objavi na
pozareport.si

forum

Pravosodje

Nedelja, 4. november 2018 ob 07:23

Sledi spet vodijo do Miodraga Đorđevića in Tine Brecelj. Dajmo se pogovoriti o tem razvpitem paru slovenskega pravosodja!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Miodrag Đorđević Tina Brecelj vrhovno sodišče Damijan Florjančič Borut Pahor nina betetto Evropsko sodišče za človekove pravice Osnovna šola Poljane Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

marko kusar :

27.11.2020 08:13

Bravo Tino
Hugo Flander :

27.11.2020 00:08

Evo, najdo. ----------------------------- B pravi Pred 6 let tantadrui EDUCATION pravi: 02. 09. 2014 at 13:02 Če zgleda da sam tebe niso zadnjič skenslali. Verjetno resnica ni za politi kis --------------- @tanta... ni bilo tako hudo, kot je izgledalo. Kaloh je bil odsoten in ni vedel, da se je eden od adminov lotil modifikacije filtra. Tako sem ga razjezil, da je s filtrom blokiral črko “b”. Da sem lahko komentiral, sem spremenil nick iz “b” v “pik” in napisal komentar brez ene same črke “b”. ------------- pik pravi: 27. 08. 2014 at 18:36 Kako se počutite komentatorji, na tem demokratičnem, progresivnem politično – informativnem spletnem portalu? Celo za desnega se smatra. Ah, saj normalen človek ne more verjeti, da je to sploh mogoče v današnjem času, leta 2014, v evropski državi. Državi, že desetletje članici EU!! Poseg po cenzuri je najlažji način, odreči se odgovornosti. Sploh pa se postavlja vprašanje, zakaj? Administrator v demokratičnih medijih je vešč, ločiti zrnje od plev. Pozornost mu pritegne vsak komentar, ki po civilizacijskih normah ne sodi v javnost. Sovražni govor, hujskanje, pretirano žaljenje, pretirano zmerjanje in množica opolzkih izrazov, nasilje in nestrpnost... Da se, če se hoče. Kaj pa doživljamo tukaj? Cenzuro, ki ji je malokdo kos. Kar poprek ni mogoče prilepiti na svetlo nič. Paziti je vredno neprenehoma celo na posamezne črke, ki jih filter ne mara. Ja, nekdo se grenko smeji v svoji nemoči. Ampak, pravijo starejši... kdor se zadnji smeji, se smeji sladko... Nisem kriv za neresnost in diletantizem Dejana Kaloha in njegovih "sotrpinov"... jake, škode, marka, lidije in kar je še modelov pod izmišljenimi nicki vrlega Urednistva. Nadvse otožno in žalostno.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Sledi spet vodijo do Miodraga Đorđevića in Tine Brecelj. Dajmo se pogovoriti o tem razvpitem paru slovenskega pravosodja!