objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 9. november 2019 ob 07:22

Burni odzivi na pismo policista Andreja: grožnje s tožbami, kdo ostaja brez službe in celo ponarejanje elektronske pošte?!
Vnela se je vojna med kriminalistom Mitjo Gregorcem in Primožem Cuznarjem iz "Šarčevega" Policijskega sindikata Slovenije, ki je panično začel celo ponarejati svojo elektronsko pošto. Objavljamo tudi materialne dokaze ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ti dve fotografiji s kongresa PSS, 24. oktobra v Tacnu, ki naj bi ju posnel policist Andrej ...

... sta - skupaj s pismom insajderja - znotraj policijsko-sindikalne srenje že sprožili val hudih medsebojnih obračunavanj. ... sta - skupaj s pismom insajderja - znotraj policijsko-sindikalne srenje že sprožili val hudih medsebojnih obračunavanj.

Po dveh naših člankih, povezanih s pismom insajderja - "policista Andreja" (tukaj), so se znotraj policije sprožili burni odzivi, obračunavanja, grožnje s tožbami in odškodninami ter izgubo služb, Primož Cuznar iz "Šarčevega" Policijskega sindikata Slovenije (PSS) pa je, očitno povsem paničen, začel celo ponarejati (spreminjati, prilagajati) svojo elektronsko pošto. Poglejmo podrobnosti:

Po objavi včerajšnjega članka (tukaj), kjer smo povzeli pisne navedbe Primoža Cuznarja (PSS), se nam je prvi oglasil Mitja Gregorc, kriminalist, medijsko že znan iz drugih afer (vir), nekdanji kandidat za direktorja NPU (vir) ter član ožjega vodstva PSS:

1. ELEKTRONSKO SPOROČILO MITJE GREGORCA (ob 11.05):

"Spoštovani gospod Bojan Požar,
skladno z Zakonom o medijih zahtevam takojšen popravek članka z naslovom Šarec je res le blebetal, a tega ni pisal policist Andrej, ampak Mitja Gregorc, kandidat za šefa NPU, ki dela tretji sindikat, ki je bil danes objavljen na vaši spletni strani.
Odločno zanikam navedbe Primoža Cuznarja, da sem jaz avtor anonimnega pisma policista Andreja in hkrati insajder, ki se predstavlja s tem imenom. Prav tako ne držijo navedbe, da ustanavljam še tretji policijski sindikat v državi - Sindikat Kriminalistov Slovenije.
Zaradi popolnoma neresničnih in lažnih informacij, s katerimi me vaš sogovornik Primož Cuznar povezuje in obtožuje, da sem avtor pisma o dogajanjih na kongresu policijskega sindikata Slovenije, kjer je bil prisoten tudi predsednik vlade Marjan Šarec, bom sprožil vse civilne in kazenske postopke zoper akterje, ki širijo lažne informacije in mi povzročajo nepopisno škodo, tako v služi kot zasebno.

Prosim, da popravek objavite v najkrajšem možnem času, torej še danes.
Za vaš čas se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Mitja Gregorc, univ. dipl. pravnik z opravljenim PDI"

2. ELEKTRONSKO SPOROČILO MITJE GREGORCA (ob 14.29):

"Spoštovani gospod Bojan Požar,
Po dodatnem preverjanju okoliščin nastanka vašega članka z naslovom Šarec je res le blebetal, a tega ni pisal policist Andrej, ampak Mitja Gregorc, kandidat za šefa NPU, ki dela tretji sindikat, ki je bil danes objavljen na vaši spletni strani, vas prosim za dopolnitev moje zahteve za objavo popravka, saj se je na moj poziv odzval Primož Cuznar, ki je vir vašega prispevka in na katerega se tudi sami sklicujete.
Vsebina dodatne zahteve za objavo popravka:
Po pozivu Primožu Cuznarju, od katerega sem zahteval, da se mi, zaradi članka z naslovom Šarec je res le blebetal, a tega ni pisal policist Andrej, ampak Mitja Gregorc, kandidat za šefa NPU, ki dela tretji sindikat, ki je bil danes objavljen na vaši spletni strani, javno opraviči zaradi vseh neresničnih in lažnih informacij v tem članku ali pa svoje navedbe podkrepi z dokazi, vam v dopolnitev objave zahtevka za popravek pošiljam tudi njegov pisni odziv, iz katerega naj si vsak bralec ustvari svoje mnenje.

