objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 11. april 2018 ob 07:00

Koga so odkartali pri SLS: Kanglerja, Primca ali tudi sami sebe?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
volitve 2018 slovenska ljudska stranka Marko Zidanšek Franc Kangler Aleš Primc Združena desnica matej lahovnik Twitter VVFaktor na TV3

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander :

27.11.2020 00:08

Evo, najdo. ----------------------------- B pravi Pred 6 let tantadrui EDUCATION pravi: 02. 09. 2014 at 13:02 Če zgleda da sam tebe niso zadnjič skenslali. Verjetno resnica ni za politi kis --------------- @tanta... ni bilo tako hudo, kot je izgledalo. Kaloh je bil odsoten in ni vedel, da se je eden od adminov lotil modifikacije filtra. Tako sem ga razjezil, da je s filtrom blokiral črko “b”. Da sem lahko komentiral, sem spremenil nick iz “b” v “pik” in napisal komentar brez ene same črke “b”. ------------- pik pravi: 27. 08. 2014 at 18:36 Kako se počutite komentatorji, na tem demokratičnem, progresivnem politično – informativnem spletnem portalu? Celo za desnega se smatra. Ah, saj normalen človek ne more verjeti, da je to sploh mogoče v današnjem času, leta 2014, v evropski državi. Državi, že desetletje članici EU!! Poseg po cenzuri je najlažji način, odreči se odgovornosti. Sploh pa se postavlja vprašanje, zakaj? Administrator v demokratičnih medijih je vešč, ločiti zrnje od plev. Pozornost mu pritegne vsak komentar, ki po civilizacijskih normah ne sodi v javnost. Sovražni govor, hujskanje, pretirano žaljenje, pretirano zmerjanje in množica opolzkih izrazov, nasilje in nestrpnost... Da se, če se hoče. Kaj pa doživljamo tukaj? Cenzuro, ki ji je malokdo kos. Kar poprek ni mogoče prilepiti na svetlo nič. Paziti je vredno neprenehoma celo na posamezne črke, ki jih filter ne mara. Ja, nekdo se grenko smeji v svoji nemoči. Ampak, pravijo starejši... kdor se zadnji smeji, se smeji sladko... Nisem kriv za neresnost in diletantizem Dejana Kaloha in njegovih "sotrpinov"... jake, škode, marka, lidije in kar je še modelov pod izmišljenimi nicki vrlega Urednistva. Nadvse otožno in žalostno.
Hugo Flander :

26.11.2020 23:50

Hvala @Fika. Ja, Bumbar je bil takrat moj vzdevek in nič drugega. Kolikor pomnim, je bil Petrovc tudi Tigrica. Kdo je bil Hugo - ne vem. Ko se je začela na portalu cenzura, pa sem uporabil drugi vzdevek, ker je Kaloh besedo "bumbar", dal v filter. Kaloh se me je želel na vsak način iznebiti in je uvajal nove in nove filtre. Na koncu je bil moj vzdevek le mala črka "b". Pa je tudi črko "b" filtriral in potlej nihče več ni mogel objaviti nobenega komentarja, če se je v besedilu kjerkoli našla kakšna črka "b". Edino "uredništvo" je imelo ta privilegij. To je šele bila za uporabnike, res prava štala. Če mi bo uspelo najti, bom objavil moj daljši komentar, kjer nisem uporabil niti ene male črkr "b". --------------------- #Bumbar pravi Pred 7 let Slučajno taki portal pa take pišemo… :-) Mefi,lahko te dalje poučujem, kar se štekanja tiče. Če recimo šalthebl šteka, pomeni, da se zatika prestavna ročica. Lahko si tut kupiš šteko cigaret. Ko ti šteka mozak pa pomeni, da te daje demenca. Čemur Kroboti rečejo štikla, rečemo pr nas štekla. Pa tudi…krapafca ma duge štekle. To itak ne zastopiš. Če bi pr nas reko, da ga negdo nekomu všteka…bi te šlatali za čelo. Pr nas se reče, da se mu je na rit prihefto al pa vredi naguzo. Tut izraz – zahrptni delavec, bi lahko veljal za tebe, pa topli brat, buzi, buzerant, homič, guzator…da pa je gdo guzno pa pomeni, da je stegno papke. Čuj frajer, veš kaj so to zulfe??? …zulfnem ti staro mamo press :-D Qäxynößü, če sn nažokan, zakaj sn še polek pijan??? Pa probaj ti kerega pokozlat, ko ležiš na tleh… :-)# -------------------- Zulfe so seveda zalizki po slovensko.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Koga so odkartali pri SLS: Kanglerja, Primca ali tudi sami sebe?!