objavi na
pozareport.si
Politika

Sreda, 2. avgust 2017 ob 06:42

Pismo Miru Cerarju: Zaprite tovarno Kemis in podjetje Ekosistemi! Brez odlašanja, brez spinov, najkasneje do konca leta.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE

Sorodne vsebine

Teme
miro cerar mojca stropnik črna gora Vlada državni zbor Kemis Vrhnika Ekosistemi doo Emil Nanut Gorenje Franjo Bobinac Tomislav Kovačič Zalog pri Novem mestu irena majcen ministrstvo za okolje in prostor Dejan Židan Socialni demokrati karl erjavec desus Atrazin Dioksin Tojnica Gibanje Druga priložnost tvoja prihodnost bojan požar tv slovenija radio slovenija časopisna hiša delo Časopis Dnevnik večer pop tv planet tv nova24tv reporter mladina DEMOKRACIJA primorske novice Siolnet Slovenska tiskovna agencija sta

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir :

20.05.2022 10:53

Pomenljivo in značilno za Butalce pa je, da ta-isti popularni in populistični državni uslužbenec in voditelj Odmevov na državni TVS aktivistično pristransko javno podpira skrajno levičarsko nestrpno ter inkvizicijsko sovražno preganjanje in zmerjanje "dvoživk v zdravstvu", se pravi zdravnikov, ki so po rednem delu v javnem zavodu prostovoljno pripravljeni pomagati konkretno skrajševati čakalne vrste v preobremenjenem zdravstvu še v svojem prostem času pri koncesionarjih ali pri čistih zasebnikih. Po isti veljavni ustavi in zakonodaji si sam "nepristranski in neodvisni" privilegirani gostitelj in urednik Odmevov državne TVS jemlje absolutno svobodo in prostost pri neomejenem prostočasnem zaslužkarstvu, drugim oz. "ne-našim" so-državljanom pa bi v okviru iste veljavne ustavne in pravne ureditve želel samovoljno sistemsko omejevati in kršiti temeljne ustavne in univerzalne človekove pravice in svoboščine. To je le še en značilen primer shizofreno egocentrične samovoljne in arbitrarne človeške in intelektualne poštenosti "jebeno prevladujoče" množice samo-oklicanih "avtonomnih, neodvisnih, nepristranskih in profesionalnih" urednikov, voditeljev, komentatorjev in novinarjev na monopolnem medijskem državnem zavodu RTVS, na katerega brezpravni plačniki obveznega RTV prispevka nimamo nikakršnega vpliva. Včasih (še na prehodu iz političnega enoumja v večstrankarsko parlamentarno demokracijo) je med novinarskim cehom še veljala vsaj priložnostna modna fraza, da novinarji služijo bralcem, gledalcem, poslušalcem - in nikakor ne politikom, kapitalu, formalnim in neformalnim parcialnim družbenim interesnim skupinam ... Danes nam novinarski ceh sam brez dlake na jeziku glasno razglaša, da so mediji njihovi in da imajo tisti, ki jih je "jebeno veliko" vse pravice, da "jebeno manjšino" zlepa ali zgrda iz-ključijo, iz-ločijo, iz-ničijo - ter z nasiljem po znanih zgodovinskih zgledih menda kar za vselej očistijo medijski prostor in družbeno okolje za "krasni novi svet" po ideoloških modelih in direktivah "od višine pijanih" izbrancev Golobnjaka svoboDA.
boris oberzan :

20.05.2022 07:07

Svoboda

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pismo Miru Cerarju: Zaprite tovarno Kemis in podjetje Ekosistemi! Brez odlašanja, brez spinov, najkasneje do konca leta.