objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 26. avgust 2019 ob 06:43

5 dni pred skupščino Telekoma popuščajo živci (in dekolteji). Vizjak grozi s tožbo in spušča fake news, da ga Šarec podpira?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Andrej Vizjak telekom slovenije bojan požar Dean Gončin marjan šarec Kabinet predsednika vlade miro senica Milena Kalaacunn Bertelsmann dubaj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

30.10.2020 06:35

Sem skeptik kar se razsežnosti virusa tiče, po Bojanu Požarju, korona bedak ; vseeno, za razliko ministrov te vlade in tzv. covid strokovnjakov, nosim zaščitno masko na javnih mestih oziroma površinah. Morda si tudi večkrat kot omenjeni umijem roke in grem pod tuš. Ti, kakor borci na prvih linijah, so krivi, da imamo danes takšno število okužb kot jih imamo in tudi vlada nasploh, ki je gola in bosa kar se tiče operativnosti v domačem okolju. Ne dela nič ; ljudi še naprej prepušča mafiji in vremenskih neprilikam. Niso krivi Mesec, Šarec, Potrč ali Ribičeva, kriva je vlada, ki je čakala na zadnjega pacienta v avgustu, ki se je po vsakotedenskem namakanju riti v hrvaškem morju, vrnil iz lepe njihove. Krivi so tudi neživljenjski, da ne zapišem neumni ukrepi te vlade, ki ne pripomorejo k ničemer razen ustvarjanju psihoze utesnjenosti in posledično depresije med ljudmi. Danes, pred prazniki in na dan pokojnin, bodo spet vse trgovine polne. Tam kakor virusa ni, po nekih kvazi strokovnjakih se nahaja le v gostinskih lokalih. In med drhaljo, ki se že nekaj mesecev ob petkih zbira v ciganski vasi, ga po mnenju vlade prav tako ni. Zato se policija pogovarja z izrodki človeške rase in dela intervjuje z njimi, namesto, da bi jih razfukala z vodnim topom. Je pa zloglasni virus po deveti uri zvečer, med redkimi sprehajalci psa in zato policijska ura. Učite se od Švedov, bedaki. No, dokler bo zdravstvo v rokah kriminalcev in ostarelih komunističnih zločincev ter njih potomstva, to ni mogoče.
anki polajnko :

30.10.2020 06:07

Pertinač, malo si zavozil. Spustil si se na nivo pouličnih čenč in pobiraš vse, kar tam čenčarijo. Resen analitik mora upoštevati dejstva, ta pa niso identiča s populističnimi čenčami, ki so sicer razširjena in celo postajajo resnica. V predolgem besedilu si navedel skoraj vse, kar čenčari ulica, pa v vsem skupaj nekih originalnih tvojih misli nisem zasledil. Obregnil se bom samo ob Kacina. Ne tako kot ti, temveč ob pisanje, ki si mu ga namenil. Menim, da je format obveščanja, ki ga izvaja Kacin odličen in primeren danemu času. Na organiziran način javnost dobi vse relevantne informacije. Na tiskovnih konferencah nastopajo praktično vsi akterji, ki se borijo proti korona virusu. Opazen pa je antagonizem med nastopajočimi in novinarji, ki jim je prvenstveno namenjena vsakodnevna konferenca. Novinarji so bolj ali manj nastrojeni proti Kacinu in večini poročevalcev. Z neumnimi vprašanji provocirajo in omalovažujejo govorce. Posebno ostri so, kadar je govorec kakšen bližji Janšev sodelavec. To je zelo opazno. Ni mi jasno, zakaj tega sam ne opaziš. To je bistveno večja slabost konferenc, kot po tvoje štorasti Kacin. Kaj pa bi mora Kacin početi, da bi te zadovoljil. Konferenca je predstavitev dejstve in ne variete, ali šou, kakršnega uganjate na Faktorju. Faktor je sicer odlična oddaja, je pa poseben format in jo je kot takšno potrebno jemati. Kacinove konference pa niso Faktor, še manj pristranki dnevnik RTV SLO, ali celo navijaška Tarča. Vprašam te, kaj nisi zvedel, pa bi moral in ti Kacin s svojo ekipo ni uspel sporočiti? Če imaščas in janca mi sporoči!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
5 dni pred skupščino Telekoma popuščajo živci (in dekolteji). Vizjak grozi s tožbo in spušča fake news, da ga Šarec podpira?!