objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 18. maj 2017 ob 07:07

Preberite. To vam prikrivajo okoli Magne Steyr. In vse sumljive naveze - od vlade do hoškega župana Soršaka.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
magna steyr miro cerar zdravko počivalšek Dejan Židan Socialni demokrati SMC marko soršak SGP Pomgrad Hoče Slivnica Eva Soršak Drago Žura Peter Cokan Občina Miklavž ENet okolje Jorg Hodalič Civilna iniciativa Rače Agencija republike Slovenije za okolje Leo Kremžar večer Uroš Hakl Rešimo rogoški gozd

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

2.07.2020 12:29

Za tiste, ki smo nekoč gledali tekme jugoslovanske nogometne lige na bežigrajskem stadionu, kjer nikoi nisem videl Čeferina, vedno pijanega Zidarja in Petra Božiča pač, se to mesto zdi svetišče in glede na to, da gre za Plečnikovo dediščino je sramotno za vse te urbaniste in kvazi kulturnike, da tam danes rastejo breze in grmičevje. Ciganska vas ; žrtvovali so kultni stadion, da so pripravili teren za dvesto milijonsko krajo srbskega cigana v Stožicah. Tisto me danes spominja na cirkuško areno, ne na športni park...Pečečnik je očitno le bluzil v zvezi z obnovo stadiona. On bi vse in vsakogar le kupil. Šmarčan gre lahko iz Šmarce, a Šmarca nikoli iz njega. Tipičen način govorance nekega Šmarčana izza šanka...Modeli s temi jahtami in zasebnimi letali, se mi itak zdijo pacienti. Kurčenje na vse strani, potem pa ,, na pomoć, država,, Ko gre vse k vragu, se vsak rad vrne in obrne na Slovenijo. Takrat imajo to deželo vsi radi. Vsaj dokler je na oblasti partija, ta poskrbi za vsakega, ki je kdaj mastno pljunil na državo. V tem pogledu ne mislim toliko na Pečečnika kot srbsko golazen, ki prihaja v deželo po kanalizaciji z juga; Aksentijeviči, Djordjeviči in podobne telečje srbske glave. V tem kontekstu ne čudi, da smo Slovenci nacionalisti in fašisti, slovenski vojaki pa izdajalci. Očitno le policija služi pravi bandi...Pečečniku predlagam, da poizkusi z drogo; kot Rastoder. Vse posle bosta koordinirala Jankovič in globoka država. Gre za izjemno pomembno gospodarsko panogo v smislu obstoja države v državi. Za sabo sicer pušča trupla, a denar doteka stalno in marsikomu pomaga na zeleno vejo. Telefonsko številko botra v Murglah, Pečečnik verjetno ima. Naj sicer o njej povpraša sovaščana Šarca. Končno, Šmarca ne slovi po partizanih, pač pa narkomanih. Isti kurac, če se mene vpraša. Oboje je treba zdraviti.
Jože Kržič :

30.06.2020 15:22

Gospod Pertinač, saj imate v glavnem prav, ampak ste ga pa tu in tam grdo posvirali. Na vse pretege hvalite Kitajsko, pa njihov obrambni zid, pa miroljubno koeksistenco, pa nenapadalnost in take monade. Ja, kaj pa Koreja in vsiljevanje maoizma in posledično razdelitev enega naroda? Pa Vietnam, pa Kambodža, pa Laos, pa Tibet, pa stalno bockanje z Indijo in zadnje čase še Hong Kong. Ja, zelo miroljubno, ni kaj! Pa okupirana cela Afrika in izganjanje njihovih prebivalcev na evropski kontinent; zakaj bi jih oni futrali, če jih lahko Evropejci. Perfidna ekonomska vojna. Pa nimam nič proti Kitajcem. Občudujem njihovo civilizacijo, veličastne izume (s smodnikom in makaroni vred), pa Konfucija, pa izjemnega pesnika Li Tai Poja. Končno imam telefon Huawei in pametno uro iste znamke. Zelo zadovoljen! Stvar funkcionira stokrat bolje od mojih potreb. Pridno se učijo od drugih, dobro kopirajo, izvrstno ponarejajo, dajo od sebe vrhunske izdelke, pa tudi ogromne količine ničvredne, nezanesljive, cenene (glede na zanesljivost in trajanje zelo drage) škart robe, ki ji rečem kar "kitajske smeti". Tudi to je Kitajska. Je pa še nekaj drugega. Ko bi Kitajska priznavala intelektualno lastnino, avtorstvo, ustvarila vsem slojem ljudi znosno življenje, odpravila partijsko diktaturo, potem se bo tudi njena ekspanzija hitro zaustavila. No, saj se je že. Ko Pertinač tako napada Ameriko: Amerika ima sto obrazov. Jo občudujem, živel pa tam ne bi nikoli. Slaba hrana, neznosna človeška mravljišča. Ampak skoraj vsi izumi izhajajo od tam. Znajo izkoristiti talente. Jih tudi poiskati drugod in jih dobro plačati. Tudi neobvladljiva mešanica kultur mi ne paše. Dam pa Trumpu prav: America first! Tako bi morali govoriti vsi predsedniki držav.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport.posli.finance
Preberite. To vam prikrivajo okoli Magne Steyr. In vse sumljive naveze - od vlade do hoškega župana Soršaka.