objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 23. januar 2018 ob 06:44

Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
planet tv telekom slovenije TSmedia Antenna TV SL doo Antenna Group Vladan Anđelković LIli Rodošek Dare Hriberšek Stampedo Fine Arts Production Gregor Balažic partizan Ural Sverdlovsk The Biggest Loser Slovenija Fizični obračun televizijcev

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

28.10.2020 11:19

Na nogometni zvezi nihče sploh ne upa kandidirati, ko ima Čeferin, torej mafija, tam svojega človeka; zanikrnega, debelušnega Radenka Mijatoviča. Lahko bi mu napisal ček za milijon eurov, pa bebec ne bi zmogel povedati dveh stavkov v slovenskem jeziku, ne, da jih bere z listka. Slovenski nogomet, vemo, kam je pripeljala ta druščina veseljakov. Klubi izpadajo v evropskih tekmovanjih z irskimi rekrativci, ki brcajo za hobi in četrtorazrednimi balkanskimi klubi. Reprezentanca je padla v Ž skupino evropskega nogometa v rang San Marina, Moldavije, Andore in Gibraltarja. Sodne zmage ,, nespodobnega odvetnika,, stojijo na njegovih povezavah znotraj krivosodja. Vsi ti pravni veleumi temeljijo na nekih kakor sodnih napakah in kršitvah sodečih, zastaranjih zadev in podobno. Na koncu, vsak študent prava, o pravu ve več kot vesta Peter Čeferin in Miro Cerar. Če bi temu ne bilo tako, slednji ne bi kradel na potnih stroških in odstopal kot predsednik vlade, ko ga je sodno zjebal mož v zelenem puloverju, kakor se o Viliju Kovačiču rada priduša kakšna zanikrna novinarka s kanalizacije ali v članku omenjene utrbe brezumja. Če končam z nogometom; Čeferina pomnim kot predsednika UEFE, ker se rad slika z zmagovalci posameznih tekmovanj pod okriljem te skorumpirane druščine in, ko jim obeša medalje okrog vratu ter izroča pokale. Nič čudnega, da najmočnejši evropski klubi, odhajajo po svoji poti. Pod okriljem UEFE, pa se bo nekoč morda Maribor, lahko boril za naslov nekakšnega prvaka. Stari Čeferin o pravu vseeno nekaj ve. Aleksander o nogometu nima pojma. In še enkrat, nima blage veze.
borut rojc :

28.10.2020 08:41

Mafijska družina Jankovič ali mafijska družina Čeferin. Isti kurac. Kje kdo vidi kakšno razliko? Jaz je ne. Slednji v zadnjem tednu ubijajo dve muhi na en mah ; branijo zadnjo utrdbo komunizma in svojega človeka, v slogu enoumja, edinega kandidata, zadržujejo na čelu kriminalne združbe, kar Nogometna zveza Slovenija očitno postaja. Ko bi vsaj znali slovensko, če že nogometa ne znajo igrati... V tem kontekstu, če je če kje kakšen bedak, ki meni, da je stari Čeferin veleum ; pojma nima o nekaterih pravnih postulatih, on je le spletel mafijsko mrežo, ki v podalpski vukojebini deluje hitreje kot internet. Vlada morda preveč časa namenja medijem, glede na to, da imamo v deželi, po mnenju stroke, smrtonosni virus. Ta stroka daje vtis, da bo korono zaustavila z lastnimi rokami, globoko v sebi pa vsi vemo, da bo virus izpuhtel sam po sebi. Vsa ta udbovska deca, pijane krave, odslužene prostitutke in ostarele štabne partijske kurbe ter šank nakladači, pač ne bodo odšli sami od sebe. Oni so vrgli dosmrtno sidro v svojih poljih udobja. RTV , kot Avgijev hlev, poln gnojnice, razvrata in brezumja, bo težje počistiti in dezinficirati od te navlake kot od virusa. Ni sicer vse tako gnilo kot izgleda ; Kadunc, Štefančič, Gobčeva, Staričeva, Pašekšetinčeva in še kdo, so res žalitev za zdrav razum, a preko tega se še gre. To, da RTV preko nekega izrojenega čefurčka Čordiča, izvaja diverzije na vlado in državo, pa je šlo preko vseh meja razumnega. S takšnimi je res treba počistiti. Na lep ali grd način. Tudi Fajonka je le del politične sestave bedakov in konjev slovenske politike, orodje v rokah globoke države.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Planet TV. Programski direktor za vodjo šova The Biggest Loser Slovenija nastavil svojo prijateljico, pa so ga pretepli!