objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 11. november 2019 ob 07:07

Zakaj Košir javno laže o nakladi Dnevnika in zakaj Petan grozi, da je vrag vzel šalo in da jih ne čaka nič lepega?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Darijan Košir Miran Lesjak Bojan Petan Časopis Dnevnik časopis Večer Uroš Hakl

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Jernej Zupančič :

11.07.2020 21:45

Istok, saj veš pa se delaš trapastga in provociraš. Če ne bi do sredine leta 1942 VOS in komunisti samo v takoimenovani Ljubljanski pokrajini pobili okoli 1000 civilistov, ne bi bilo nobenih vaških straž in kasneje nobenih domobrancev. S tako hudim nasiljem so komunisti hoteli sprožit državljansko vojno, saj je Lenin učil, da v komunistični revoluciji MORA biti državljanska vojna. In potem se je spirala nasilja OBEH strani začela strmo vzpenjati. Kajti, nimajo samo komunisti pravice uporabljati orožja! In uporabo orožja proti lastnemu narodu se komunistom ne očita, očita se jo le nasprotni strani, čeprav je pobila manj civilistov, kakor pa partizani. Takole piše Angela Vode v knjigi Skriti spomin (Lj. 2005; stran 70): Citat Naslednji dogodek mi je dal misliti. Ko sta Črtomir Nagode in Aleš Bebler razpravljala o organizaciji in nalogah odporniškega gibanja, to je Osvobodilne fronte, je Bebler poudaril:" Pripravljeni moramo biti tudi na boj z belo gardo." Nagode je prepričano dejal:"Morda pa ne bo potrebno, če bomo znali v gibanje zajeti ves narod." Nakar je Bebler pojasnil stališče OF (komunistov) do vprašanja bele garde:" Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo. Če je ne bodo ustvarili klerikalci, jo bomo morali organizirati sami." To mi je nekoč omenil sam Nagode, ki je spoznal, da so komunisti potrebovali belo in tudi plavo gardo, da bi lahko uničili vse, ki se niso uklonili njihovi nadvladi. Šlo je tudi za prevzem oblasti, kjer ne sme biti komunistom nihče na poti, ki bi mislil s svojo glavo, pa tudi korita niso hoteli z nikomer deliti. Konec citata Edit Ko sem leta 2005 bral tole knjigo, sem citirano prepisal v računalnik in od takrat kroži po internetu. Mnogo jih je že uporabilo ta citat.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Zakaj Košir javno laže o nakladi Dnevnika in zakaj Petan grozi, da je vrag vzel šalo in da jih ne čaka nič lepega?!