objavi na
pozareport.si
Objavi na pozareport.si

Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna

Po enajstih letih »navadnega« informativnega spletnega portala (spomnimo, Požareport je startal 22. aprila 2007 in kmalu postal ena od najbolj prepoznavnih medijskih blagovnih znamk v državi) je čas za nov format. Takšen, kot ga Slovenija še ne pozna.

Gre za spletni portal, ki je – po novem – kombinacija avtorskih člankov, tekstov z družabnih omrežij ali blogov in državljanskega novinarstva – citizen journalism ali crowd engagement, kot sta na primer v Združenih državah Amerike zdaj že globalna spletna portala Reddit.com ali Steemit.com.

Poslej lahko namreč, drage obiskovalke in spoštovani obiskovalci Požareporta, na portalu objavljate sami, neposredno, brez novinarskih ali uredniških posegov v vaše zgodbe, pričevanja ali opise dogodkov. Javno razkrivanje korupcije in zlorab ter zahteve po transparentnosti inštitucij tako dobivajo nove dimenzije in nove (z)možnosti, in to vam odslej ponuja novi format spletnega portala Požareport v posebni naslovni rubriki Forum. Vključno z možnostjo objave dokumentov, fotografij ali videoposnetkov.

Hkrati vam Požareport na Forumu jamči anonimnost, podobno, kot anonimnost novinarskih virov jamčijo mainstream mediji. Spletni portal bo vse vaše objave seveda predhodno preverjal prek administratorja, pri čemer bodo vse objektivno žaljive objave ali objave, ki jih lahko označimo za sovražni govor, nemudoma odstranjene.

Opomba: za vsebino tako objavljenih tekstov na Forumu jamčijo in zakonsko odgovarjajo avtorji tekstov, ne pa izdajatelj spletnega portala.

Navodila za prijavo, najprej se morate namreč prijaviti - tukaj, in nato objavo posameznih prispevkov, so priložena - Objavi na Pozareport.si.

Se beremo!

Bojan Požar, ustanovitelj Požareporta

(za vse morebitne tehnične napake ob startu novega formata portala se vnaprej opravičujemo in vas prosimo za razumevanje)

objavi na pozareport.si

prikaži časovnico

Objavljaj na Pozareportu