objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 14. junij 2018 ob 09:33

Bogi Šarec!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Viktor hajsinger :

22.09.2020 13:43

"Vas zanima kdo vse prejema borčevske pokojnine in koliko?" Ne smemo pozabiti, da je v SI še vedno na deset tisoče ljudi, ki uživajo "pravice" iz revolucije.. "Država plačuje malo več kot pol milijona evrov ZZB Najmlajšega prejemnik družinske borčevske pokojnine je star 22 let. šlo naj bi za otroka pokojnega borca a glede na starost bi lahko sklepali, da gre za vnuka. Po pokojnih borcih pokojnine prejema še 6438 upravičencev. Od teh jih ima 6177 vdovske in 261 družinske pokojnine. Prejemniki družinskih pokojnin so otroci danes že pokojnih borcev NOB. Na terenu po uradnih deluje 82 združenj in društev ter 14 pokrajinskih odborov. Lani je bilo članov 41.790. Nacionalna zveza združenj borcev za vrednote NOB se financira tudi s sredstvi proračuna Republike Slovenije. Zveza združenj borcev (ZZB) za vrednote NOB je lani prejela kar 534 tisoč evrov, Zveza veteranov vojne za Slovenijo pa 432 tisoč evrov. Znesek 196 tisoč evrov je prejela Zveza policijskih veteranskih društev Sever, vsa ostala društva skupaj pa so dobila manj kot 100 tisoč evrov. Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO), v katerega se je v zadnjem času včlanila velika večina braniteljev slovenske domovine v času osamosvojitvene vojne, je dobilo samo 96 tisoč evrov. Če poudarimo, da se VSO ne strinja z borci komunističnega režima iz prejšnjega sistema, ki poskušajo spremeniti zgodovino, ni presenetljivo, da jim je namenjena najnižja finančna podpora. Celoten proračun zveze združenj borcev za vrednote NOB je lani znašal kar. 758.000 evrov. glede na to, da nismo več leta 1945 ampak lata 2020 bi bilo dobro prevetriti, kdo in kateri (še živeči) borci dejansko prejemajo borčevsko pokojnino, kateri njihovi sorodniki ipd. Paradiranje “borcev” s puškami je enako kaznivo, kot paradiranje Varde. Se še spominjate, kako je Tit Turnšek žalil poslance, da so “lažnivi kurci”? To je zagotovljeno volilno telo, ki podpira zločinski komunizem in njihove zločine. Vendar pa, teh usranetov je vedno manj in skupaj z ostalimi levičarskimi bedaki ne zmorejo POLOVICO VOLILNEGA TELESA.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Bogi Šarec!