objavi na
pozareport.si
Politika

Petek, 20. september 2019 ob 06:59

Neuradno, šok za Črnčeca: ni ga (več) med člani Šarčeve delegacije za New York. In razkrivamo še eno njegovo "spečo firmo".
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE

Sorodne vsebine

Teme
damir crnčec marjan šarec IGLU Westinghouse Kabinet predsednika vlade NEK2 krško združeni narodi new york komisija za preprečevanje korupcije Zvonka Truden

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček :

29.9.2022 17:20

Pismo temnega zlobnega lorda golokrona. Bi uporabil originalni naziv, dark evil lord golokron, vendar to razumemo samo "komonisti", komunisti pa so precej "glupi" za tuje jezike. Žal. """Pismo solidarnosti s pogumnim iranskim narodom! Dragi pogumni Iranci, najprej bi vam rad čestital za upor proti teokratskem diktatorstvu. Na žalost je bilo od septembra naprej iranski represivni režim postrelil več kot 200 demonstrantov. Na stotine je bilo randjenih in več kot 10.000 je bilo aretiranih. Ker sem tudi sam bil politični zapornik, vem, kako visoko ceno danes plačujejo iranski protestniki. A to žrtvovanje bo pripomoglo k bodoči svobodi za iranski narod. Vidimo, da se protesti, ki so izbruhnili v 31 iranskih provincah po državi, kljub brutalnosti režima in kljub aretacijam nadaljujejo. Jasno je, da je k protestniški vztrajnosti pripomogla organiziranost protestnikov in inkorporacija protestniškega gibanja (MEK) v širši družbi. Na posnetkih vidimo pogumne študente, delodajalce, delavce itd, ki se odkrito upirajo vsem oblikam diktatorstva. Jasno je, da iranska družba močno nasprotuje misoginiji in priznava popolno enakopravnost spolov v vseh pogledih in da si želijo demokratične republike, ki temelji na ločenosti religije in države. Vemo, da bodo pogumni iranski ljudje iz oblasti kmalu vrgli režim islamskih mul. Civiliziran svet vas podpira. Uprite se."""" In potem, če jim seveda uspe, sledi .... cepljenje. Vsaj ene štirikrat. V kolikor se ne bodo "pustili", jih bo pa oni gestapovec olaj in kuštravi pistoljeros že "zrihto2, gamad neposlušno. Vodni top, solzivec in robokopi jih bodo že naučili kozjih molitvic. Ali pa ne boste tankali in kupovali šuhe in gate. Pizda, keri majmun. Temu se je res sfukalo do konca. Daj pošlji pistoljerosa in onega "haupt" policaja v ukrajino, pa "čak norisa" ne pozabi, jih bodo zrihtali tik tak.
Aton EU :

29.9.2022 14:30

Skratka: Golobomor

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Neuradno, šok za Črnčeca: ni ga (več) med člani Šarčeve delegacije za New York. In razkrivamo še eno njegovo "spečo firmo".