objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 24. december 2019 ob 06:52

Cinkarna: Borut Jamnik deklasiral Marjana Šarca. Ker se ga Šarčevi lotevajo kot amaterji, tudi z nekimi članki pri Vodušku.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
borut jamnik Kabinet predsednika vlade Boris Štefanec kpk marjan šarec cinkarna celje Bojan Gantar DUTB slovenski državni holding Tomaž Besek Modra zavarovalnica Vladimir Vodušek Dušan Korošec damir crnčec Mario Gobbo Petrol

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik :

2.06.2020 08:10

Zadnje leto si srčno navijal za zamenjavo oblasti. Povsem normalno. Zdaj za zamenjavo navijajo oni drugi. In to se ti zdi krivično, grdo, nenormalno. Ja Polajnko, kako je zdaj to. Ti lahko, drugi ne smejo? Ti zanetiš vojno in rečeš, da napadeni ne sme streljat na tebe, ker še nisi dobil streliva, tvoji vojski še niso sešili uniform. Niti kolesariti ne smejo oni na drugi strani. Sem si ogledal kolesarjenje v petek v mb. Najprej sem na kraju zločina, no 100 metrov vstran, pojedel odličen sladoled. Potem pa so se začeli kar valit in se je kolesarilo. In bolj se kolesari manj je virusa. Do zdaj so se iz kolesarjev norčevali vladniki, zdaj pa me je skoraj nokavtiral Pahorjev svetovalec, nepristranski, modri, umirjeni dr. Petrič. Šel je do protestnikov in jih nahrulil, da naj jih bo sram, ker protestirajo in da so barabe. Ljudje izrabljajo svojo ustavno praviso. So mirni in kulturni, svetovalec predsednika vseh Slovencev pa jih zmerja, da naj jih barabe bo sram, ker se ne strinjajo, da jim kradejo. Kot kaže, več ne velja tisto, bolj star, bolj moder. Temveč, bolj star, bolj nor. Ker taka izjava s takega položaja je norost. Seveda je pa možno, da ni norost, ampak del scenarija. Včerajšnje obnašanje šefa nijz Kreka na tiskovni konferenci pa tudi sodi med tiste, saj ni res... Škoda zgubljati besed. Pravega človeka za delat paniko in zmedo je vlada izbrala. Težko da je čisto gladek. Ali tudi del scenarija? Enaka situacija s turističnimi boni. Igrala se deca. Tuj denar se tala vsepovprek, ljudstvo pa naj bo hvaležno za neke drobtinice in naj ga bo globoko sram, ker si drzne kolesariti. Modri starec že ve, kaj je prav. Včeraj sem šel v terme. Enaka zmeda kot z maskami, boni, pomočjo ustavljenim panogam. Vlada dva dni prej pove, da terme lahko odprejo. Kot da tega ni vedela že teden dni prej. Vsaj teden dni, da bi napolnili bazene, obvestili ljudi. Lahko ti naštevam naprej stvari, ki jih ti označuješ, kot dobro vladanje. Borbo za oblast, ki je upravičena samo tedaj, ko jo bijejo jajotovi, ti označič kot borbo za nepovratni denar. Ja, zakaj pa ne? Kje pa piše, da se zanj lahko bori samo jajotova opcija? Nerodno je le to, da je jajo denar že razdelil. Amerika gori, ker se oblast do določene skupine ljudi obnaša kot do živali. Si mi to želimo? Sram naj vas bo, barabe. A ne, stari modri mož, dr. Petrič? Vzdržimo se zasmehovanja, žaljenja. Slovenci bomo obstali samo enotni. Pri nas se kaže lep dan. Vsem želim takšnega.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Cinkarna: Borut Jamnik deklasiral Marjana Šarca. Ker se ga Šarčevi lotevajo kot amaterji, tudi z nekimi članki pri Vodušku.