objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 15. februar 2018 ob 07:00

Na kratko, čeprav smo šele februarja: vlade Mira Cerarja ni več. Razpadla, je le še na papirju, vse ostalo šlo v franže.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
miro cerar Vlada SMC milan brglez zdravko počivalšek karl erjavec desus andrej plenković JeanClaude Juncker Dejan Židan Socialni demokrati marjan šarec Televizija VTV Velenje Twitter simona drenik Jernej Sekolec Haaška arbitraža

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

4.04.2020 09:21

Kot rekreativni kolesar, sem kar nekajkrat preboleval pljučnico in gre za kar zoprno zadevo. Imam nekaj težav s kapaciteto pljuč, dihanje je zame kot prikritega astmatika, največji problem pri športu in hodim na redne preglede na kliniko Golnik. Respiratorni testi so najhujši ; dan , dva po njih se počutiš, kot bi ti odpihnilo pljuča, čutiš vsak vdih zraka in izdih... Po neki logiki bi lahko spadal v rizično skupino ljudi, ki okuženosti z novim virusom ne bi preživeli. Vseeno ta virus jemljem z neko dozo zadržkov, hodim v službo, trgovino ; v podzavesti vse skupaj še vedno dojemam kot nateg. Zakaj? Celo stroka je leto za letom nabijala z norimi kravami, ptičjimi gripami, mišjimi mrzicami in podobnimi izmišljotinami. Spomnim se zlasti dr. Sterleta, kako aktivno je sodeloval v propagandi cepljenja proti boleznim, o katerih danes ni več ne duha ne sluha. Panika z zravilom tamiflu je bila podobna zdajšnjemu iskanju zaščitnih mask in razkužila. ..Po mojem mnenju in verjamem, da trenutno niti stroka ne ve kaj dosti več, gre za nekoliko bolj agresivno obliko gripe, ki že v svoji osnovni obliki terja davek med bolnimi in starimi. Za te je itak smrtonosna tudi pljučnica ali zlom kolka, recimo, ki za sabo nosi škodljive posledice preležanin, anestezije in še česa...Ljudje depresije in še nekaterih duševnih obolenj, pač ne bodo mogli več zdraviti s potovanji, morda delno le še z nakupovanji. Življenje se bo moralo resetirati in postaviti v bolj normalne okvire. Multi-kulti in podobna slaboumna umišljanja levičarjev, pa postaviti na stranski tir... Meni, recimo, se Indijci že v osnovi zdijo bolni ljudje. Kitajci pa zanikrni. Pri teh nikoli nisem mogel jesti. Zdaj verjetno ne bo nihče več. Oni nam ne rabijo dajati nobenih nasvetov in priporočil. Le doma naj bodo, odidejo naj tudi tisti, ki so že tu. Tako bomo vsi najbolj zdravi.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Na kratko, čeprav smo šele februarja: vlade Mira Cerarja ni več. Razpadla, je le še na papirju, vse ostalo šlo v franže.