objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 21. marec 2019 ob 06:55

Ni še konec! Mediji prejeli tajno navodilo, ukaz: Ne sesuvajte več SMC! Jure Leben pa na poti v kabinet Marjana Šarca?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
jure leben marjan šarec miro cerar Alenka Bratušek Janez Janša Gregor Golobič Milan Kučan Lista Marjana Šarca SMC Igor Šoltes Stojan Pelko Kavarna SEM matej tonin nova slovenija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

3.04.2020 08:50

Tako pač je, naših klovnov, FDV-jevcev, kulturnikov, umetnikov, nihče v razvitem in civiliziranem svetu ne potrebuje. V tem pogledu, na zahodu nič novega. Oni ostajajo med nami, kot virus. Treba je živeti z njimi in jih preživeti. To nekako vzamem v zakup, ne morem pa prebaviti, ko se razni Štrajni, Rizmani, Zgage in podobni jebivetri, izpostavljajo v javnosti s svojo omejenostjo in smrdljivo podobo...Na podoben način kot direktor bolnišnice sem se nekoč odzval proti sodnici. Strahoten pogrom, ki ga je pravosodje izvedlo nad mano ; sodna pošta vsak teden, deset in še nekaj več tisočakov denarnih kazni, grožnja z zaporom, mi je vzelo deset let življenja . Zato razumem g. Lavreta bolje kot mnogi drugi. Takšen odziv ni primeren je pa človeški, izraz velike stiske in nemoči, morda krivice... Kot sem omenil v svoji obrambi, moje orožje je svinčnik, morda računalnik, nekdo drug bi na tem mestu ubijal. Krivosodje je hotelo ubiti mene. Komu mar, ne zganejo se niti takrat, ko skoraj do smrti pretepejo nekoga od njih... V dani situaciji, ko se stežka obvladuje izredne razmere, motijo zgolj jebivetri iz opozicije in družbeno-politični delavci, kateri zadeve namerno otežujejo. Ni bila zadosti nesposobnost prejšnje vlade, ta garnitura se izkazuje tudi s svojim norim karakterjem in blaznostjo. Nič ni pomembno zanje, četudi se prešteva trupla, da le ne trpita njihov ego in bolna ambicioznost. ..Pogrešam ankete indijanca Nikole in starikave Janje ; koliko okuženih in mrtvih bi imeli danes, če bi z državo še vedno upravljal murgelski cirkus? Razumem ju vsaj tokrat , kljub vsemu, spadata v rizično skupino ljudi.
jane svet :

3.04.2020 07:37

Ukrepi z karanteno, ki jih uvajajo v evropskih državah nimajo zadostnega učinka. Eksponentno krivuljo naraščanja okužb sicer spremenijo v počasneje naraščajočo linearno. To pomeni, da imamo približno konstantni prirastek novih okužb dnevno (v Sloveniji okoli 50, v Italiji 5000 v Španiji 7000). Tako lahko kriza traja še zelo dolgo, vsekakor dalj časa kot je vlada predvidela z megazakonom. To pa pomeni, da bodo ekonomske posledice katastrofalne. Krivuljo dnevnega prirastka so obrnili navzdol le Korejci (Kitajcem ni verjeti). Uspeli so z doslednim testiranjem vseh potencialnih okuženih in njihovih kontaktov. To pa so izvedli s pomočjo lokacijskih podatkov mobilnih telefonov in kreditnih kartic vseh prišlekov iz kriznih območij in njihovih kontaktov. Tako imajo pod nadzorom veliko večino okuženih, ki jih osamijo v izolaciji, tako na noben način ne morejo priti v stik z neukuženimi. V Sloveniji vemo za 897 okuženih, po oceni prof. Ihana pa je okuženih še vsaj dva tisoč za katere ne vemo. Ti širijo virus naprej. Korejskega pristopa kontrole karantene z mobilno aplikacijo pri nas ne bo možno uvesti, ker bodo lažni varuhi demokracije to preprečili. Ne moti jih, da v Sloveniji udbovska omrežja še vedno neomejeno prisluškujejo preko svojih kadrov na Telekomu, Sovi in na Štefanovi. Za njih so problem lokacijski podatki, ki bi jih uporabili samo v primeru strinjanja okuženega, če ne bo želel v skupno karanteno, ampak bi izbral samoizolacijo doma. Soglasje v tem primeru nadomešča sodni nalog, zato tak ukrep ne more biti ustavno sporen. Seveda pa s tem škodijo okuženemu, ki bi dal soglasje v zameno za samoizolacijo v domači oskrbi.Tukaj so se lepo pokazali vsi, ki namesto strokovno delajo ideološko, varuhi, pravniki, ..

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Ni še konec! Mediji prejeli tajno navodilo, ukaz: Ne sesuvajte več SMC! Jure Leben pa na poti v kabinet Marjana Šarca?!