objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Torek, 2. julij 2019 ob 06:13

Zakaj se Slovenci delimo na naše in njihove namesto na poštene in pokvarjene, nedolžne in krive?
Forum !
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
aljuš pertinač marjan šarec janez pogorelec Dejan Židan Jernej Pikalo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

jane svet :

29.05.2020 07:10

Stranka SD, ki si je nadela socialdemokratsko preobleko je v resnici izpostava udbokomunistične globoke države, ne more biti bolj zlagana kot je. Navidezno se bori proti totalitarizmu v resnici pa je sama izvor le tega. Nova predsednica je štipendistka soroševe globalistične odprte družbe in kot fake levičarka zagovarja politiko najbolj desnega globalnega kapitala na škodo suverenosti nacionalnih držav in pripada soroševi peti koloni znotraj EU . Za odpuščene delavce Gorenja jim je figo mar potem, ko so se njihovi kadri z Voljčem in Bobincem na čelu polno napasli. Ko je na oblasti zagotavlja podporo sistemski korupciji (npr. Teš6, gozdovi, zdravstvo, bančna luknja,..), ko je v opoziciji pa rdeče volivce farba z zelenim programom brez vsebine. Težko bi našli bolj perverzno sprenevedanje z zeleno usmeritvijo po Teš6. Če bi mislili resno bi Teš zaprli. Izumili so zeleni komunizem, ki govori eno dela obratno. Balkansko orientiranost pa zamegljujejo z kvaziproevropsko retoriko. Ta stranka predstavlja brezdelne nevladnike, ki so njihovi iz proračuna plačani volivci. Instrumentalizirano sodstvo in MSM prikazuje kot neodvisne, prizadevanje za njihovo osvoboditev iz krempljev udbokomunistične globoke države, pa za državni udar. Stalno se predstavljajo kot alternativa Orbanu, ki je v primerjavi z njimi pravi vajenec, ki se ne zna sprenevedati in to kar govori tudi dela. Skratka parazitska stranka brez dodane vrednosti za razvoj države in velika cokla za demokratizacijo. Največja šala leta pa je, da iščejo vzore v ustanovnih članicah EU. Ko niso na oblasti je njihova agonija vsak dan večja in se stalno prenavljajo ob tem pa ostajajo ves čas enaki. Fajonico vidijo kot predsednico vlade, kar pomeni, da je Serpentinšek izgubil del podpore v Murglah, kljub njegovemu stališču, da je baba le strošek. Pričakovani preboj je iluzija, saj z enakimi sredstvi ne moreš izboljšati rezultata. Židanov sluzasti odstop je z svojo skrajno lakajsko držo žalostna farsa brez primere, ki kaže odnos globoke države do zvestih a potrošenih kadrov.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Zakaj se Slovenci delimo na naše in njihove namesto na poštene in pokvarjene, nedolžne in krive?