objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 18. april 2018 ob 06:52

Jankovića ubijajo anonimke. Imeli smo prav, ne gre na volitve, on se je samo napihoval. Celo Srbi na volitve brez njega.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tranzicijska levica očitno noče, da bi Zoran Janković šel na junijske parlamentarne volitve.
Naše napovedi, da se ljubljanski župan in predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković prek določenih medijev, zlasti časopisa Delo in TV Slovenija, zgolj napihuje, da bo osebno šel na prihajajoče parlamentarne volitve - na čelu tako imenovane "stranke županov", se potrjujejo kot točne. Janković ima definitivno preveč masla na glavi, da bi drznil kaj takšnega, za vsak slučaj pa ga zdaj "ubijajo" še anonimke (faksimile).
Tako so na spletnem portalu Siol.net v zadnjih tednih že objavili nekatere članke o zelo resnih sumih korupcije, povezanih z Mestno občino Ljubljana, direktorico mestne uprave Urško Otoničar, Zdenko Grozde, direktorico Javnega holdinga Ljubljana, ter nepremičninskimi posli (vir - Posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba). Ker se znotraj ljubljanske občine oziroma Jankovićeve "velike ljubljanske mestne družine" ne zgodi čisto nič brez neposredne odobritve velikega bossa Zoran Jankovića, je povsem logično, da so vsi ti sporni posli, ki prihajajo v javnost, tako ali drugače povezani tudi z Jankovićem. Ker pa vse te povezave in vsi ti sporni posli do novinarjev in medijev prihajajo prek anonimk (ne pa, recimo, kot rezultat dela raziskovalnega novinarstva), in to ob najbolj primernem času (tik pred parlamentarnimi volitvami, poleg tega pa ima Janković letos novembra tudi lokalne, torej županske volitve), je vsakemu malo boljšemu poznavalcu medijske in politične scene jasno, da so anonimke zoper Jankovića odraz najnovejših spopadov znotraj tranzicijske levice, kjer očitno ocenjujejo, da Janković ne more in ne sme na parlamentarne volitve. Jankovićeva napihovanja, najprej v Delu (vir), pa so njegov poskus demonstracije njegove usihajoče politične moči, ki itak že dolgo ne seže več zunaj njegove ljubljanske družine.

				Ena od najnovejših anonimk, povezanih s posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba, poslana avtorju teh vrstic.<br>
			Ena od najnovejših anonimk, povezanih s posli Jankovićevih dam, ki smrdijo do neba, poslana avtorju teh vrstic.

TUDI SLOVENSKI SRBI BREZ JANKOVIĆA ...

Ne nazadnje, za Zorana Jankovića je po svoje hud udarec tudi to, da "slovenski Srbi" gredo na volitve brez Jankovića, tako rekoč najbolj znanega "Srba" v Sloveniji, kar je pač svojevrstna nezaupnica - Jankoviću. Na parlamentarne volitve 3. junija namreč odhaja Socialna stranka Srbov Slovenije (vir), čeprav - menda - samo v eni volilni enoti, ne pa po celi Sloveniji.
Po drugi strani pa je iz anonimk, tesno povezanih z Jankovićem, tudi razvidno, da del slovenske elite, ki tako ali drugače pleni državno premoženje, prepletenosti svojih podjetij sploh ne skriva več na Cipru ali kje drugje po davčnih oazah, ampak vse to mirno počenjajo kar sredi Ljubljane. I nikome ništa ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tranzicijska levica zoran janković Pozitivna Slovenija mestna občina ljubljana Urška Otoničar Zdenka Grozde Socialna stranka Srbov Slovenije časopisna hiša delo tv slovenija Siolnet

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Jankovića ubijajo anonimke. Imeli smo prav, ne gre na volitve, on se je samo napihoval. Celo Srbi na volitve brez njega.