objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 14. junij 2018 ob 09:33

Bogi Šarec!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

23.01.2021 10:52

Seveda Cigler in ta njegov zavod nimata tehtnih razlogov, zakaj sta eden drugemu podelila denarna sredstva, nekateri pa ostajajo brez pomoči. Ta država deluje po principu vez in poznanstev, pa naj bo to pod Šarčevo , Janševo ali katerokoli vlado. Tako preprosto je in nič drugače. Končno, tudi virus nekateri v državi, zlasti politiki, pojmujejo kot vojno dobičkarstvo, nekaterim, zdravnikom in šolnikom, paše počitnikovati preko celega leta, tretji so izgubili službe in obubožali, nekateri, pozabljeni od države, celo umirajo... Cigler v osnovi ni slab možakar, poseduje toplino v očeh in pozitivizem. Vendar, zaveda se, če sam ne bo poskrbel zase in svoje, ne bo tega naredil nihče drug. Zato Mamičevo opravičevanje takšnega početja, pa tudi Janša to vidi podobno, češ, levi so si nakazovali še precej več, ne pije vode in izzveni precej pobalinsko. Sam tudi že kar nekaj časa tlačim zemljo in sem bil v vseh obdobjih svojega življenja soočen z mafijskim ustrojem države, kakorkoli se je že ta imenovala. Ko gre za občinske strukture ali kar državno raven, se vladavina prava tolmači nekoliko drugače kot za posameznika. V politiki danes prisotni klovni, narkomani, štabne kurbe partije, zadolžene čefurke, fuzbalerji ter igralci ilegalnih športnih stav , vsi ti levi in desni, pa dokazujejo prav to ; v politiko so prišli izključno in samo po privilegije, bonitete ter denar. Predvsem denar. Vsak bi, kot Vesel, rad prišel do svojega milijončka.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Bogi Šarec!