objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 3. december 2019 ob 06:56

Poglejte, koga si je zdaj zaposlil Zdravko Počivalšek?! Generalnega sekretarja druge politične stranke.
Peter Jamnikar in dobra služba za sekretarja Dobre države ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Takšnega primera, da bi bil generalni sekretar opozicijske stranke, v tem primeru Peter Jamnikar, zaposlen v kabinetu ministra in hkrati predsednika vladne stranke, v tem primeru Zdravka Počivalška, pa še ne, ne, česa takšnega se kronisti slovenske politične scene ne spomnimo. (foto: STA)

Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo ter novi predsednik SMC, ki je pred dnevi, na nočni seji sveta SMC, kadrovsko po svoje konsolidiral vrh stranke (*), je zdaj v svojem kabinetu zaposlil še - ne boste verjeli - Petra Jamnikarja, generalnega sekretarja zunajparlamentarne stranke Dobra država (vir), stranke, ki, sodeč po družabnih omrežjih, velja za hudega kritika Šarčeve vlade, torej za opozicijo. Jamnikar je po naših informacijah z delom v Počivalškovem kabinetu začel včeraj, odgovoren pa naj bi bil za priprave na slovensko predsedovanje Evropski uniji leta 2021.

Stranko Dobra država sicer vodijo trije - Bojan Dobovšek, Peter Jamnikar in nekdanji novinar Tilen Majnardi, kaj konkretno bo Jamnikarjeva zaposlitev pri Počivalšku pomenila za prihodnost Dobre države, pa bomo šele videli. No, zaenkrat lahko zapišemo takole: dobra služba za generalnega sekretarja Dobre države.

Ampak vendarle, takšnega primera, da bi bil generalni sekretar opozicijske, četudi samo zunajparlamentarne stranke zaposlen v kabinetu ministra in hkrati predsednika vladne stranke, pa še ne, ne, res, česa takšnega se kronisti slovenske politične scene ne spomnimo ...

NA KRATKO, KDO JE PETER JAMNIKAR?

Peter Jamnikar je poznan kot nekdanji generalni sekretar LDS in kot eden od ustanoviteljev Stranke Mira Cerarja (slovi pa tudi kot odličen politični in predvsem terenski operativec z dolgoletnimi izkušnjami), ki pa so se ga, spomnimo, takoj po veliki volilni zmagi SMC leta 2014, na nočni seji izvršilnega odbora SMC, tedanji strankarski kolegi s Cerarjem na čelu pučistično znebili.

Več o tem smo pisali v članku Izdaja, kot je še ni bilo! (30. 9. 2014):

* Zdravko Počivalšek je med drugim zamenjal generalnega sekretarja SMC Andreja Klemenca z jeseniškim podžupanom ter nekdanjim hokejistom Miho Reboljem. Klemenc naj bi v zadnjem času tudi širil govorice, da naj bi Počivalšek pripravljal desnosredinsko vlado.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3: 

 

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Peter Jamnikar zdravko počivalšek SMC Dobra država

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

tmp S

2019-12-10 17:57:08


Balkan (juzno od Kolpe) lahko imenujemo civilizacijski prepad. Mentaliteta, ki dejansko ne spada v Evropo kaj sele v EU in je za nekoga iz civilizacije prakticno nedoumliva, zato ni cudno, da zahod ne razume tega podrocja. Pravi Slovenec razmisla drugace: Slovenija bolanega Balkana ne potrebuje v nobenem pogledu in predstavla za SLO le eno samo skodo, poleg vsega tudi zaradi trum juznakov(srbohrvatov, muslimanov...) ki nedopustno drvijo v nase kraje. Imamo 500mio trg EU in ne potrebujemo nategunskega srbohrvaskega. Ze pred siritvijo EU leta 2004 na srednje evropske drzave sem jasno napovedal, da bo EU ob tem zadrgetala, po vstopu Bolgarije in Romunije dozivela potres, po vstopu balkanske Hrvaske pa zacela razpadati (Brexit...).....vse se je uresnicilo! Danes lahko povem naprej- zapomnite si: EU bo dokoncno razpadla/propadla, se popolnoma razvrednotila ce vstopi se preostali Balkan. Samo z vstopom balkanske Hrvaske smo v EU takoj dobili izigravanje predpisov, pogodb, dogovorov, izjeme mimo prava(Teran....itd), korupcija, politicni dogovori za hrbtom "pod mizo"... Takega delovanja EU enostavno ne more prenesti na dolgi rok. Ce zelimo ohraniti EU, potem se siritev ne sme zgoditi!! SLO bi morala vse svoje izkusnje usmeriti v to, da opozori EU pred nevarnostjo vstopa Balkana in posledicno razpada EU in da z vso silo prepreci, da do tega ne pride!! ....ne pa po butalsko utrujati in posiljevati EU s temi balkanskimi drzavicami V dobro EU pa bi morali Hrvasko in po potrebi tudi Romunijo in Bolgarijo brcniti iz EU!! Oni niso za EU ampak so zreli za BU(Balkansko Unijo) v sestavi Srbije, Hrvaske, Bosne, CG, Romunije,Bolgarije in Albanije

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Poglejte, koga si je zdaj zaposlil Zdravko Počivalšek?! Generalnega sekretarja druge politične stranke.