objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 29. maj 2018 ob 22:27

6 dni do volitev: živčni zlomi in napadi primitivizma SMC na ulicah, Židana praktično odkartali, mediji bildajo Šarca & Tonin
Do nedeljskih parlamentarnih volitev je samo še 6 dni (danes se sicer začenja predčasno glasovanje), glavni trendi pa so takšni:
Bojan Požar

Odpri galerijo

Stojnice Cerarjeve stranke SMC samevajo po ulicah. Njihovi kandidati pa izgubljajo živce ...

IZPADI KANDIDATOV CERARJEVE STRANKE


* Cerarjeva SMC, stranka, katere ulične stojnice bolj ali manj samevajo, na ulicah dobiva živčne zlome ali izpade primitivizma. Preberite pismo državljana T. S. (ime in priimek sta znana uredništvu) o tem, kaj se mu je zgodilo minulo nedeljo. Pismo - zaradi avtentičnosti - objavljamo v celoti in nelektorirano:


"Pozdravljeni,
danes okoli 9:30 sem bil v nakupovalnem središču Arcadia na Viru pri Domžalah. Ko sem zapeljal na parkirišče, me je presenetil bel mercedesov kombi, polepljen s plakati SMC, in na sliki Miro Cerar. Presenetilo me je toliko bolj, saj kot redni obiskovalec tega centra nisem nikjer v zadnjem času zasledil v bližini nobenih volilnih plakatov, danes pa kar sredi parkirišča polepljen kombi. Dvomim, da je to bilo dovoljeno tam nagovarjat volilce, ali pa, da je bil tak shod prijavljen! Ko sem se odpravljal po nakupih, ni bilo nikogar v bližini vozila, pri vračanju pa so me takoj prestregli z vodo ki mi jo je molil občinski svetnik in poslanec Kamal Izidor Shaker, ter čokoladice, ki mi jih je ponujala Tadeja Savnik - Tadi iz občinskega SMC Domžale. Poleg je bil še gospod, ki se je držal bolj zadaj, sklepam da je šlo za šoferja. Ko sem vse skupaj zavrnil in povedal, da je sramotno, da zagovarjajo Cerarja, saj v 4 letih ni drugega naredil kot polno korupcije, kraj in uvoza migrantov, sem postal za njih sovražnik. V bližini sem imel parkiran avto, in gospa Savnik se je takoj zabeležila mojo številko avta in zagrozila, da me bo naznanila policiji. Nisem ji ostal dolžan, in sem ji povedal, da ko sem se jaz boril v vojni za Slovenijo, se je ona verjetno še igrala v peskovniku. No, naznanitev policiji ji bo lahko delo, saj sem iz spleta prebral, da gre za gospo višjo inšpektorico za javni sektor (inšpektorica svetnica na ministrstvu za javno upravo; op.u.). Če bo treba, bom odgovarjal za svoje besede, a vse, kar sem izrekel je čista resnica, in to kot mali človek sem to doživel v tej vladi. Zmotilo me je to, da je vse, ki so proti njim, treba takoj kaznovati z represivnim postopkom ...
Zakaj že? Ker sem jim povedal, kaj si mislim o njih, ali pa trenirajo za nastop politične policije?"

SMC STOPNJUJE PRIMITIVNOST

Da zapisano skoraj zanesljivo drži (spomnimo, poslanec Shaker je že dlje časa znan po svojih primitivnih izpadih na twitterju), lahko iz lastnih izkušenj potrdi tudi avtor teh vrstic. Isto nedeljo je namreč podoben izpad doživela Janja Sluga, poslanka SMC, ki za poslanko ponovno kandidira v Celju. Ko se je ekipa Liste novinarja Bojana Požarja z minibusom ustavila na eni od lokacij v Celju, je tudi Janja Sluga doživela podoben živčni zlom kot njena domžalska strankarska kolega Kamal Izidor Shaker in Tadeja Savnik, začela kriliti in vpiti ter klicala varnostnike iz bližnje trgovine.
Minulo soboto pa je - v svojem značilnem slogu - primitivno reagiral Zdravko Počivalšekminister za gospodarstvo. Ko je ob prihodu na "cvičkarijo" v Šentjerneju zagledal avtorja teh vrstic, se je obrnil in nesamozavestno zapustil prireditev?!
Resnično vedenje stranke SMC je torej ravno nasprotno temu, kar javno v intervjujih ali televizijskih soočenjih razlaga Miro Cerar, češ, SMC je s prihodom v vlado ukinila "primitivnost" slovenske politike. Je namreč ravno obratno: ravno SMC stopnjuje primitivnost slovenske politike!

