objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 21. maj 2019 ob 06:56

Viceguverner Banke Slovenije naj bi stanovanje oddajal na črno, denar na roko?! Razkrivamo prijavo na Furs, bankir še molči.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Marko Bošnjak banka slovenije Zemljiška knjiga furs Imos levica

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander :

20.09.2020 13:31

Hja, @Zim Zelen, pušpan mi je rasel na "ranču", dokler ga ni "napadla" vešča, prinešena s Kitajske. Tudi sredi zime je bil zelen. Zamudo vlaka IC 503 za danes, sem ti pravočasno serviral spodaj, vendar ni več aktualna. No, zdaj pa malo za res, da mi kdo ne očita ignoriranja vsebine članka. Možno(morda), da si hrvatofil Mamić domišlja, kakor se "košta" v njegovem podučevanju slovenskih intelektualcev, sol. Intelektualci so namreč že po definiciji - levičarji in jim posledično njegovo pametovanje ne pride do živega. Apropos, moja pokojna "nona"(oma, omama, stara mama, babica) po očetu, je ugledala luč sveta v istem rojstnem kraju, kakor 242 let pred njo, Janez Svetokriški. Malokdo ve, da temelji Zahodna civilizacija na reklu - Ora et labora, ki ga je "populariziral" Benedikt iz Nursije v 6.stoletju po Kristusu. Ja. Še manj jih ve, da je Norcia danes, kraj v Umbriji. Umbrijci so bili nekoč, pred Kristusom, ljudstvo Italov ali Latincev, ki je še pred Etruščani, poselilo današnjo Umbrijo. Ko so v današnjo Toskano prišli Etruščani, so mejili z Umbrijci. Njih "življenska filozofija" se je bistveno razlikovala od Italske, saj so delo kot tako - zaničevali, medtem, ko so Umbrijci(Rimljani) - delo(labora), pobožno častili. Kadar je prišlo je do krvavega konflikta med Latini in Etruščani, so se Etruščani, na grozo Umbrijcev, po zmagovitih bitkah lotili tudi požiganja umbrijskih polj in vinogradov. Zato so Latini(Rimljani) združili moči in se odločili civilizacijo Etruščanov izbrisati z obličja sveta. Zanimivo je, da so davni Veneti z Etruščani živeli v sožitju. https://lh3.googleusercontent.com/proxy/ibJzUkKHv0bRfOvjM7qho_DKdSUER8j7mqYHRCAlSUPBWstZanWBOBcDDda84F6PwPdiCUW41dlEwB_hO8xvZFNhyMu-aSn87CwwJW4WfG6Pv5yMVg

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Viceguverner Banke Slovenije naj bi stanovanje oddajal na črno, denar na roko?! Razkrivamo prijavo na Furs, bankir še molči.