objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 5. december 2018 ob 07:04

Bitka za Istrabenzove hotele, drugič. SDH: Borut Jamnik nima niti ene uspešne zgodbe! Poglejte samo Helios in Cimos.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
borut jamnik DUTB Modra zavarovalnica slovenski državni holding lidia glavina Andrej Božič Boštjan Koler Karmen Dietner Lista Marjana Šarca SMC Socialni demokrati Sava Sklad York Istrabenz Darij Južna Anton Anderlič LDS zoran janković Pozitivna Slovenija Pokojninska družba A Tomaž Besek dars Tomaž Kuntarič Slovenska odškodninska družba kapitalska družba Gorenje DZS Časopis Dnevnik Vlada marjan šarec državni zbor KLI Logatec Lonstroff

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

2.07.2020 12:29

Za tiste, ki smo nekoč gledali tekme jugoslovanske nogometne lige na bežigrajskem stadionu, kjer nikoi nisem videl Čeferina, vedno pijanega Zidarja in Petra Božiča pač, se to mesto zdi svetišče in glede na to, da gre za Plečnikovo dediščino je sramotno za vse te urbaniste in kvazi kulturnike, da tam danes rastejo breze in grmičevje. Ciganska vas ; žrtvovali so kultni stadion, da so pripravili teren za dvesto milijonsko krajo srbskega cigana v Stožicah. Tisto me danes spominja na cirkuško areno, ne na športni park...Pečečnik je očitno le bluzil v zvezi z obnovo stadiona. On bi vse in vsakogar le kupil. Šmarčan gre lahko iz Šmarce, a Šmarca nikoli iz njega. Tipičen način govorance nekega Šmarčana izza šanka...Modeli s temi jahtami in zasebnimi letali, se mi itak zdijo pacienti. Kurčenje na vse strani, potem pa ,, na pomoć, država,, Ko gre vse k vragu, se vsak rad vrne in obrne na Slovenijo. Takrat imajo to deželo vsi radi. Vsaj dokler je na oblasti partija, ta poskrbi za vsakega, ki je kdaj mastno pljunil na državo. V tem pogledu ne mislim toliko na Pečečnika kot srbsko golazen, ki prihaja v deželo po kanalizaciji z juga; Aksentijeviči, Djordjeviči in podobne telečje srbske glave. V tem kontekstu ne čudi, da smo Slovenci nacionalisti in fašisti, slovenski vojaki pa izdajalci. Očitno le policija služi pravi bandi...Pečečniku predlagam, da poizkusi z drogo; kot Rastoder. Vse posle bosta koordinirala Jankovič in globoka država. Gre za izjemno pomembno gospodarsko panogo v smislu obstoja države v državi. Za sabo sicer pušča trupla, a denar doteka stalno in marsikomu pomaga na zeleno vejo. Telefonsko številko botra v Murglah, Pečečnik verjetno ima. Naj sicer o njej povpraša sovaščana Šarca. Končno, Šmarca ne slovi po partizanih, pač pa narkomanih. Isti kurac, če se mene vpraša. Oboje je treba zdraviti.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport.posli.finance
Bitka za Istrabenzove hotele, drugič. SDH: Borut Jamnik nima niti ene uspešne zgodbe! Poglejte samo Helios in Cimos.