objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Sobota, 24. avgust 2019 ob 06:45

Untergang. Ali zakaj v Sloveniji propada pravna država? Pozor, če tole berete stoje, potem nadaljujte na lastno odgovornost!
Forum !
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
aljuš pertinač

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Leona Puc :

10.08.2020 09:27

Nobene besede o volitvah o novi volilni zakonodaji, ter o tem, da Nsi ni dovolj, da vseved Jansa sestavi vlado. Kako ne bos izkusen politik, ce imas 30 let prakse. Kdo bo sel z Sds v Visegradsko skupino? Sramota za drzavo je ta vlada, 2 stranki nimata skupaj 1%podpore. Intersna skupina je Dedus katera z upokojenci nima nic. Samo vrh stranke profitira. Zdravku ne pomaga ne kongres ne sprememba imena, zato, ker nobena voda jim ne opere vec obraza. Kako bos drzavnik, ce iritiras drzavljane se druzis z druzbo, ki je problem v Eu.. Drzavnik Jansa je doma avtokrat za tujino servirni hlapec. Na tem portalu ze 5tic zasledim spin o tem, da bo Jansa sestavil vlado 2022 z lahkoto. Ali je Baba Vanga na dopustu? Podporo ta vlada ima toliko kolikor je ljudi, ki ljubijo kult osebnosti. Drnovsek je imenoval Janso Vitez Teme, ni se zmotil. Raje bi imeli Viteza Luči, samo ga pri 2 milj dus nismo se spravili na oblast. Vladni zvocniki, ki gasijo pozar te vlade so neuspesni, niso pristni, to je fejk, za osebno prezivetje jim gre. Ni vecjega greha za vlado, kot je ta, da naroda ne vprasas ce bomo Orbanov inventar samo zato, da Sds profitira. Jansa ni demokrat, se manj pravicnik. Vsak dan manj podpore bo imela vlada,Sds lahko konca na 13 % podpore. Ko gres na goro moras z nje sestopiti. Vsi mediji v svetu imajo tezave, zakaj vsi vemo, delnicarji so nenasitni ne zanima jih objektivno informiranje druzbe temvec profit. Bannonov bolan um, si vesel svoje bolane kreativnosti. Vladna brezplacna kosila bodo drzavo se dodatno izcrpala. Nic ni zastonj.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Untergang. Ali zakaj v Sloveniji propada pravna država? Pozor, če tole berete stoje, potem nadaljujte na lastno odgovornost!