objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 30. november 2018 ob 13:40

Bivši natakar, ki mu je Arsenovič odgriznil prst, celo kandidiral za eno od mestnih funkcij na listi Socialnih demokratov!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Saša Arsenovič SMC Socialni demokrati Franc Kangler Andrej Fištravec pop tv časopis Večer

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-12-11 09:33:27


Kozmelj mi deluje tepec že na pogled, zato njegovih veleumov ne bi komentiral... Šarčevi prazni monologi , njegovo neumno sprenevedanje, sodi zgolj v domačo kuhinjo, ne more pa se na tako nizki ravni komunikacije, norčevati iz celotne nacije. Tu so še režimski mediji, kateri se ukvarjajo in navijajo za odstavitev Trumpa, nas pa skušajo prepričati, da je Jordan spolni iztirjenec. Prava ruska šola diskreditacije, režimu motečih faktorjev...Ob nasploh prazni Šarčevi retoriki, bi izpostavil z dejstvi in dokazi dvoje ; predsednik vlade na vso moč hvali in brani prav tiste ministre v svoji vladi, zasačene s prsti v marmeladi. Po njegovem, kakor dobro delajo ; brez argumentirane obrazložitve, seveda. Najprej je bil to Leben, v mojih očeh prevarant, ki ni vedel niti, kaj je po izobrazbi in je odkrito grozil moravškemu županu ob zahtevi glede odkopa in analize nevarnih odpadkov. To je bilo, po klovnu, ministrovo dobro delo... Druga iz te druščine nepridipravov je na hitro obolela, sicer vedno bogato dekorirana in kot prekmurska gibanica, namazana kmetijska ministrica, Pivčeva. Protipravno si je nakazala nekaj davkoplačevalskega denarja in ni ukrepala ter prevzela odgovornosti ob zamolčanju, ljudem nevarnega mesa v trgovskih centrih, če tega že nista storila tepca iz urada za nevarno hrano. A po besedah cirkusanta, tudi ona dobro, celo zelo dobro dela. Morda zato, ker dela kot Šarec ; med prijatelji in za prijatelje, katerim je po domače dodelila nekaj subvencij. Kdo je tu nor in zjeban v glavo ? .Šarčeva priležnica, zdaj morda obdeluje že drugega sponzorja ; nekaj pač mora početi v službi , ko se vrne iz bolniške in preden spet gre, v sebi ljubi stalež, vsekakor pa njena zaposlitev ne more ogrožati varnosti države. Vse so se že same zavarovale pred nami oziroma temi jebivetri, ki jo kakor vodijo.
tmp S

2019-12-10 17:57:08


Balkan (juzno od Kolpe) lahko imenujemo civilizacijski prepad. Mentaliteta, ki dejansko ne spada v Evropo kaj sele v EU in je za nekoga iz civilizacije prakticno nedoumliva, zato ni cudno, da zahod ne razume tega podrocja. Pravi Slovenec razmisla drugace: Slovenija bolanega Balkana ne potrebuje v nobenem pogledu in predstavla za SLO le eno samo skodo, poleg vsega tudi zaradi trum juznakov(srbohrvatov, muslimanov...) ki nedopustno drvijo v nase kraje. Imamo 500mio trg EU in ne potrebujemo nategunskega srbohrvaskega. Ze pred siritvijo EU leta 2004 na srednje evropske drzave sem jasno napovedal, da bo EU ob tem zadrgetala, po vstopu Bolgarije in Romunije dozivela potres, po vstopu balkanske Hrvaske pa zacela razpadati (Brexit...).....vse se je uresnicilo! Danes lahko povem naprej- zapomnite si: EU bo dokoncno razpadla/propadla, se popolnoma razvrednotila ce vstopi se preostali Balkan. Samo z vstopom balkanske Hrvaske smo v EU takoj dobili izigravanje predpisov, pogodb, dogovorov, izjeme mimo prava(Teran....itd), korupcija, politicni dogovori za hrbtom "pod mizo"... Takega delovanja EU enostavno ne more prenesti na dolgi rok. Ce zelimo ohraniti EU, potem se siritev ne sme zgoditi!! SLO bi morala vse svoje izkusnje usmeriti v to, da opozori EU pred nevarnostjo vstopa Balkana in posledicno razpada EU in da z vso silo prepreci, da do tega ne pride!! ....ne pa po butalsko utrujati in posiljevati EU s temi balkanskimi drzavicami V dobro EU pa bi morali Hrvasko in po potrebi tudi Romunijo in Bolgarijo brcniti iz EU!! Oni niso za EU ampak so zreli za BU(Balkansko Unijo) v sestavi Srbije, Hrvaske, Bosne, CG, Romunije,Bolgarije in Albanije

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Bivši natakar, ki mu je Arsenovič odgriznil prst, celo kandidiral za eno od mestnih funkcij na listi Socialnih demokratov!