objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 20. september 2019 ob 06:59

Neuradno, šok za Črnčeca: ni ga (več) med člani Šarčeve delegacije za New York. In razkrivamo še eno njegovo "spečo firmo".
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
damir crnčec marjan šarec IGLU Westinghouse Kabinet predsednika vlade NEK2 krško združeni narodi new york komisija za preprečevanje korupcije Zvonka Truden

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Frane Praprotnik :

26.09.2020 13:05

S ciljem zmanjševanja čakalnih vrst v zdravstvu, ki so se v času epidemije razumljivo še povečale bo vlada vključila za izboljšanje dostopnosti državljanov vplačnikov v blagajno ZZZS do zdravstvenih storitev, še vse privatne zdravstvene ustanove, kar je vsekakor prav, storitve bo tako v državnih zdrav. ustanovah, kot pri koncesionarjih, v prihodnje plačevala blagajna ZZZS tudi v privatnih ambulantah, klinikah in sanatorijih....Vsem levim strankam in seveda sindikatom, ki so....ja, od nekdaj "naši" se v skrbi za enakopravnost in občo blaginjo proletarcev in javnega sektorja, od jeze pošteno blede, pokajo od besa, vpijejo, da obstaja nevarnost privatizacije zdravstva...Muči jih zavist, ker se bo sedaj del novcev preusmeril tja kamor je potrebno za dobrobit davkoplačevalcev......Do sedaj državno zdravstvo bo s tem ukrepom, vsaj za nekaj časa postalo javno zdravstvo, ki sedaj v nobenem primeru ne eksistira, čeprav vsi mediji in pravoverni trobijo obratno...Glasilo "Levice", tednik Mladina je njega dni objavil izjemno domislico, ki lahko zraste samo v tedniku, ki se financira iz davčnih oaz, in lastnika ne pozna niti odgovorni urednik, napisali so nekako takole: "Dolge vrste pacientov, ki čakajo na zdravstvene storitve, so znak, da naše zdravstvo dobro deluje".....Torej bomo začasno malce podobni sosedom Avstrijcem, ki imajo javno zdravstvo na tak način urejeno še od časov ko še niso imeli "populističnih" vlad kot jim danes radi očitajo "naši".

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Neuradno, šok za Črnčeca: ni ga (več) med člani Šarčeve delegacije za New York. In razkrivamo še eno njegovo "spečo firmo".