objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 2. december 2019 ob 06:37

Preiskava, dokumenti, zdaj črno na belem: Pivčeva kasirala denar za delo, ki ga ni opravila. Ministrica, čas je za odstop!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleksandra Pivec SRIPT desus marjan šarec karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

15.01.2020 12:00

Možakar, sicer precej hecnega, neurejenega videza in botoksiranih ustnic, je komunistično dete, zato ne čudijo njegova neotesanost, mentalna podhranjenost, skoraj debilnost. Človek se ob tem vpraša, kako takšen izrodek kot je Štromajer, lahko prileze do naziva doktorja, česarkoli že. Četudi bi to bilo, komunistično, revolucionarno pravo ; debelušček je idiot in kot takšen res ne more biti uporaben drugje kot v vladi oz. cirkuški areni klovna. ..Še bolj hecni od tipa, proti kateremu se bom ob srečanju pokazal kot umazana žival, ker le ta jezik razume, so tisti, ki ga podpirajo in celo branijo, čeprav je obtičal v svetu risank in otroških filmov. Zato ne čudi to neskladje odraslega človeka , ujetega v telesu otroka in je njegove izpade treba vzeti v zakup...Šarec se trenutno ukvarja z Erjavcem, ki mu stoji na poti. Predsednik Desusa je upokojencem res naredil nepopravljivo škodo, za kar Šarca boli kurac, trenutno pa res ni razloga, da bi ga menjal ; menda ne zato, ker ga je z sms-om zbudil, ko bi lahko predsednik še spal. In to ob ženi. Zdaj, če že hodi v cerkev, nazadnje sva bila prav ob Božiču pri isti maši v Šmarci, po kaj drugega kot nabirat simpatije sovaščanov, bo debila iz širše sestave vlade, o katerem teče članek, odstranil. Po nekih kriterijih, ki jih je svoj čas zavzel, bo res dokaj hitro ostal brez ljudi okrog sebe, a vseeno, če gre pa meni kaj na kurac pri njem, so to njegove neumne laži in izmikanja. Ko bo odfukani Štromajer podobno čestitko ob njihovem prazniku, zažel tudi muslimanom, bom vedel, da je iskren in dejansko zjeban v glavo. V nasprotnem, bi mu vseeno koristil kakšen direkt.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Preiskava, dokumenti, zdaj črno na belem: Pivčeva kasirala denar za delo, ki ga ni opravila. Ministrica, čas je za odstop!