objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 23. januar 2019 ob 07:15

Za kolerika Prešička je to prva afera, za vse bolj arogantnega Škoberneta pa že tretja. A sploh ni nujno, da bosta odletela?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Prešiček Jan Škoberne ministrstvo za kulturo marjan šarec Dejan Židan Matjaž Han Ljudmila Han jernej štromajer Jernej Pikalo David Delakorda Mitja Kontič Bojan Kontič Igor Lukšič janko veber milorad dodik Andreja Katiči dominika švarc pipan OVS ministrstvo za obrambo miro cerar Časopis Dnevnik Siol

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

28.01.2020 12:53

Dr. Drnovšek je bil državnik, Šarec je le blefer in mešetar. Človek, ki bo v vsaki situaciji iskal in našel koristi zase. Sam takšne ljudi imenujem, podgane v človeški podobi. V tem kontekstu, odhajajočemu in po načrtu, za Veliko noč spet vstalemu in vračujočemu klovnu, ne gre zameriti, da tega ni storil v dobro države in ljudi. V vsesplošni zmedi in razpadanju vlade pri živem telesu, obremenjenemu z vsemi pritiski in aferami, Šarec z odstopom, le išče izhod zase, trenutek odmora. Resetiral se bo in, po njegovem, vrnil močnejši. Leto in pol njegove zajebancije, bodo plačali ljudje... Po mojem prepričanju, četudi si pripoji koalicijske stranke in znova poizkusi z zombiji, bo to še vedno stanje kaosa in brezvladja. On je diletant in totalno nesposoben. In predvsem, primitivec. Ko mu je sonce začelo zahajati, je bil do režima neprijaznih novinarjev in opozicije, vseskozi žaljiv, nesramen in pobalinsko nastrojen,. Njegove , petkove izjave o Knovsu, mejijo že na slaboumje. Nisem mogel verjeti, da nekdo , ki je igralec, bil župan in predsednik vlade, komunicira na ravni šank nakladača. Takšni ljudje ga obkrožajo. Te, prijatelje, sovaščane in še kakšnega sorodnika, je zaposlil po ministrstvih in vladnih službah, tudi mimo vseh razpisnih pogojev in to je njegov intelektualni domet. Zlorabljati svoj vpliv in na Škrabčevi domačiji raportirati ter omogočati protipravno bogatenje tistim, ki so ga nastavili. Protiusluge teh, tudi pod roko, na kar predsednik vlade ni imun, seveda, sledijo...Laž je nesmrtna duša komunizma. Za Marjana in Alenko , bratca in sestrico po tej doktrini, ptička iz komunističnega gnezda, ni zime. Vedno se bo kaj našlo zanju. Tokrat se je njemu, zataknilo na odru in so mu strici dali drugo priložnost. Vedno si je pač težko kaj zapomnil in hitro pozabil. Poizkusi naj s pametnimi očali. Krofi so se zažgali.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Za kolerika Prešička je to prva afera, za vse bolj arogantnega Škoberneta pa že tretja. A sploh ni nujno, da bosta odletela?!