ŽIDANA SO PRAKTIČNO ODKARTALI ...

* Javnomnenjske ankete, ki so večinoma v rokah tranzicijske levice ter imajo ključno vlogo pri ustvarjanju javnega mnenja, dokazujejo zakulisne informacije, da so odločevalci iz ozadja tranzicijske levice že odkartali Dejana Židana, liderja Socialnih demokratov, kot prvega pretendenta tranzicijske levice za novega predsednika vlade. Pospešek tej odločitvi je dala afera totalno ponesrečenega "straniščnega oglaševanja" vodilnih politikov SD in še slabši - od sicer pričakovanih - nastopi Dejana Židana na televizijskih soočenjih.

... ZDAJ MEDIJSKO DVIGUJEJO ŠARCA IN TONINA

* Tudi zato, zaradi padca Dejana Židana, mainstream mediji zadnje dni spet vidno "bildajo" in dvigujejo Marjana Šarca (Lista Marjana Šarca) ter Mateja Tonina in Novo Slovenijo. Tudi to je razvidno iz zadnjih klasičnih in prav tako pričakovanih naslovov anket javnega mnenja, češ, Šarcu in Toninu se "dviguje podpora".

LAHKO ŠARCA POKOPLJEJO POPRAVNI IZPITI?! MEDIJI SO TIHO?!

Za Marjana Šarca bi sicer moralo biti zelo zelo nerodno (samo)razkritje, da je na srednji lesarski šoli imel kopico popravnih izpitov, kar zanesljivo ni referenca za predsednika vlade, ravno obratno, šlo bi lahko kvečjemu za bizarno referenco, toda večinski mediji tega, kot zdaj kaže, ne bodo razbobnali. Za zdaj so namreč - tudi - pričakovano tiho!
No, če bi takšen Marjan Šarec za predsednika vlade slučajno kandidiral nekje na zahodu, denimo v NemčijiFranciji ali Veliki Britaniji, bi ob (po) takšnem razkritju nemudoma obležal politično mrtev ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ulični izpadi Dirigirani mediji miro cerar SMC Janja Sluga Kamal Izidor Shaker Tadeja Savnik zdravko počivalšek Ministrstvo za javno upravo Dejan Židan Socialni demokrati matej tonin nova slovenija marjan šarec Lista Marjana Šarca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-10-20 13:14:55


Kje se pozna uničenje Istrabenza? V tem, da so vsa slovenska podjetja, ki jih je Bavčarjev Istrabenz pokupil in nagrabil, danes izropana, uničena in za bagatelo prodana raznoraznim balkanskim tajkunom. Zahvaljujoč Bavčarju so Droga Portorož, Kolinska, Hotel Kempinski in ostala nekdaj prestižna slovenska podjetja zdaj v rokah čefurskih tatov in banditov, ki jih izčrpavajo in ropajo. Izjemen "dosežek", res! S tem, da je v Istrabenzu zaposlil 3.800 brezdelnih koritarskih parazitov, ki nič ne prispevajo k produktivnosti in zaslužku podjetja, ampak samo vlečejo mastne plače, se pa lahko hvali samo topoumen komunistični kleptoman, ki se na ekonomijo spozna kot zajec na boben. Ne, Bavčar ni noben heroj niti uboga žrtev režima, ki bi se nam morala smiliti. Je zgolj tipičen komunistični aparatčik in partijski povzpetnik, ki je hotel postati premožen tajkun, pa se mu račun ni povsem izšel, ker se ga je njegova Partija medtem odrekla in ga poslala na hladno. Revolucija pač včasih žre tudi svoje otroke. In Bavčar je definitivno otrok revolucije, saj je še sredi 80-tih (tako kot Janša in Požar) prisegal večno zvestobo Titu in Partiji in se vzpenjal po partijski lestvici. Po operetni "osamosvojitvi" oz. "odcepitvi od Jugoslavije", ki se je zgodila samo na papirju - saj je Slovenija danes še vedno totalno preplavljena s komunisti in jugovići - pa je Bavčar odrgel masko demokrata in se vrnil v okrilje murgelske LDS, ki mu je obetala boljši karierni pospešek. Seveda je Bavčar - skupaj z ostalimi prefarbanimi udbovci in komunisti ala Janša, Bučar, Spomenka, Rupel, itd. - poskrbel, da tudi lustracije nikoli ni bilo in da bo Slovenija na veke vekov ostala pod jugo-komunistično okupacijo. Komunist pač ostane komunist, pa če se stokrat prefarba in preobleče v demokrata. Pa tudi v zaporu Bavčarju ne bo hudega. Prej kot v 5 letih bo (predčasno) prišel ven in potem brezskrbno užival sadove nagrabljenega premoženja, ki ga je prej pravočasno poskril ali prepisal na sorodnike. Celoživljensko hlapčevanje Partiji se mu bo torej vendarle izplačalo.
borut rojc

