objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 7. januar 2020 ob 06:56

Doslej neznani sodni dokumenti. Če Leben dobi službo pri Šarcu, bo več sedel na sodišču kot pa v kabinetu predsednika vlade.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
jure leben

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

21.01.2021 10:12

Neuravnovešeni Igor Pribac. Brani se na način kot divjak iz makedonskih , od Boga pozabljenih planih, obtožen posilstva; tam, od koder prihaja je to povsem normalna stvar. Ženske se ne nagovarja pač pa preprosto vzame. Omenjeni spolni delikvent z univerze, rad o janšistih. Sam osebno bi težko definiral pomen tega izraza oziroma določil klasifikacijo tzv. janšistov. Definitivno pa to ne morejo biti , kot Pribac, malikovalci zločinskega komunizma, privilegiranci režima nad katerimi se v tej državi razprostira le modro nebo. Nekateri od teh, kot omenjeni v članku, nekaznovano lahko zalezujejo, otipavajo in onanirajo na študentke in mladoletnice, drugi protipravno bogatijo, tretji celo ubijajo ali ob kremni rezini in gostem soku v slaščičarni, načrtujejo umore. Slovenija tudi na primeru Pribca, katerega, se zdi, bodo kolegi na fakulteti, zaščitili, vse bolj postaja plemenska skupnost, balkanizirana do te mere, da vse bolj prihaja do izraza kjer žrtev mafije, montiranega sodnega procesa ali spolnega iztirjenca, nima nikakršnih pravic in možnosti enakosti pred zakonom. Zato lahko poslušamo nezaslišana opravičevanja in izvijanja predsednika računskega sodišča vsled njegovega šušmarstva ali zajebavanja in posmehovanja Pribca nad izlivi obupa zlorabljenih študentk. Če ga že ne bodo izgnali od tam, naj mu na cesti sodi vsaj kakšen od staršev ali fantov študentk ; vsaj v smislu kakšne čelne med rogove. Pribac je eden tistih duševnih bolnikov, ki ga v mafijski državi ne moreš posaditi na zatožno klop. Koristi mu in razume le sojenje v gruči ali zavetju teme.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Doslej neznani sodni dokumenti. Če Leben dobi službo pri Šarcu, bo več sedel na sodišču kot pa v kabinetu predsednika vlade.