Njegov poziv prilagam v spodnjem tekstu in zahtevam, da ga v celoti objavite. Iz njegovega odziva namreč izhaja, da me on ni imenoval z imenom in priimkom, ampak ste to v članku storili vi g. Požar.

Tekst Primoža Cuznarja:
''
Zdravo!
To je originalni zapis vse ostalo je napisal g Požar!
Lp
Primož
---------- Forwarded message ---------
Od: primoz cuznar <primoz.cuznar@gmail.com>
Date: čet., 7. nov. 2019 22:41
Subject: PISMO INSAJDERJA
To: <bojan.pozar@pozareport.si>

Spoštovani!
g Bojan Požar najprej naj povem,da redno spremljam vaš portal in oddajo Faktor saj sem mnenja,da ste eden redkih v našem novinarstvu,ki raziskovalno novinarstvo opravlja relativno dobro. Vedno znova sem presenečen,da so vaše navedbe v člankih zelo točne in,da imate precej zanesljive vire informaciji. No razlog,da sem se odločil napisati to pismo pa je zadnji članek na vašem portalu kjer objavljate pričevanje "insajderja" ki je bil prisoten na kongresu PSS.
Kot sem zapisal že v uvodu sem presenečen,da imate ponavadi zelo zanesljive vire informacij toda v tem članku pa ste objavili pričevanje in zapis vira,ki vam je posredoval sicer po večini točne podatke, ki pa so zelo zavajajoči in v nekem delu tudi laž. Tudi sam sem bil prisoten kot delegat na kongresu PSS in kar vam je napisal ali povedal vaš vir v večini drži res so bili tam prisotni vsi,ki jih omenjate v tem članku, res drži,da je imel g. Šarec govor poln nekega blebetanja in hvalisanja, in res sem se tudi jaz počutil kot bi bili na nekem predvolilnem shodu LMŠ, držijo navedbe v članku o tem,da se je bivši predsednik PSS g. Uroševič sestajal z Ministrom Poklukarjem na kavicah in še s kom drugim vendar to ni bistvo mojega pisma. Začuden sem, da niste opazil, da se je ta "insajder" tokrat malo poigral z vami in vaš portal izkoristil za povsem druge namene kot se vam na prvi pogled zdi, Prvič mislim, da ta "insajder", ki se predstavlja z imenom policist Andrej to v resnici ni Andrej ampak verjetno g M.G. V tem prispevku mi je v oči padla zapisana LAŽ po kateri sem vedel,da nekdo vaš portal izkorišča za lasten interes. Edina LAŽ v tem prispevku je ta,da naj bi g. Šarec v svojem zmagoslavnem govoru poizkušal blatiti konkurenčni sindikat SPS ,ki pa je bistvena v tem članku. g Šarec je v svojem govoru celo nasprotno hvalili oba policijska sindikata in niti približno ne drži, da bi blatil konkurenčni sindikat, drži pa,da je ta članek objavljen na vašem portalu vnesel nemir med oba sindikata,kar pa je bil po mojem mnenju tudi edini namen tega pisma oziroma informaciji tega tako imenovanega "insajderja Andreja". Torej g Požar namen tega "insajderja Andreja" ni bil ta, da vam posreduje neke koristne informacije o g Šarcu (razen tega,da je morda zanimiva informacija že to,da se je pojavil na kongresu je bil njegov govor eno navadno blebetanje in nabiranje političnih točk) ampak, da vnese nezadovoljstvo med člane obeh sindikatov saj ravno ta "insajder" po mojih informacijah poizkuša ustanoviti še en sindikat in sicer sindikat kriminalistov Slovenije! (komu je v interesu,da se v policiji ustanovi še en sindikat pa je že druga zgodba)
g Požar svetujem vam,če hočete ohraniti veredostojnost objavite popravek ,da g Šarec ni blatil konkurenčnega sindikata SPS ,vse ostalo napisano pa DRŽI!
Lp
Primož Cuznar ''

