objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 25. maj 2015 ob 12:49

Packa nemarna! Lepotnemu kirurgu Planinšku uničila stanovanje, pa še najemnino je dolžna.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Anja Bohinc Franc Planinšek matej rupret dejan steinbuch metka albreht

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

8.08.2020 07:57

Za Gantarja bi bilo bolje, da začne reševati stvari v zdravstvu, ki v času izbruha koronavirussa sploh ne deluje. Zato je žrtev tistih, ki umirajo zaradi raznoraznih bolezni in zdravstvenih zapletov precej več, kot tistih, ki jih pobere znameniti covid 19. Marsikje, sploh v javnem sektorju, to postaja tudi sinonim za nedelo... Podobno je z norci, ki bi radi odstavili Pivčevo, ker ni spala doma ; moti jih pa revidiranje nekih kriminalističnih preiskav, kjer se na področju bančništva in zdravstva, jasno vidi sprega med državo, to je pravosodjem in policijo ter mafijo. Slabo mi postane, ko nameščenci globoke države iz KPK-ja, razni varuhi in pooblaščenci tega in onega, pametujejo o zastojnkarskih kavicah in večerjah, ne odzovejo pa se ob izginulih milijonih ali milijardah neznanega izvora. To je, kot menijo zombiji, že prekoračitev pooblastil, zloraba oblasti. Oni že vedo, do kam smejo, do kod jim dopusti sprehod vrvica za vratom iz murgelskega zverinjaka...Pivčeva je le ogledalo te politike, delovanja države nasploh in vseh teh protestirajočih jebivetrov. Kjer je kaj mogoče dobiti zastonj in brez truda, ga ni junaka, ki bi se temu privilegiju odrekel. Zasluži pa si ženska priložnost,sploh, ker se kot alternativa pojavlja razbojnik, ki je stranko in upokojence zlorabljal dvajset let. Erjavec je ravno toliko tudi zjeban v glavo, da se ga ne da sodno procesuirati. Oba s Kučanom, bi se samo neumno zvijala na zatožni klopi. Seveda, niti hipotetično, to v komunistični oazi sredi Evrope ni mogoče...Pivčeva je mlada, ambiciozna, ima stil, končno, niti delo ji ne smrdi. Tisti, ki menijo drugače, ne znajo delati in so leni tudi po naravi. Zanje so veselice, koncerti in sejmi.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Packa nemarna! Lepotnemu kirurgu Planinšku uničila stanovanje, pa še najemnino je dolžna.