2019-10-20 09:23:51


Kosmina, ki ga je pripeljal v Istrabenz je povedal vso resnico o Bavčarju ; ,, Mislil je, da bo sto let luštno,, Sam osebno, zelo posmehljivo gledam na ljudi, ki so v neki dobi življenja prisegali le na materialne dobrine in koristi, po tistem, ko je prišlo do točke preloma v njihovem življenju, bodisi ločitve v zakonu, finančnih težav, pa na življenje gledajo skozi prizmo duhovnosti, skromnosti in ponižnosti. Bavčarju v tem pogledu ne verjamem, ker preprosto ni nekddo, ki bi se čemurkoli v življenju lahko odrekel... Na Dobu so in še sedijo ljudje, ki so nedolžni. Vedno mi na misel pride zdaj že hudo bolni, če je sploh še živ,nekdanji finančnik Elana, Koder, ki je tam pač zato, ker bi s svojim vedenjem o poslovanju družbe in pričanjem, lahko ogrozil samega botra v Murglah. Elan je bil nekoč samopostrežba za nedotakljive komuniste. Kot danes Gorenje in še malo nazaj Adria. Takšna podjetja izginejo...Povsod pri teh sumljivih, finančnih transakcijah ter gradbenih poslih je bil navzoč tudi Jankovič, v mojih očeh, kronska priča in dokaz mafijskega ustroja države in skorumpiranega sodstva. Vedno in povsod njegov opičji nasmeh, ob Tovšakovi, Bavčarju, Šrotu. Vsi ti , čeprav s svojo krivdo, sedijo in so sedeli tudi za srbskega cigana. ..Tudi sam bi lahko napisal knjigo svojega boja s privilegiranci režima , umazanim sodstvom in kriminalno državo. Koga to zanima ? Tudi ta knjiga o Bavčarju ni vredna pol pizde hladne vode. Približno toliko kot tista , fašista Pirjevca, ki malikuje komunističnega morilca, Tita ali ta od neuravnovešenega Repeta, kateri poje hvalospeve Kučanu. To je vse na ravni nekdanjega Pavlihe...Bavčar ve, zakaj sedi. Ostal mu bodo milijoni, ki jih brez barabskih poslov, ne bi bilo. Tu sva si različna. Mene je ta država hotela zapreti, ker se nisem pustil okrasti na miren način kot so se pustili moji predniki v času komunistične revolucije. Kradejo pa nam, mamo jim jebem, že skozi rodove in vse mogoče države na tem območju... Za tisto, kar sedi Bavčar, bi sedel vsak, mar ne? V tem pogledu je zasenčil vse, kar je prej naredil dobrega. Postal je del plenilskih elit. Te njegove, krokodilje solze, so laž.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

6 dni do volitev: živčni zlomi in napadi primitivizma SMC na ulicah, Židana praktično odkartali, mediji bildajo Šarca & Tonin