objavi na
pozareport.si

forum

Nedelja, 20. maj 2018 ob 11:01

Cerar davno odstopil. Toda kasira polno plačo, uživa privilegije in prodaja naše državno premoženje za pol cene. Ustavimo ga!
Miro Cerar je že davno odstopil kot predsednik vlade, toda še vedno uživa vse premierske privilegije. Kot predsednik vlade praktično nič več ne dela, vendar dobiva polno plačo, dnevnice, očitno celo za javne nastope, intervjuje ali TV soočenja
Bojan Požar

Odpri galerijo

To je nepremičninski oglas za Pristavo na Bledu, ki jo Cerarjeva vlada na hitro prodaja za pol cene.

Miro Cerar je že davno odstopil kot predsednik vlade, toda še vedno uživa vse premierske privilegije. Kot predsednik vlade praktično nič več ne dela, vendar dobiva polno plačo, dnevnice, očitno celo za javne nastope, intervjuje ali televizijska soočenja, zraven uživa še vse druge privilegije, ki pripadajo funkciji predsednika vlade, od službenih avtomobilov in potovanj do plavolasih svetovalk za odnose z javnostmi in varnostnikov, no, zdaj pa je začel, čeprav naj bi kot predsednik vlade v odstopu opravljal le še tako imenovane tekoče posle, prodajati še elitno slovensko državno premoženje, in to, pozor, za pol cene!!!
Tako smo povsem po naključju ugotovili, da Cerarjeva vlada ("uradna prodajalka" je po nalogu Mira Cerarja gospa Liljana Kozlovič, generalna sekretarka vlade, nekdanja poslanka in nova podpredsednica že napol razkrojene Cerarjeve stranke SMC) prodaja eno od najbolj znanih hiš na Bledu - Pristavo, zgodovinsko konjušnico, zgrajeno leta 1920 kot del nekdanjega gradu Suvobor, in to, ne boste verjeli, za pol cene.
Objekt, ki ga Cerarjeva vlada prodaja kot poslovne prostore, je celo po Gursu uradno vreden 2.314.969,00 evra, vlada pa ga danes prodaja samo za en milijon in 350 tisoč evrov?! Ali drugače: praktično za pol cene!

Uradna prodajalka po nalogu Mira Cerarja je Liljana Kozlovič, generalna sekretarka vlade, sicer pa podpredsednica Cerarjeve stranke SMC in bivša poslanka SMC.<br>
<br>
Uradna prodajalka po nalogu Mira Cerarja je Liljana Kozlovič, generalna sekretarka vlade, sicer pa podpredsednica Cerarjeve stranke SMC in bivša poslanka SMC.


CERARJU SE ZELO MUDI, KUPEC ZA POL CENE VERJETNO ŽE ZNAN?!
Očitno se Cerarju in kompaniji tudi strahotno mudi in bi prodajo, verjetno imajo za te pol cene tudi že "zdilanega" kupca, radi spravili pod streho še pred parlamentarnimi volitvami - 3. junija, saj so "javno odpiranje ponudb" določili za 25. maj. Seveda kar pri njih, na vladi, na Gregorčičevi ulici 27 v Ljubljani.
Torej, kdo bo ustavil Mira Cerarja?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar liljana kozlović Vlada SMC brdo pri kranju Razprodaja pred volitvami

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Cerar davno odstopil. Toda kasira polno plačo, uživa privilegije in prodaja naše državno premoženje za pol cene. Ustavimo ga!