objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 27. julij 2017 ob 06:44

Nič jih ne strezni vlade. Niti Kemis niti Ekosistemi, Magno rinejo naprej.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
zdravko počivalšek Vlada Ekosistemi doo Kemis Vrhnika magna steyr Vseeno jim je

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

27.10.2020 08:43

Zdi se, da je zanikrni Krek vedno preutrujen, ko bi moral zvečer po tuš ali si umiti roke po opravljeni potrebi. To s temi ukrepi je pa zgolj dajanje lažnega vtisa, da se nekaj počne, a je vse le, Blažev žegen, torej, pičkin dim , da bodo komunisti razumeli. Virus gre svojo pot navkljub vsakodnevnemu nabijanju Kreka, Kacina in njima podobnih jebivetrov , ob tem še kakšne onemogle kokoši z epidemiološke klinike. Vsi so predvsem že utrujeni od ponavljanja enih in istih fraz in komaj čakajo, da bo vsega konec. Vsi omenjeni niso pripomogli, da bi imeli danes kakšno okužbo manj kot Potrč, Werner in še kdo, tudi sam, ki imamo o virusu svoje mnenje, nismo povzročili širitve okužb. Nesposobna vlada in policija, ki se ob petkih pogovarjata z razgrajači na cestah ciganske vasi, namesto, da bi jih razfukali z vodnim topom, čefurčka Čordiča in norčka Jenulla pa razbili po tleh in vklenili, pač. Kot tudi tisti zdravniki, ki so že od marca na dopustu. Bliža se dan spomina na mrtve, ne dan mrtvih. Podpiram, da so zato trgovine s tovrstno ponudbo, odprte. Ne vem pa, kje je logika, če imamo smrtonosni virus, imeti odprte trgovine s specializirano pasjo in mačjo hrano in drogerije, ki imajo hrano na svojih policah le kot blef. Na drugi strani so pa gostinci kaznovani ravno zato, ker ponujajo- hrano in pijačo. Logika zblojenih ukrepov vlade. Torej, prodajalci čevljev, baby-centri, trgovine z oblačili ; uredite si police z milko čokolado in energetskimi napitki in boste ostali odprti, ko pride tretji val.
Hugo Flander :

26.10.2020 20:39

Spoštovani @Karl. Moj odgovor vas bode gotovo razočaral. Da sem dvomil o @Henrikovi navedbi, je zlahka izluščiti, če se podano bere med vrsticami. Ne pride mi na misel, da bi karkoli plačeval, dokaj trdobučnemu in osladnemu narcisu Požaru. Še najmanj za branje kakšnega, na njegovem zeljniku zraslega, pogrošnega pamfleta. Kako je siromak Požar prepoln sebe, Vam predočim z enim izmed poplave njegovih današnjih ničvrednih, tako tvitov, kakor retvitov. Itak je Požarovo kvazi ekskluzivno pisanje hitro povzel "Janšič" na Siolu in s člankom požel odziv, približen odzivu bralcev, po branju članka o celulitu Lindsey Vonn. ------------- BojanPožar@BojanPozar·13h #Požareport Ekskluzivno: @BostjanKoritnik v ljubljanskem kozmetičnem salonu Viki's Place posnela žena Nejca Brezovarja,Koritnikovega sodelavca iz @mju_RS in @StrankaSMC, ki zdaj prestopa k Alenki Bratušek Več: https://pozarepo... blablabla... --------------- Odzivov na, po Požaru, kakor nekakšno oh in ah ekskluzivo, je bilo v prvi uri po objavi, kakor tudi pozneje, bore malo. Ker sta že prva retvita zjutraj, nakazala dizaster, je Požar koj posegel po demonstraciji plehke prevzetnosti in nagovoril potencialne oponirajoče nergače: BojanPožar @BojanPozar Replying to @podbradek@MPrapotnik and 5 others Kaj mislite, kateri (notranjepolitični) članek bo najbolj bran v deželi (Flag of Slovenia) danes ...?!(Winking face) 7:43 AM · Oct 26, 2020·Twitter Web App ---------------- "Koje li bruke... hahahahaaaaaaaaaa" ---------------- Upam, spoštovani @Karl, da Vam to zadostuje kot dokaz, da moj prvi današnji "ekspoze", niti po naključju ni bil posledica zamenjave Nejca Brezovarja s Francem Breznikom.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Nič jih ne strezni vlade. Niti Kemis niti Ekosistemi, Magno rinejo naprej.