objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Nedelja, 2. april 2017 ob 08:06

Trda levica na polno grozi Cerarju. Ne boš več mogel biti niti akademik!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
miro cerar SMC Vlado Miheljak revija Mladina mladina

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

25.10.2020 09:53

Erjavec je bebec, tako po izgledu kot svoji dejanjih. Bedasti, vkljućno s tistim smešnim Polnarjem, so tudi vsi poslanci Desusa. Kakršna čreda, takšen pastir. Posebna zgodba med njimi, pa leni in nesposobni Gantar, ki ga ni nikjer, kar imamo v deželi virus. Pivčeva bi se svoj čas lahko okužila od njega, tako se je slinil okrog nje in jo objemal, potem pa ji v stilu pravega Primorca, obrnil hrbet in šel drugam. Pri tem očitno porabil vso energijo, a med zjebanim folkom še vedno ostal zelo priljubljen Intelektualni domet vračajočega se klovna z govorno napako, je tožarjenje na sodišču glede pralnega stroja in prosjančenje na policiji za odpis kazni šesdesetih eurov svoji neumni hčeri, ki telefonari med vožnjo in se meni, komu ga bo vlekla. Omenjeni navija tudi za Dragiča, rad hodi na kavo k bolnemu gangsterju, po ukazu mafije, ki ga vrača na nekdanje pozicije, pa neprestano na poti v kriminalno Rusijo. Svoji k svojim. Ob tem izrodek nima nikakršnih posebnih želja postati mandatar. Ustreza mu pokrivati nek resor, kjer se pretaka denar in to je to. V bistvu delovati po nareku globoke države v tem pogledu. Ljudje kot je ta prismojeni Erjavec, neuravnovešeni Damijan, pa dolgin fakinskega izgleda, ki stoji za njima, Golobič, državi in normalnim državljanom ne prinašajo nič dobrega. Duševni bolniki, za katere pravna država ne obstaja. Eden zjeban v glavo že od rojstva, drugi, odkar se mu padalo ni odprlo, tretji nedotakljivi kriminalec. Za takšne in njim podobne ostaja le izredno pravno sredstvo ; puškina cev ali rezilo, ko ti naredijo nepopravljivo škodo. Le Slovenci se še nismo povsem balkanizirali in sodimo raje sebi kot zlikovcem. Konkretno Erjavec je že veliko upokojencev predčasno spravil na pokopališče. Gantar in zdravniški ceh nadaljujeta v tej smeri. Desus. Zgolj še karavana norcev oziroma kriminalna združba.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Trda levica na polno grozi Cerarju. Ne boš več mogel biti niti akademik!