objavi na
pozareport.si

forum

Pravosodje

Četrtek, 11. julij 2019 ob 06:40

Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Katarina Kresal Mihael Karner Dea matteo salvini Dragan Tošić igor omerza janez zemljarič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

24.09.2020 11:47

Vsi ministri vlade vključno s prvim med enakimi, so že bili interpelirani, bodo ali vsaj pozivani k odstopu razen Gantarja, ki se zdi kukavičje jajce te vlade. Ob nedelovanju zdravstvenega sistema in umiranju pacientov v čakalnih vrstah , pa si zamenjavo in odhod z mesta ministra, edini zasluži. Vse to nakazuje na spoznanje, da v glavo zjebana opozicija s svojimi manevri, ne opozarja na napake in prispeva k skupnemu dobru pač pa po diktatu globoke države zgolj in za vsako ceno maje in ruši vlado. Njih ne zanimajo človeška življenja in zdravje ljudi, oni se ukvarjajo s Thompsonom, gratis kosili in eno zaščitno masko, ki ni pristala na ustih. Verjamem, da omenjene kreature niti niso sposobne razmišljati drugače, nekateri od teh opozicijskih liderjev, bi obtičali v srednji šoli brez pomoči tistih, ki še danes pazijo nanje. Sprašujem se, bi Mesec, Bandelli ali tisti Jurša vodili EU namamesto Janše? Šarec v Brusej ni upal že takrat, ko je bil na konju. Fajonoka v vseh več državah postaja persona non grata in je dobrodošla le še pri kakšnem balkanskem plemenu in v gozdovih med svojimi partizani. Skratka, ljudi s posebnimi potrebami, se ne pošija v beli svet. Oni tega ne vedo, treba je vstopiti v njihov svet in jim to povedati. Lahko pa z Mijatovičem in Čeferinom spečejo še kakšnega vola. Tudi Čop jih podpira. Po številu afer, sta MOK in UEFA, ki si v bistvu podreja tudi FIFO, v mojih očeh že bolj kriminalni združbi kot športni organizaciji. Podzemlje pa ima v Sloveniji itak poseben status.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!