objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Ponedeljek, 21. januar 2019 ob 14:26

Tiha drama se stopnjuje. Zaposleni na kulturi pišejo Šarcu - odstavite Prešička! jutri prižigajo svečke v spomin na Tomaža.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Dejan Prešiček marjan šarec ministrstvo za kulturo Vlada Socialni demokrati Sonja Hiti Ožinger

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

4.08.2020 07:41

Pertinač spet piše neumnosti in tisto, na kar se ne spozna; še najmanj ve o krščanstvu in liku Device Marije znotraj vere. Cerkve je v življenju, kot komunist, verjetno opazoval le od zunaj. Katera, po njegovem, torej je Devica Marija , če Pivčeva ni ? Takšnih ni, je pa veliko mučenic in svetnic v primerjavi s svetimi kravami v krivosodju, politiki, na RTV-ju...Res bolno in pervezno je v državi, ki ni pravna, kjer se med nami sprehajajo ljudje krvavih rok in neznano kam izginevajo milijoni in milijarde, nekoga pozivati k odstopu zaradi goveje župe, pršuta in kozarca vina. To lahko počne le v glavo zjebana drhal, ki je v marsičem pripomogla, da smo danes drugorazredna, na srečo še država EU-ja, a z večnim strahom pred izpadom v tretjo, balkansko ligo. Mladi bežijo iz te države razen tistih, katerim kot Ljudmila Novak svojim otrokom, na koruptiven način najdejo službo v javnem sektorju. Razkroj države in stanja duha v družbi, se nista zgodila zaradi par kosil ali večerij politikov na račun občin pač pa mafijskega ustroja države, podprtega in vsidranega še v nekdanjem zločinskem režimu... Momljajoči mali možakar iz Murgel nekaj več ve o tem. Težko ga gledam, še težje poslušam, ker vse izgovorjeno izzveni kot bi besede sproti pojedel. V glavnem so račun za njim plačevali drugi. Pertinaću bi lahko še kaj pojasnil, na nivo botra se pa ne morem spustiti. Kljub vsemu, prenizko; v vseh pogledih. Vseeno imava nekaj skupnega ; ne smučava. Vsaj ne po strminah. Tekaške smuči pa si jaz kupim sam.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Tiha drama se stopnjuje. Zaposleni na kulturi pišejo Šarcu - odstavite Prešička! jutri prižigajo svečke v spomin na Tomaža.