objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 29. maj 2018 ob 22:27

6 dni do volitev: živčni zlomi in napadi primitivizma SMC na ulicah, Židana praktično odkartali, mediji bildajo Šarca & Tonin
Do nedeljskih parlamentarnih volitev je samo še 6 dni (danes se sicer začenja predčasno glasovanje), glavni trendi pa so takšni:
Bojan Požar

Odpri galerijo

Stojnice Cerarjeve stranke SMC samevajo po ulicah. Njihovi kandidati pa izgubljajo živce ...

IZPADI KANDIDATOV CERARJEVE STRANKE


* Cerarjeva SMC, stranka, katere ulične stojnice bolj ali manj samevajo, na ulicah dobiva živčne zlome ali izpade primitivizma. Preberite pismo državljana T. S. (ime in priimek sta znana uredništvu) o tem, kaj se mu je zgodilo minulo nedeljo. Pismo - zaradi avtentičnosti - objavljamo v celoti in nelektorirano:


"Pozdravljeni,
danes okoli 9:30 sem bil v nakupovalnem središču Arcadia na Viru pri Domžalah. Ko sem zapeljal na parkirišče, me je presenetil bel mercedesov kombi, polepljen s plakati SMC, in na sliki Miro Cerar. Presenetilo me je toliko bolj, saj kot redni obiskovalec tega centra nisem nikjer v zadnjem času zasledil v bližini nobenih volilnih plakatov, danes pa kar sredi parkirišča polepljen kombi. Dvomim, da je to bilo dovoljeno tam nagovarjat volilce, ali pa, da je bil tak shod prijavljen! Ko sem se odpravljal po nakupih, ni bilo nikogar v bližini vozila, pri vračanju pa so me takoj prestregli z vodo ki mi jo je molil občinski svetnik in poslanec Kamal Izidor Shaker, ter čokoladice, ki mi jih je ponujala Tadeja Savnik - Tadi iz občinskega SMC Domžale. Poleg je bil še gospod, ki se je držal bolj zadaj, sklepam da je šlo za šoferja. Ko sem vse skupaj zavrnil in povedal, da je sramotno, da zagovarjajo Cerarja, saj v 4 letih ni drugega naredil kot polno korupcije, kraj in uvoza migrantov, sem postal za njih sovražnik. V bližini sem imel parkiran avto, in gospa Savnik se je takoj zabeležila mojo številko avta in zagrozila, da me bo naznanila policiji. Nisem ji ostal dolžan, in sem ji povedal, da ko sem se jaz boril v vojni za Slovenijo, se je ona verjetno še igrala v peskovniku. No, naznanitev policiji ji bo lahko delo, saj sem iz spleta prebral, da gre za gospo višjo inšpektorico za javni sektor (inšpektorica svetnica na ministrstvu za javno upravo; op.u.). Če bo treba, bom odgovarjal za svoje besede, a vse, kar sem izrekel je čista resnica, in to kot mali človek sem to doživel v tej vladi. Zmotilo me je to, da je vse, ki so proti njim, treba takoj kaznovati z represivnim postopkom ...
Zakaj že? Ker sem jim povedal, kaj si mislim o njih, ali pa trenirajo za nastop politične policije?"

SMC STOPNJUJE PRIMITIVNOST

Da zapisano skoraj zanesljivo drži (spomnimo, poslanec Shaker je že dlje časa znan po svojih primitivnih izpadih na twitterju), lahko iz lastnih izkušenj potrdi tudi avtor teh vrstic. Isto nedeljo je namreč podoben izpad doživela Janja Sluga, poslanka SMC, ki za poslanko ponovno kandidira v Celju. Ko se je ekipa Liste novinarja Bojana Požarja z minibusom ustavila na eni od lokacij v Celju, je tudi Janja Sluga doživela podoben živčni zlom kot njena domžalska strankarska kolega Kamal Izidor Shaker in Tadeja Savnik, začela kriliti in vpiti ter klicala varnostnike iz bližnje trgovine.
Minulo soboto pa je - v svojem značilnem slogu - primitivno reagiral Zdravko Počivalšekminister za gospodarstvo. Ko je ob prihodu na "cvičkarijo" v Šentjerneju zagledal avtorja teh vrstic, se je obrnil in nesamozavestno zapustil prireditev?!
Resnično vedenje stranke SMC je torej ravno nasprotno temu, kar javno v intervjujih ali televizijskih soočenjih razlaga Miro Cerar, češ, SMC je s prihodom v vlado ukinila "primitivnost" slovenske politike. Je namreč ravno obratno: ravno SMC stopnjuje primitivnost slovenske politike!