Pozivam vas, da obe moji zahtevi za popravek v celoti objavite v času, ki je določen z zakonom, torej še danes.
Za vaš čas se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Mitja Gregorc, univ. dipl. pravnik z opravljenim PDI"

ELEKTRONSKO SPOROČILO PRIMOŽA CUZNARJA

Sledilo je novo, skoraj jokajoče pismo Primoža Cuznarja (ob 14.40), kjer pa je - spodaj - razvidno tudi elektronsko sporočilo Mitje Gregorca, prej poslano Cuznarju:

"Zdravo!
Po današnjem članku sem že deležen groženj z tožbami in zahtevami z odpovedjo delovnega razmerja!
Nebi me smel imenovati z polnim priimkom in imenom saj bom imel očitno zaradi tega težave v službi. V pismu tudi nisem imenoval z polnim imenom in priimkom za koga naj bi šlo. Za navedbe v pismu da je policist Andrej v resnici M.G nimam neposrednih dokazov je pa dejstvo da M.G poizkuša ustanoviti nov sindikat kar lahko potrdi več virov.
Lp
Primož

---------- Forwarded message ---------
Od: Mitja Gregorc <gregorc.mitja@gmail.com>
Date: pet., 8. nov. 2019 13:24
Subject: Re: PISMO INSAJDERJA
To: primoz cuznar <primoz.cuznar@gmail.com>

Kot sem ti napisal. Zahtevam javno opravičilo. Nobenega razloga nisi imel zato, da si pisal kratice M.G. Koga, če ne mene. Koga si mislil s kraticami M.G. In na podlagi česa ti misliš, da je policist Andrej M.G.? Kdo je M.G. če nisem jaz? Tako je razumel tudi Požar. Dokaži svoje trditve, da sem policist Andrej jaz oz, da je M.G. in da sem ta M.G. jaz!

Javno se mi opraviči v istem članku ali pa te bom tožil! Tvoja mišljenja in pisanja ne zdržijo nobene pravne presoje in to kar pišeš v ničemer ne dokažeš, meni pa si povzročil ogromno škodo, ki jo boš moral sanirati! Začni še danes! In od kje ti informacije da jaz ustanavljam tretji sindikat? Se ti je zmešalo? Jaz sem član izvršnega odbora PSS, zakaj bi jaz ustanavljal sindikat?!!!!!

Zahtevam takojšnje opravičilo preko članka Požarja. Predlagal bom tudi uvedbo postopka izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi za tebe, saj si kršil kodeks javnih uslužbencev in storil kaznivo dejanje na mojo škodo.

Če pride do tožbe bom zahteval tudi odškodnino, od tebe osebno. Nisi imel niti trohice razlogov, da si pisal, kar si pisal."

MATERIALNI DOKAZI: ČLAN POLICIJSKEGA SINDIKATA, KI PONAREJA SVOJO ELEKTRONSKO POŠTO?!

Iz elektronskih sporočil, ki jih je Primož Cuznar poslal na službeni elektronski naslov našega portala (četrtek, 7. 10., ob 22.41) in naslednji dan Mitji Gregorcu, pa je hitro razvidno, da se je Cuznar ustrašil Gregorca in mu panično poslal ponarejeno kopijo sporočila, tistega sporočila, ki nam ga je dan prej posredoval na naš naslov. Pri tem pa ga je prav smešno ponaredil ravno tam, kjer je on, Cuznar, povsem jasno razkril, kdo je to M. G. Verjetno Cuznar ni računal, da bomo ponarejeno kopijo prejeli tudi mi ...?!

V elektronskem sporočilu, ki smo ga od Cuznarja prejeli mi, namreč piše (faksimile):

"... to v resnici ni Andrej, ampak M. G., ki je bil na zadnjem razpisu za vodjo NPU med kandidati ..." Kar pomeni, da je povsem jasno in razumljivo, da gre za Mitjo Gregorca, saj med kandidati za direktorja NPU ni bilo nobenega drugega M. G., poleg tega je edini M. G., Mitja Gregorc, takrat tudi "priznal" svojo kandidaturo. 

