objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 14. januar 2020 ob 06:59

Noro, kaj dogaja pred kongresom Desusa. Zaklenili papirje o fušanju Aleksandre Pivec, češ, gre za osebne podatke in za fuš?!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Aleksandra Pivec SRIPT desus Ministrstvo za gospodarstvo Jelena Bjegović marjan šarec karl erjavec Borut Pahor pop tv Slovenska tiskovna agencija aljuš pertinač

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

jane svet :

4.06.2020 07:14

Očitno vsi pričakujejo skorajšnji padec vlade in zapuščajo ladjo. Medijska histerija proti vladi, intenzivno opozicijsko nabijanje in odstop Židana kažejo nato kako agresivno želi globoka država zrušiti JJ. Depala vas, fake afera Patrija in demonstracije so v preteklosti prinesle željen rezultat. Marionetne stranke levice, ki se navidezno zavzemajo za strpno demokracijo, so v resnici podaljšek udbokomunističnega režima, ki razen sebe ne trpi na oblasti nikogar drugega. Kontinuiteta oblasti in Sorošev multikulturni program so edina vsebina, ki jo premorejo. K razvoju države niso sposobni prispevati ničesar, znajo le obremenjevati proračun z sistemsko korupcijo. Serpentišek, ki je pogorel v nameri sovražnega prevzema SMC in predčasnih volitev ob podpori MSM skuša ostati lider levice, a so mu v Murglah izkazali nezaupnico z nastavitvijo Orbanke, ki jo vidijo kot Soroševo voditeljico EU v primeru zrušenja vlade v jeseni. Slovenija bi tako postala Sorošev trojanski konj v EU, kjer je že tretjina poslancev pod njegovo kontrolo. Slovenski prispevek k razkroju EU bi bil tako podoben domači sceni rušenja demokracije. Blatenje Slovenije in Mađarske v EU izvaja že dalj časa prav Orbanka, ki je s tem očitno kvalificirala za to nalogo. Pakt med Sorosevo globalno in lokalno globoko državo uničuje suverenost EU in Slovenije, ki tako ostaja preko sistemske korupcije priklenjena na Balkan. Z demonstracijami in blokado policijskih pooblastil vojski želijo oslabiti policijsko zaščito južne meje in omogočiti nezakonite migracije v skladu z Soroševo agendo. Puckizem je poleg demonstracij in medijske hajke glavno orožje za dosego tega cilja, kar direktno kaže na degradacijo parlamentarne demokracije v totalitaristično banana republiko sistemske korupcije. A zaenkrat zvezde ne podpirajo teh mokrih sanj.
anki polajnko :

2.06.2020 15:21

Potočnik, pa gremo po vrsti: Sem pritaš demokratskih strank. Prav gotovo izključevanje ni demokracija. Kolkor ti je znano, je padla koalicija odklanjala sodelovanje s SDS in seveda Janezom Janšo. To je bil pogoj za sestavo vlade. Je normalno, da stranka ki zmaga z izrazito večino ne more niti v vlado kot koalicijska partnerica? Ni potrebno biti posebno bister, da ugotoviš, da Šarec pač ni material za vodenje vlade. Ni se znašel, lahko rečem, če sem prizanesljiv. Očitno je vodil vlado po navodilih. Malo potez je bilo njegovih izvirnih. Da ni obvladoval položaja se je lepo videlo, da je zbral pod svoj vpliv skoraj ustavno večino. Le dve stranki od devetih se mu nista pridružili. Sposoben politik bi izkoristil tak poklon. To se zgodi redkokdaj v demokraciji. Šareč ni uspel povezati niti toliko poslancev, da bi si zagotovil večino. Šarec ni kdorkoli. Bil je tudi moj predsednik vlade in skrbelo me je, kako lahko tak šarlatan vodi vlado? Dolg je seznam napak, kiskov in ostalih neumnosti je, ki so kazale na to, da nas vodi Šarec v pogubo. Končno se je zgodilo, kar se je moralo zgditi in kar so napovedovali vsi trezni analitiki. Šarec je odstopil. Že sam odstop je po svoje slaba poteza politika na njegovem mestu, saj sproža politično krzo. Upam,da se s tem strinjaš. Pustimo korona krizo ob strani. Odstop bi v normalnih razmerah pomenil vsaj pol leta zastoja politike. S tem nastaja škoda, ki je merljiva. In Šarec je naredil z odstopom vsaj mlijardno škodo. Če ne verjameš, izračunaj. Vsaka menjava vlade povzroči škodo. To je cena demokracije, ki jo plačujemo. Če pa je po nepotrebnem izzvana, jo lahko mirne duše pripišemo povzročitelju. Bo Šarec za to škodo odgovarjal? Pa gremo k vladi Janeza Janše. Objektivno je vlada garala dva meseca in uvedla vse potrebne ukrepe za premagovanje korona krize in nastavlila vse potrebno za premagovanje gospodarkse krize. Nihče, prav nihče ob dvomesečni paralizi države ni stradal in trpel pomanjlkanja. Za vse to je poskrbel vlada. In reakcija nestrpnežev. Demonstracije, protesti, iterpelacja, zahteva po uboju Janše in njegovih somišljenikov, zahteva po padcu vlade in , spomnim naj te, sprožitev dodatne škode v višini milijarde. To pa je pogeld opozicije. Če trezno presodim, sem za koalicijo, za Janšo, ker je pokazal da zna, med tem, ko protestniki niti ne vedo, kaj hočejo. Če rušijo vlado, bi morali vsaj vedeti, kdo bo naslednji mandatar. Pa še tega ne vedo. Bo to Erika, ali Gale? Bo to miki miška, ali Batman? Bo Čeferin, ali tovarišica Tanja? Tako se vendar ne dela politika. Najmanj pa s kolesi. Politika se dela z glavo. Ampak ne s prazno, karšna je tvoja.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Noro, kaj dogaja pred kongresom Desusa. Zaklenili papirje o fušanju Aleksandre Pivec, češ, gre za osebne podatke in za fuš?!