ŽIDANA SO PRAKTIČNO ODKARTALI ...

* Javnomnenjske ankete, ki so večinoma v rokah tranzicijske levice ter imajo ključno vlogo pri ustvarjanju javnega mnenja, dokazujejo zakulisne informacije, da so odločevalci iz ozadja tranzicijske levice že odkartali Dejana Židana, liderja Socialnih demokratov, kot prvega pretendenta tranzicijske levice za novega predsednika vlade. Pospešek tej odločitvi je dala afera totalno ponesrečenega "straniščnega oglaševanja" vodilnih politikov SD in še slabši - od sicer pričakovanih - nastopi Dejana Židana na televizijskih soočenjih.

... ZDAJ MEDIJSKO DVIGUJEJO ŠARCA IN TONINA

* Tudi zato, zaradi padca Dejana Židana, mainstream mediji zadnje dni spet vidno "bildajo" in dvigujejo Marjana Šarca (Lista Marjana Šarca) ter Mateja Tonina in Novo Slovenijo. Tudi to je razvidno iz zadnjih klasičnih in prav tako pričakovanih naslovov anket javnega mnenja, češ, Šarcu in Toninu se "dviguje podpora".

LAHKO ŠARCA POKOPLJEJO POPRAVNI IZPITI?! MEDIJI SO TIHO?!

Za Marjana Šarca bi sicer moralo biti zelo zelo nerodno (samo)razkritje, da je na srednji lesarski šoli imel kopico popravnih izpitov, kar zanesljivo ni referenca za predsednika vlade, ravno obratno, šlo bi lahko kvečjemu za bizarno referenco, toda večinski mediji tega, kot zdaj kaže, ne bodo razbobnali. Za zdaj so namreč - tudi - pričakovano tiho!
No, če bi takšen Marjan Šarec za predsednika vlade slučajno kandidiral nekje na zahodu, denimo v NemčijiFranciji ali Veliki Britaniji, bi ob (po) takšnem razkritju nemudoma obležal politično mrtev ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ulični izpadi Dirigirani mediji miro cerar SMC Janja Sluga Kamal Izidor Shaker Tadeja Savnik zdravko počivalšek Ministrstvo za javno upravo Dejan Židan Socialni demokrati matej tonin nova slovenija marjan šarec Lista Marjana Šarca

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-03-21 11:40:31


Ko je razpadla Jugolandija je bilo iluzorno pričakovati, da bodo nedotakljivi komunisti, politično gledano,Kučan recimo, v najboljših letih, če že ne bežali čez mejo, se pa vsaj prekvalificirali v prodajalce, varnostnike ali strojevodje.. Nekoliko so se le potuhnili in še dandanes z osmimi in devetimi križi na hrbtu, so polno operativni. Imago Sloveniae. Poslati Zemljariča , da nagovori evropske poslance. ..Tako se tudi lumpi tipa Leben ne bodo dali odgnati od državnega korita Kot podgane bodo vedno našli pot, skozi kanalizacijo, če ne drugače. Učinkovala bi le deratizacija...Vlada deluje po principu kriminalnih združb. Noben odstop, kaj šele moralno-etična načela, zato razbojnikov ne ustavi, da ne bi dosegli svoje. Namišljeni magister oz. doktor znanosti, bo še vedno vlekel odločilne poteze na okoljskem resorju in še naprej skrbel za zločine nad naravo in posledično ljudmi.Žajček bo le podpisoval, kar mu bo ukazano ali vsaj namakal prst v črnilo. ..Biti moraš res bolan v glavi, da pri Lebnu vidiš eno samo kvaliteto. Po vseh razbojništvih, v katera je bil vpleten. Maščuje se tudi naravi, ki ga je udarila že ob rojstvu in ga obdarila le s kilogrami. ..Režimska trobila delujejo po principu, poslušna glavica, sita guzica. ..Na nagrado iz Murgel čakajo kot na svoj jackpot dobitek. Nekateri se zato še vedno čudijo, da jih je ciganka nažgala po desni...Kaj češ, tudi tisoč in več kilometrov od doma, se najdejo sorodniki in sosedi.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

6 dni do volitev: živčni zlomi in napadi primitivizma SMC na ulicah, Židana praktično odkartali, mediji bildajo Šarca & Tonin