir), pa so njegov poskus demonstracije njegove usihajoče politične moči, ki itak že dolgo ne seže več zunaj njegove ljubljanske družine.

				Ena od najnovejših anonimk, povezanih s posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba, poslana avtorju teh vrstic.<br>
			Ena od najnovejših anonimk, povezanih s posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba, poslana avtorju teh vrstic.

TUDI SLOVENSKI SRBI BREZ JANKOVIĆA ...

Ne nazadnje, za Zorana Jankovića je po svoje hud udarec tudi to, da "slovenski Srbi" gredo na volitve brez Jankovića, tako rekoč najbolj znanega "Srba" v Sloveniji, kar je pač svojevrstna nezaupnica - Jankoviću. Na parlamentarne volitve 3. junija namreč odhaja Socialna stranka Srbov Slovenije (vir), čeprav - menda - samo v eni volilni enoti, ne pa po celi Sloveniji.
Po drugi strani pa je iz anonimk, tesno povezanih z Jankovićem, tudi razvidno, da del slovenske elite, ki tako ali drugače pleni državno premoženje, prepletenosti svojih podjetij sploh ne skriva več na Cipru ali kje drugje po davčnih oazah, ampak vse to mirno počenjajo kar sredi Ljubljane. I nikome ništa ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tranzicijska levica zoran janković Pozitivna Slovenija mestna občina ljubljana Urška Otoničar Zdenka Grozde Socialna stranka Srbov Slovenije časopisna hiša delo tv slovenija Siolnet

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-18 16:26:05


"PRAVNICA-PREŠUŠTNICA" SLOVENSKI PRAVNIKI, NJIH morebitna "PREŠUŠTVA", NJIH ZVESTOBA "ZAKONSKIM" ZAVEZAM itd.?! Osebno pričevanje: Janez KEPIC-KERN. - sem bil več desetletij tudi - zelo aktiven-vsak vikend - družabni ok, zaželen PLESALEC. SPODAJ PODAJAM RESNIČNO ZGODBO O MOJI NAJBOLJŠI SOPLESALKI - "PRAVNICI" Ne rečem, da vsem, a pri visokem procentu že takointako "strokovno precej skromnih" slovenskih pravnikov - se zdi - ŠTUDIJ PRAVA NAREDI "IRACIONALNE NJIH VREDNOTE.. Se zdi - vsaj pri nekaterih. - vsem beročim in ostalim - PRIPOROČAM VELIKO MERO OSEBNE PREVIDNOSTI predno se navežete kak bolj resnen, osebni stik s katerimkli, katerokoli PRAVNICO, PRAVNIKOM - šolanim na naših slovenskih pravnih šolah. Ne posplošujem, ampak - spodnji primer je 1000% verodostojen. Moja, v začetku naključna znanka "pravnica ELENA" - res izjemno dobra solo in v paru plesalka iz LJUBLJANE iz ugledne številčne premožne in dobro situirane meščanske družine, z družinskim stanovanjem prav blizu ex PRAVNE FAKULTETE JE BILA V 1970., 1980, 1990 - do leta 2010 ena najbolj "impozantnih" žensk - v Ljubljani - kot npr - znana Sophia LOREN ali sedaj MELANIA TRUMP. Ni delala kot pravnica - pač pa v turizmu. Toplo, bujno, skladno postavno - ELENO - IMPOZANTNO ŽENSKO, s kakršno se moški - lahko - "postavlja - pred drugimi moškimi in v družbi si je zaželel imeti za SVOJO ŽENO - eden najbolj priznanih ZDRAVNIKOV - v LJ. In? Ni bilo težav: IMPOZANTNA ELENA - praktičnega razmišljanja - se je poročila z njim. Takoj je rodila otroka - lepo skrbela zanj. Vse pa se je zapletlo, ko je IMPOZANTNA - ELENA - začela delati v turizmu. Z leti je namreč IMPOZANTNA ELENA - postajala še bolj lepo, skladno bujna, samostojna vedra in družabna, predmet poželenja -vseh moških. Tudi sama se je spremenila v veliko - "ljubiteljico moških" - tudi v praksi. To je seveda povzročilo težave v njenem zakonu - s tistm ok, a nič družabnim zdravnikom. Ampak ! Pravnica ELENA - ni nič komplicirala. Rekla je: "POSLUŠAJ - MOŽ ! Jaz poročila s teboj - sem se. Ampak: ZVESTOBE - TI PA NISEM OBLJUBILA" Čisto zares je tako rekla: sem bil zraven, ko je to "veličastno" ex možu- oznanila po telefonu. Seveda je sledila LOČITEV, ki je trajala cca 20 let, delitev premoženja itd. - s čimer se IMPOZANTBNA Elena niti najmanj ni obremenjevala, saj ji še zdaj pri nje 60 letih - ne manjka - občudovalcev, ljubčkov itd. Le nje ex MOŽ , OK ZDRAVNIH - nikakor ne more doumeti. kako je ŽENSKA - PRAVNICA - lahko ? Takšna. L.R. Ex ok knjižničar, ok družabni plesalec itd. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA P.s. Zgodba je - absolutno - resnična. ELENA - je nezlobna, nekaznova, prijetna, le skrajno egocentrična oseba. PRAVNICA. Zdaj ivi samostojno obkrožena z množico občudovalcev. privlačna. PRAVNCA. Pač. Kdo bi razumel - slovenske PRAVNIKE? Da niti ne govorim o - "PRAVNICAH"
borut rojc

2019-10-18 11:44:07


Cigan se bo pritožil in višje sodišče zadevo z lahkoto obrne njemu v prid glede zadeve ,, Lekarna Bitenc,, Dvomim sicer, v Šiški se gradi nov trgovski center, katerega je ta isti cigan nekoč onemogočal pri gradnji in bo tam pač zdaj postavil eno od izpostav svojih lekarn...Pravo, kar sem spoznal na lastni koži in vse pišem na podlagi osebnih izkušenj, je v Sloveniji hudo raztegljiva zadeva, ki se od posameznika do posameznika tretira drugače. V tem pogledu se moramo nekateri sodno boriti proti izvedensko dokazanim dementnim tožnikom,piscem oporok in celo pokojnikom. Tudi ti imajo po mnenju višjega sodišča, lahko svetle trenutke in operirajo na polno. Norö! ...Uničenega zdravja in življenja v desetletju sodnih bojev s kriminalci in prevaranti, ne bo nihče povrnil. Tega slovenski pravosodni sistem, ne bo zaznal še naslednjih sto let. Morda bom, vsaj jaz, do konca življenja dočakal, da bo kdo od tzv. sodnikov globoke države,ki načrtno uničujejo življenja in krojijo usode ljudi, kazensko odgovarjal. Čeprav, glede na komike, luzerje in bleferje, ki jih globoka država nastavlja na oblast, nimam upanja na to. Preveč so zjebani v glavo, da bi razni Kordiši, Korčetke, Mesci in podobni jebivetri, sploh vedeli, za kaj gre...Dokler bo tako in s takšnimi ljudmi v sodstvu, imajo kriminalci avtocesto po vsej poti svojih hudodelstev. Izgubljena človeška življenja, pa toliko pomebna v luči zasledovanja njihovih bolnih interesov, kot povožena divjad ob cesti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Jankovića ubijajo anonimke. Imeli smo prav, ne gre na volitve, on se je samo napihoval. Celo Srbi na volitve brez njega.