objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 24. oktober 2018 ob 07:06

Maske padajo, bliža se ura resnice. Štajerska izganja SMC: za Maribor jim kaže 1% , za Hoče pa niti liste niso sestavili!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Katja Šeruga Saša Arsenovič SMC Damir Orehovec miro cerar magna steyr marko soršak Občina HočeSlivnica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

jane svet :

30.03.2020 09:10

Gornji prispevek jasno kaže, da preko twiterja ne bo možno zaustaviti pandemijo. Ukrepi z karanteno, ki jih uvajajo v evropskih državah nimajo zadostnega učinka. Eksponentno krivuljo naraščanja okužb sicer spremenijo v počasneje naraščajočo linearno. To pomeni, da imamo približno konstantni prirastek novih okužb dnevno (v Sloveniji okoli 50, v Italiji 5000 v Španiji 7000). Tako lahko kriza traja še zelo dolgo, vsekakor dalj časa kot je vlada predvidela z megazakonom. To pa pomeni, da bodo ekonomske posledice katastrofalne. Krivuljo dnevnega prirastka so obrnili navzdol le Korejci (Kitajcem ni verjeti). Uspeli so z doslednim testiranjem vseh potencialnih okuženih in njihovih kontaktov. To pa so izvedli s pomočjo lokacijskih podatkov mobilnih telefonov in kreditnih kartic vseh prišlekov iz kriznih območij in njihovih kontaktov. Tako imajo pod nadzorom veliko večino okuženih, ki jih osamijo v izolaciji, tako na noben način ne morejo priti v stik z neukuženimi. V Sloveniji vemo za 730 okuženih, po oceni prof. Ihana pa je okuženih še vsaj dva tisoč za katere ne vemo. Ti širijo virus naprej. Korejskega pristopa pri nas ne bo možno uvesti, ker bodo lažni varuhi demokracije to preprečili. Ne moti jih, da v Sloveniji udbovska omrežja še vedno neomejeno prisluškujejo preko svojih kadrov na Telekomu, Sovi in na Štefanovi. Za njih bodo problem lokacijski podatki, ki se jih lahko obdela anonimno za vse, ki niso okuženi. Verjetno zato, ker bi se pokazalo, da so Slovenijo okužili prvorazredni, ki so smučali v tujini in po povratku niso odšli v karanteno, ker je taka navodila dal NIJZ.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Maske padajo, bliža se ura resnice. Štajerska izganja SMC: za Maribor jim kaže 1% , za Hoče pa niti liste niso sestavili!