In da je temu res tako, dokazuje, črno na belem, tudi ponarejena različica tega elektronskega sporočila, ki ga je policijski sindikalist Primož Cuznar naslednji dan posredoval kriminalistu Gregorcu (faksimile):

" ... ampak verjetno M. G. ..." Kar pomeni, da je Cuznar kasneje dodal besedico "verjetno" ter hkrati izpustil drugi del svoje navedbe, da gre za tistega M. G., "ki je bil na zadnjem razpisu za vodjo NPU med kandidati"?!

In tako je Primož Cuznar jokajoče pristal med tistimi vidnimi člani Policijskega sindikata Slovenije (PSS), ki ne samo da prikrivajo prihod predsednika vlade Marjana Šarca na njihov kongres, ampak - očitno - tudi ponarejajo svojo elektronsko pošto ...

Hja, toliko o njihovi policijsko-sindikalni verodostojnosti!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tatjana Bobnar PSS SPSS Primož Cuznar Mitja Gregorc npu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-19 21:55:11


Pertinač torej Ljubljančanom privošči drek v pitni vodi, češ, kaj pa volite Jankovića. Pri tem Pertinač (namenoma) pozablja, da Jankovića v resnici niso izvolili avtohtoni slovenski Ljubljančani, ampak (Pertinačevi) antislovenski komunisti in pa balkanski čefurji, ki jih (Pertinačevi) komunisti masovno in sistematično uvažajo v Slovenijo. Teh uvoženih čefurjev je že toliko, da so Slovenci marsikje že praktično v manjšini, zato nimajo nikakršnih možnosti, da bi na vodilne funkcije izvolili slovenske politike, ki bi delali za Slovenijo - vsaj znotraj pravil (((demokracije))) ne. Pa to nikakor ni samo problem Ljubljane, saj imajo čefursko-komunistične župane tudi po drugih krajih Slovenije (Maribor, dolga leta Koper, Piran, itd.), nekatera slovenska mesta (Kranj, Velenje, Slovenj Gradec...) pa so zadnja leta povsem preplavili šiptarji. Janković, Arsenović in ostali torej niso (le) rezultat (neumnih) slovenskih volivcev, ampak (predvsem) simptom sovražne jugo-komunistične okupacije Slovenije, ki traja že od leta 1941. Vse to Pertinač dobro ve. Zakaj se torej spreneveda in dela neumnega? Zakaj Ljubljančanom v resnici privošči drek v vodi? Prvič zato, ker je Pertinač pač komunist. On se sicer razglaša za "socialnega demokrata", ampak to je le evfemizem za zamaskiranega komunista v demokratični preobleki. In komunisti so pač internacionalisti in sledilci globalistične kabale, skratka smrtni sovražniki vseh evropskih nacionalnih držav, vključno s Slovenijo. Zatorej komunisti Slovencem in Evropejcem ne privoščijo samo dreka v vodi, ampak tudi masovno klanje, kulturni marksizem, migrante, odprte meje, islam, afrikanizacijo, rasno mešanje, posilstva, pedre, LGBT, feminizacijo, abortus - skratka beli genocid na celi črti. Drugič pa Pertinač Ljubljančanom privošči drek, ker je doma iz Celja. In Štajerce (ter ostale Slovence) jugo-komunisti od malih nog vzgajajo, da sovražijo Ljubljančane (in obratno), ker je med seboj skreganim Slovencem pač lažje vladati. Deli in vladaj je najbolj priljubljena metoda komunistično-globalistične kabale, ki je v Sloveniji žal našla zelo plodna tla za svojo zločinsko agendo...Tudi zaradi takšnih kripto-komunističnih hinavskih manipulantov kot Pertinač, ki je svojo komunistično knjižico in članstvo v komunistični stranki SD "zamrznil" – podobno kot Kučan – da zdaj lahko špila nekega »nepristranskega« analitika in komentatorja.
Matej Malečkar

2019-11-19 20:33:22


Ja, to je to!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Burni odzivi na pismo policista Andreja: grožnje s tožbami, kdo ostaja brez službe in celo ponarejanje elektronske pošte?!